IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Русия от години полага усилия, за да заобиколи Украйна в доставките на газ за Европа. България активно съдейства на Путин и построи "Турски поток". Резултатът днес е, че Украйна е по-слаба, а Русия е по-силна. Елица Симеонова разказва как "Турски поток" и "Северен поток" се оказаха оръжие и каква е ролята на България.

SVOBODNAEVROPA.BG
    Как "Турски поток" и "Северен поток" помогнаха на Путин срещу Украйна

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Един крадец хванаха и сега и него пуснаха, ебаси полицаите ебаси и дамаджаните
      Борислав Колев, обвинен за злоупотреби с пари от магистрала “Хемус”, излиза от ареста
      1288 | 7 март 2022 | 12:12

Не е ясно дали теглените пари са предназначени за строежа именно на скоростния път, заяви защитата и допълни, че фирмите, от чиито сметки са взети средствата, работят и по други инфраструктурни проекти
      На тебе какво не ти е ясно? Сигурно не знаеш, че задържането под стража трябва да се поддържа пред съда от прокурВатурата? И когато гешевата прокурВатура не иска някой да даде показания и не иска да разследва кражбите на Тиквата, то полицията е с вързани ръце. Гешев не може да бъде отстранен от парламента или изпълнителната власт. Главния прокурор може да го отстрани само Господ. А той е на страната на Тиквата.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Няколко дни след моето настояване за компенсации от САЩ за забавянето на поръчката за изтребителите, бях освободен, разкрива Стефан Янев

novini.bg
        Стефан Янев за разрива с премиера, войната в Украйна и новата партия - Политика - Новини Бг

Коментар

• Той кучето може и да вземе, но 3 милиарда наши пари за Путин няма да вземе..Крадливите мутрокомунисти в затвора..

19min.bg
          Борисов да иде сега да си вземе кученцето от Путин: Бойко Ноев
          Бойко Ноев, бивш министър на отбраната: Борисов да иде сега да си вземе кученцето от Путин
          Last edited by Kiro; 07.03.2022, 22:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Стефан Янев не го харесвах ама днес ми направи много добро впечатление.Умерен точен ясен и в час.Между другото Кокорчо се оказва по умен ит Киро ментрджията.Кирето се държи като тинейджър в смисъл малей гледай излъгах и сега ква беля направих и се оказах на пост за който дори не съм сънувал...Гледа пред себе си много копчета бутони ръчки ма не знае коя за какво е и хоп натисне някой бутон без да мисли.Мине малко време и някой го удари в главата после дръпне некоя ръчка и хоп пак някой му набие некой шамар.Кирето е гола вода Прилича ми на аутист.Завалийката да сдава на Кокорчо и да заминава да разнася пасти на адреси от сладкарницата на жена му.Това му е нивото..
            Ами че то отдавна е ясно че в тандема асковлийското педи е мозъка а Кирето е промоутъра. Така че не се надявай Кирето да го махнат. Напротив щего държат като заслон, докато другите се изнасят с напечеленото.
            Що се отнася до Янев още миналото лято ББ каза горе доло следното: Познавам генрал Стефан Янев като сериозен човек и немога да разбера какво прави там с тия хора.
            Така че оценките са направени овреме и сега просто ги чакат да се налудуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              След неучастие от 2013 г. насам в нито един университетски и студентски протест, дойде време за протест и стачка на Библиотекарския. Медията, която информира за това също е знакова.

trud.bg
              Вдигат стачка срещу сливането на университети - Труд
              Готовност за протест Само негативи от реформата Студенти от Висшето училище по телекомуникации и пощи (ВУТП) предупредиха в отворено писмо, че са готови да започна....
              Кире бе тва на снимката не е ли писа бе...Леле там какви пички имаше навремето мани мани ми и общетията му тама на завоя.Кое му е знаковото не знам да не би готините мацки..

Коментар

• Стефан Янев не го харесвах ама днес ми направи много добро впечатление.Умерен точен ясен и в час.Между другото Кокорчо се оказва по умен ит Киро ментрджията.Кирето се държи като тинейджър в смисъл малей гледай излъгах и сега ква беля направих и се оказах на пост за който дори не съм сънувал...Гледа пред себе си много копчета бутони ръчки ма не знае коя за какво е и хоп натисне някой бутон без да мисли.Мине малко време и някой го удари в главата после дръпне некоя ръчка и хоп пак някой му набие некой шамар.Кирето е гола вода Прилича ми на аутист.Завалийката да сдава на Кокорчо и да заминава да разнася пасти на адреси от сладкарницата на жена му.Това му е нивото..

Коментар

• След неучастие от 2013 г. насам в нито един университетски и студентски протест, дойде време за протест и стачка на Библиотекарския. Медията, която информира за това също е знакова.

trud.bg
                  Вдигат стачка срещу сливането на университети - Труд
                  Готовност за протест Само негативи от реформата Студенти от Висшето училище по телекомуникации и пощи (ВУТП) предупредиха в отворено писмо, че са готови да започна....

Коментар

• В тази ситуация на много кризи Петков няма време да се учи как се управлява държавата, смята Стефан Янев.

bgnes.bg
                    Янев: Петков не разбира каква е ролята на премиера
                    Кирил Петков не е наясно как работи Министерски съвет и каква е неговата роля като премиер. Събитията са такива, че нямаме много време за проба-грешка. Това заяви Ст....

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Какво ревеш, и 10 000 да стане цената - западът обяви че не купува хахахаха
                      Не знам защо лъжеш.Все пак запада не е с твоя манталитет коня каруцата брадвата и в гората

Коментар

Един крадец хванаха и сега и него пуснаха, ебаси полицаите ебаси и дамаджаните
                        Борислав Колев, обвинен за злоупотреби с пари от магистрала “Хемус”, излиза от ареста
                        1288 | 7 март 2022 | 12:12

Не е ясно дали теглените пари са предназначени за строежа именно на скоростния път, заяви защитата и допълни, че фирмите, от чиито сметки са взети средствата, работят и по други инфраструктурни проекти

Големият професионалист Дамаджанов пак се о...а.Ма то идеята беше да се очерни политическият опонент за да загуби изборите..А магистралаъа не се стои и те така..Лота който е от Боаза не мърда откак свалиха Тиквата..Вчера минах там боаза пещерна Торос Дерманци...нанйси жиглъ...Толко може Киро тъпото

Коментар

А бе лятото като дойде, газ никой не купува, ама на зима.......... да не ми се молиш да се стоплиш при мен
                          Валентине газта не е само за бита.огромна част от фабриките са на газ тецове.Пара е нужна за редица производства

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Аз ползвам солари, климатици и термопомпа, не се моля никому
                            Бе ти ползваш каквото е в момента най тарикатско.Утре ако спадне газта ще се окаже че си на газ.Въобще ти си най наебания тарикат.Намбър уан ин дъ уърлд

Коментар

А бе лятото като дойде, газ никой не купува, ама на зима.......... да не ми се молиш да се стоплиш при мен
                              Аз ползвам солари, климатици и термопомпа, не се моля никому

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Украйна обяви лидерът на “Възраждане” за руски шпионин, забрани му 10 години да влиза в страната
                                [/URL]
                                Този трябва да го пратят при марешки да го оправи в стъклената колибка на плажа

Коментар

Working...
                                X