IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Тия дни Борисов се яви на разпит в полицията. След това се изправил пред камерите на телевизиите и нарежда – Аз държах най-ниските цени на тока, най-ниските цени на газа…
    Ще кажеш, че Борисов не е лидерът на най-голямата дясна партия, а е някакъв вожд от ранния комунизъм, който сам е определял с декрети ниски цени на газа и тока.
    И не спира да изрежда историческите си „успехи” с цени, заплати и т.н.
    Как да оценим успешното управление на Борисов?
    Най-точно го е оценило преброяването – 1 милион избягали от страната. Заради прекрасни условия за бизнес, за работа, за гледане на деца, за кариерно развитие, заради справедливата съдебна система, която уж наказва престъпници и въздава „справедливост“, и обслужва „когото трябва“, и т. н. Заради всички прекрасни условия, създадени от Борисов.
    https://e-vestnik.bg/35311/borisov-p...af6GDwoqmvqF-s

    Коментар


    • Петър Бояджиев : Калинката Захариева сипе огън и жупел по адрес на Петков и визитата му в Скопие. Това просто момиче, за което, ако Борисов нямаше нужда от изтривалки, никой никога нямаше да чуе, че съществува, освен може би в пазарджишкото и село, да се изказва по подобни теми е унизително за България. Ами тя, Каракачанов и Борисов забъркаха тази каша, която се заема да оправя Петков. И никой не я попита, абе калинке, как стана така, че когато Макрон гласува против, Борисов гласува за и само година след това Борисов се сети да гласува против. Е, да се пуска да тече по-силно водата за канализацията, та да започнат да идват и по-светли дни за България.

      Коментар


      • Подадох сигнал в полицията, направи се разследване и се оказа, че поръчител на поръчката за покушение или срещу здравето, или срещу живота ми е прокурор, който е на високопоставена позиция в съдебната власт. Това го установиха полицаите, тоест чрез техни методи и средства, специални разузнавателни средства и така нататък, се оказа, че поръчителят е прокурор.




        frognews.bg
        Асен Йорданов от ”Биволъ”: Прокурор и лидер на политическа партия поръчаха убийството ми

        Коментар


        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          A be аз ли не разбирам или киро измамника е договорил самолетна линия за 240км разстояние. Дали има авиолиния софия пловдив
          По коректно е да се сравнява със Стара Загора или Асково. И на двете места имаше летища през 70-те години и ги закриха заради икономическа несъстоятелност.
          Обаче това не пречи Киро с ПР цели да ръсне няколко милиона пари на данъкоплатците, зада покаже, че може да свърши нещо па макар и безполезно.
          Вече го направи с завода за Ел Мобили край Ловеч, що да не пусне и една линия София-Скопие.
          След нея ще пусне Лепа Лена, да обясява кво голямо постижение е това за целия регион.
          Според Румен Петков подобна идея е имал и Нейчо Нейков - вицето на Беров. Него обаче след едни нелеки усиля са успели да го разубедят. Но Киро ми изглежда неспасяем в това отношение. Освен това тогава държавата беше много по-бедна а сега все още изглежда да има пари за едно две ПР безумия.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

            Е ти ли ще ги изгониш? Така както цял живот гониш и громиш......от вкъщи и по форумите
            Ми те ги изгониха бе по точно избягаха позорно изоставиха си оръжието

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              A be аз ли не разбирам или киро измамника е договорил самолетна линия за 240км разстояние. Дали има авиолиния софия пловдив
              На трамваи N 5 ще му нарисуват рекламата на RED BULL и ще го пуснат до там и обратно.
              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                А Югославия Ирак Иран Афганистан Либия Венецуела да не изреждам всичките имаха ли право да избират своят път?Или когато ви е угодно е така а когато не ви е угодно не е така?И въобще някой вярва ли им на тия смешници...Ще се изнесете доброволно иначе просто ще бъдете изгонени..
                Е ти ли ще ги изгониш? Така както цял живот гониш и громиш......от вкъщи и по форумите

                Коментар


                • A be аз ли не разбирам или киро измамника е договорил самолетна линия за 240км разстояние. Дали има авиолиния софия пловдив

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от power grid

                    Нямам претенции ама аз не се излагам пред цялата страна
                    Ох.

                    Коментар


                    • Peter Boyadjiev

                      Чудя се, а и май не съм само аз, който се чуди, дали управляващите Русия са до такава степен изплашени от вътрешното състояние на фердерацията им, която е сбор от няколко десетки етноси или са загубили чувството за реалност. Във всеки случай, става дума за едно от двете или и за двете заедно. Знам, че при преговори винаги искаш малко повече, за да получиш нещо, но при тях не е малко повече. Дори Западът беше по куртоа към тях, когато те бяха без гащи през 90-те години.

                      Претенцията им сега да получат някакви зони на политическо влияние в Европа, трудно могат да бъдат вкарани в рамките на рационалното мислене. Да поставяш някакви условия, като победител във война, не се вписва в разумът, а и още по-малко в уравнението на съотношението на силите. За българските русофили, не се чудя. Това са били и ще бъдат винаги хора, които нищо друго не могат да правят, освен да бъдат еничарите на Русия и тероризират собственият си народ. Ами надяват си се хората, но освен да правят мискинлиците си и да забавят развитието на страната, така и ще си останат с надеждите. Главно на тях дължим днес първото место по корупция и последното место по качество на живот, сравнимо с другите бивши комунистически страни.

                      Коментар


                      • Вицепремиерът по правосъдната реформа и министър на външните работи през периода 2017 – 2021 г. Екатерина Захариева, един от най-близките хора на Бойко Борисов, е заобиколила провеждането на открити процедури по възлагане на обществени поръчки над 25 пъти за 4 години. Общата стойност на дейностите, за които откритите процедури са били заобиколени, надвишава 25 милиона лв. без ДДС

                        BIG5.BG
                        Екатерина Захариева раздала 30 млн. на ГЕРБ-фирми без обществени поръчки
                        Вицепремиерът по

                        Коментар


                        • Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Ето го беееееееееееее, ето го

                            https://www.youtube.com/watch?v=Xc4Fhc0jSQ0
                            "Мистър ХАРВАРД" - кой е Кирил Петков?

                            Този е ебаси измамника ................... и му се вързаха абдалите. Ей, докато има абдали, ще има и мошенници
                            Знаем но срещу глупостта не може да се бори,.Глупаците са непобедими....Кирчо е еднодневка и ще бъде изгонен с камъни.

                            Коментар


                            • Кире абе кажи му на Кирчо че се казва истИнски а не истЕнски.Омръзна ми да му слушам глупостите

                              Коментар

                              Working...
                              X