IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Къде се отнесе,.бе човек? Я стига внушения!

Митниците ВИНАГИ се отчитат на управляващите.

Дори да е било възможно в преходния период при смяна на правителството, управляващите направиха достатъчно смени в митниците, за да са оставили "вратички" митниците да се отчитат - където и да било, вън от самото правителство..
    Златният гьол на кой се отчита? Кой е шефа там? Айде хванхме ви в зависимости от дпс и гроб. Сега от итн ще виете на умряло. Слави е политически труп вече не е нужен и на шефовете му ако се провали да разтури правителството. Парите секват към дпс и това ще ти го каже всеки запознат с схемите им. Пари няма пич. Пари НЯМА.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
      Да не забравяме че слави трифанов предложи за мин прецедател никито василев-мекома. Човек в тежки зависимости от задкулисието. Изключително корумпиран и алчен наглец. Ето този екперт ни пробута честният и почтен слави трифанов спонориран щедро от пеефски орлин алексиев и бойко борисов
      Такъв ни е материалът, няма какво да се направи. При такъв обществен ресурс няма как да се намерят някакви невероятни личности за ръководители, те са отражение на обществото. Или се въртят стари муцуни, сменящи само партията си, или от някъде просто изпадат някакви нови хора. Сега кой по какво е експерт?

Коментар

Митниците винаги са се отчитали в партиината каса на ......

Къде се отнесе,.бе човек? Я стига внушения!

Митниците ВИНАГИ се отчитат на управляващите.

Дори да е било възможно в преходния период при смяна на правителството, управляващите направиха достатъчно смени в митниците, за да са оставили "вратички" митниците да се отчитат - където и да било, вън от самото правителство..

Коментар

• Сега четох поредната партенка от итн как да искали да подкупят един алчен човек с милион. Точно този господин веднага би взел парите без мн мн да му мисли. Изключително корумпиран и е за пари в политиката. Сега слави и тошко са се насрали и опитват да клатят с партенки защото ще им дърпат ушите спонорите от сарая и банкия

Коментар

• Всеки който е запознат с положението в България знае колко неща не се случиха по времето на никито василев-мекома. Колко подкупа и в какви размери искаше. Готов ли е никито василев да се яви на полиграф искал ли е подкуп за десеткк милиони от чуждестрани инвеститори. Това ли е честният и почтен мин прецедател на слави трифанов или и той е зависим от пеефски сокола и компания.

Коментар

• Да не забравяме че слави трифанов предложи за мин прецедател никито василев-мекома. Човек в тежки зависимости от задкулисието. Изключително корумпиран и алчен наглец. Ето този екперт ни пробута честният и почтен слави трифанов спонориран щедро от пеефски орлин алексиев и бойко борисов

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

Руди Василев е доста интелигентен човек и с много солидна подготовка, като юрист.- Но....но...Радостин Василев-Руди не е за властта, не да бъде политик...Доста неща се знаят за него.
                Изглежда, че говорим за различни хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

Само, че Не Руди Василев натопи Татяна Дончева, А ТЯ САМАТА СЕ НАТОПИ! Никой не й е сложил думите, адресирани към Радостин Василев в устата! С типичния си мръснишки подход и циничен изказ на мутренски адвокат на "Мултигруп"....Познавам Татяна Дончева по чисто служебна линия и знам, за колко гнил, невъзпитан, арогантен и безпардонен индивид става дума...Специално присъствието на индивид като Татяна Дончева в Народното събрание на Република България е най-висша форма на цинизъм и неподправена обида и гавра с парламентаризма и с българските избиратели.
                  Затова, чичо ми, нейн съпартиец разказа за тишината в спалнята й. Не го коря

Коментар

• Първоначално изпратено от fbr65 Разгледай мнение
                    Радостин Василев не беше ли тоя, дето натопи Татяна Дончева. Много ме съмнява да е капан.
                    Само, че Не Руди Василев натопи Татяна Дончева, А ТЯ САМАТА СЕ НАТОПИ! Никой не й е сложил думите, адресирани към Радостин Василев в устата! С типичния си мръснишки подход и циничен изказ на мутренски адвокат на "Мултигруп"....Познавам Татяна Дончева по чисто служебна линия и знам, за колко гнил, невъзпитан, арогантен и безпардонен индивид става дума...Специално присъствието на индивид като Татяна Дончева в Народното събрание на Република България е най-висша форма на цинизъм и неподправена обида и гавра с парламентаризма и с българските избиратели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
                      Щом личности като Руди изобщо имат достъп до камери и микрофони, значи правете си сметка с какъв политически и управленски потенциал разполагаме като нация.
                      Руди Василев е доста интелигентен човек и с много солидна подготовка, като юрист.- Но....но...Радостин Василев-Руди не е за властта, не да бъде политик...Доста неща се знаят за него.

Коментар

Дано боко получи удар за провала на схемата му със Славчо. Започна разпада на герберо-депесарската патерица ИТН
                        Това, което става в момента в България, е в резултат на руската намеса...Къде го търсиш Бойчо.?! Да не си въобрази, че е всесилен....Бойко е бита карта вече...Не му и трябва да се натиска да е във властта..

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Дай да го кажа по така. Номерът е, че повтаряш 1 към 1, дословно буквално, аргументите, с които Бойко управлява 12 години.

Пък може и да не ми вярваш, ама аз съм извън тези неща. Отдавна съм наясно, че всяка промяна е за по-лошо и не участвам. Дори медии почти не гледам/слушам/чета. Имам се за нормално тъп и въпреки това от орбита е видно Кирчо каква интелектуална дупка е. Просто ми е обидно.

Но има и нещо, което ме ужасява и потриса. Това е готовността на хора като тебе да оправдаят и най-голямото зло, най-голямата тъпота, стига то да наплюе човек или група хора, които не харесвате.
                          Айде и аз да се опитам да го напиша разбираемо. Въобще не ме интересува кой е тъп или остър и кой управлява. Искам да сме като всяка нормална страна. Наясно съм, че се краде, но да е с мярка. няма сила, която да спре кражбите.
                          Аз никой не оправдавам, казвам само, че към момента според мен ПП са най-доброто от всичката плява. Естествено това е мое мнение и не искам да ангажирам никого с него.
                          И да не кажеш, че ги хваля...... Напротив..
                          На много места се изложиха и сглупиха, основно с тъпотиите на Киро за Русия, Македония, цялото му кланяне на козяк, простотиите с газа, мораториум върху цените на газа и още много.....
                          Но всичко това ще е оправдано, ако в края на годината има осъдени политици и спрени кранчета, което ще даде отражение на джобовете ни и спокойствието ни.
                          Това искам, много ли е?
                          Успех ти желая и Лека вечер.
                          Не целя заяждане!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Айде успокой се малко....
                            Не знам какво ми припомняш ама жестоко бъркаш.
                            Както и да е...
                            Ще си говорим/пишем след време, ако си във форума, сега си много изнервен.
                            Дай да го кажа по така. Номерът е, че повтаряш 1 към 1, дословно буквално, аргументите, с които Бойко управлява 12 години.

Пък може и да не ми вярваш, ама аз съм извън тези неща. Отдавна съм наясно, че всяка промяна е за по-лошо и не участвам. Дори медии почти не гледам/слушам/чета. Имам се за нормално тъп и въпреки това от орбита е видно Кирчо каква интелектуална дупка е. Просто ми е обидно.

Но има и нещо, което ме ужасява и потриса. Това е готовността на хора като тебе да оправдаят и най-голямото зло, най-голямата тъпота, стига то да наплюе човек или група хора, които не харесвате.

Коментар

• Дано боко получи удар за провала на схемата му със Славчо. Започна разпада на герберо-депесарската патерица ИТН

Коментар

• Новоморалните купуват депутати.

Почтените купуват Почтеност - евтино вървяла.

Коментар

Working...
                                X