If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе около рва пътоване до Рим големи циркове са се разиграли. На Кире Арвардо са му взели антистрес сеск куклата и го оставили в ръцете на жена му!
При това цялата процедура му я е приложил, уж добрия приятел Кокорчо.
Големи разломи се заформят в А отбора.
Случката ми напомня за стария сръбски виц:
Питат радио Белград може ли по време на траура за току що починалия маршал Й. Б. Тито да правим секс?
Радио Белград отговорило: Може но само със собствената жена оти требе да е мука.
Та и Киро май трябва да мине през някакво подобно страдание с цел някакво изкупление, или можеби отрезвяване.
Европейската комисия призова за приемането на България в Шенгенското пространство, предаде БГНЕС. В годишния доклад „За състоянието на Шенген“ се подчертава значението на завършването на Шенгенското пространство.
Ало! Полицията ли е?
- Да! Какво има?
- В дома ми влезе Костадин Костадинов! Говори глупости и вика непрекъснато! Какво да правя?
- Отидете веднага до чейндж бюрото, купете рубли и направете пътечка от банкноти от Костадинов до вратата ви! Костадинов би трябвало да излезе!
- Ало! Полицията ли е?
- Да. Какво стана със Костадинов?
- Ами… купих рубли, направих пътечка от вратата до Костадинов… и в къщата ми влезе и Стефан Янев!
Ако не извади една тояга, току-виж и Радев дошъл...
Това обяви Петков след среща с Драги в Рим, където министър-председателят е на посещение по повод 24 май. "Това ще премахне престъпления като вилата в Испания и други такива, където парите се изнасят от България и отиват в други страни членки", смята премиерът.
Ало! Полицията ли е?
- Да! Какво има?
- В дома ми влезе Костадин Костадинов! Говори глупости и вика непрекъснато! Какво да правя?
- Отидете веднага до чейндж бюрото, купете рубли и направете пътечка от банкноти от Костадинов до вратата ви! Костадинов би трябвало да излезе!
- Ало! Полицията ли е?
- Да. Какво стана със Костадинов?
- Ами… купих рубли, направих пътечка от вратата до Костадинов… и в къщата ми влезе и Стефан Янев!
Васко Начев:
* 30% от капацитета на терминала за втечнен газ на Ревитуса ще ползва България.
* Всеки втори ден ще се разтоварва по един танкер на терминала. Спомняте ли си твърдението на Рамадан Аталай, че един "кораб" се разтоварвал за 18 дни.
*Цената по втечняване, транспорт и регазификация на доставяния ни втечнен газ от щатите за българските потребители ще е $28/1000м3
* А спомняте ли си десетките коментари как Унгария (благодарение на Орбан), плащала най- евтиния руски газ? Е, за всички тези да си знаят, че за м. февруари средната цена, която Унгария плаща за руски газ е 1420 евро/1000м3.
* В същото време, България е платила 640 евро/1000м3.
* Все още няма нито една държавна компания, която да е платила в рубли за доставяния и руски газ от Газпромекспорт. Газпромбанк си прави конвертирането в рубли...
Абе, къде са Руменовците?
Коментар