IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Виждаме, че Херо Мустафа си тръгва - т.е. САЩ признават, че са ни предали.

Това не съм сигурен че го разбрах? може би съм пропуснал нещо писано преди това

Коментар

Баячка, не баячка, това е положението.

Чак като турската армия нахлуе в Хасковско, а руската - във Варна, ще ви просветне. Но вече ще е късно.

Не е нужно баячки и гледачки да се четат, за да се види какво се случва. България ще бъде или поделена между Турция и Русия, или ще бъде оставена във вегетиращо състояние ала Беларус.
      Я да не си имал неприятна среща с руснаци???Нещо си отрезвял бая ми се струва...И от Козяк виза не дават .Стягай багажа...че руснаците като дойдат ще има да чукаш камъни

Коментар

Няма вече кой да спре края след вчера. Това беше. Ще имаме проруски служебен кабинет в момент, в който Русия води война с Украйна, въоръжава сепаратисти в Молдова и Думата предстои да признае независимостта на Литва за незаконна.
        Този проруски служебен кабинет ще организира предсрочни избори, които ще нагласи да бъдат спечелени от прокремълска коалиция с лидер Възраждане.
        Следва референдум и "чао" на ЕС и НАТО.

И няма нищо, ама нищичко, което да спре процеса - партиите са налични, хората го искат, а почти всеки интелигентен човек с професия и умения предстои да емигрира.
        Малко от последната групичка ще протестират, ще поскандират, па ще се приберат - какво е гласа на 1 инженер, програмист или учител срещу 99 бачкатора, мечтаещи да крадат тухли от завод ПромМашИнж на местния феодал, за да си достроят нужника на село?

Виждаме, че Херо Мустафа си тръгва - т.е. САЩ признават, че са ни предали.

Завеса пада. Следват десетилетия мрак, бедност, потушавани с кръв бунтове и портрети на Ленин, Сталин и Путин по автобусните спирки.
        Ха ха ха преклаено хубаво за да се случи...Ако ти и подобните се имате за интелигентни с професия земайте си багажа връщайте паспорта и да ви няма.И никога повече не се връщайте тука.Нали се дръвеше как Украйна щяла да спечели ха ха ха ха ха хихххиииииии ще изтрезнеете до един...Бегай да слугуваш на западните гейове

Коментар

• https://eurocom.bg/new/stenogramata-...napuskaneto-im

https://eurocom.bg/new/dokazatelstvo...lrd-lv-za-mrrb

Всички митове и легенди паднаха, запазваме дълга не го увеличаваме, събрали са за миналата година 8 милярда повече от НАП.
          Last edited by pepe1234; 09.06.2022, 17:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            не подценявайте козяк
            на всичките крадци офшорките са при тях (ЦРУ знае всичко)
            Ей доживях и нещо разумно да напишеш

Коментар

• Селският хитрец Борисов сам разкри ключовата си роля в опита за преврат. Като се направи на разсеян, че нищо не знае, между другото типична реакция всеки път като стане напечено и той е в основата на комплот. Така беше и при КТБ - не бяха го информирали, а Цветан Василев разкри личната му съпричастност. И сега - заедно с ДПС се договорили с ИТН за ново правителство в този парламент и първият ход е направен. И пак ”легна на дъното”. ГЕРБ ги няма, а ДПС вкарват в публичния ред дъвката за природния газ.

mobile.frognews.bg
              Илиян Василев: Селският хитрец Борисов сам разкри ключовата си роля в опита за преврат
              Селският хитрец Борисов сам разкри ключовата с

Коментар

• Бързоходко, твоята Мутра, комунист бандит и крадец да не се надява Путин да го спаси и пак да управлява и краде..Видяхме ходовете НА МАФИЯТА И ПУТИН, ЩЕ ОЧАКВАМЕ ОТГОВОРА НА САЩ..

skandal.bg
                Илиан Василев: Заповедта за сваляне на правителството е дадена в Москва : skandal.bg

Заповедта за сваляне на правителството е дадена в Москва, след като сме отказали да пропуснем самолета на Лавров за Белград и най-вече със заявлението, че няма да подновим договора с Газпром. Както ви казах преди време, постановката със спирането на природния газ у нас е била съгласувана между Газекспорт и политици от ГЕРБ и ДПС, с идеята да ударят и свалят правителствто. Допълнително е натежало на везните, демонстративното пренебрежение на Петков към руския газ и постоянното му натякване, че имаме достатъчно и то по-евтин газ и няма да подновяваме договора си с Газпром. С това Петков е подписал "присъдата" си. Това е първият случай, в който българско правителство не пропуска руски самолет за Белград. Сръбските проруски медии измислиха схема при която Лавров щял да бъда заловен и то къде .... в Белград, а ние, Северна Македония и Черна гора сме ... предатели.
                За Русия визитатата на Лавров е символна, а присъствието на Газпром на българския пазар е критично важно. Не случайно лобито на Газпром успява до този момент да задържи сключването на дългосрочен договор за втечнен природен газ, защото това ще остави руския газ в ролята на трети чакащ на опашката.
                Още един грях на Петков, лично се зае и благодарение и на неговите усилия до месец тръгва проекта за интерконектора с Гърция, който отваря вратата на неруски алтернативи за вход в целия регион, включително в Украйна.
                Last edited by Kiro; 09.06.2022, 16:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Абсолютно! Над Караджов има шапка! Призовавам да отидем на детектор на лъжата с г-н Караджов! Аз съм готов да отида на детектора и да стане ясно чия е шапката. Дали е “шапката Слави Трифонов”, или “шапката някой друг”? Това заяви пред Фрог нюз Богдан Милчев от Института за пътна безопасност.

mobile.frognews.bg
                  Б. Милчев пред Фрог: Над Караджов има шапка, не разбира от пътища. Целта на ИТН е да гепят каквото могат и да бягат
                  “Абсолютно! Над Караджов има шапка! Призовавам да отидем на детектор на лъжата с г-н Караджов! Аз съм готов да отида на детектора и да стане ясно чия е шапката. Дали е...
                  Киро гледам, че пак си почнал активно да ни заливаш с линкове, които кой знае защо админите търпят, та дай някой линк с реакция на президента Румборк да видим той какво мисли за произходящото в страната, чийто държавен глава, за негови и наше нещастие, се води.
                  Last edited by Бързоходко; 09.06.2022, 16:03.

Коментар

• Абсолютно! Над Караджов има шапка! Призовавам да отидем на детектор на лъжата с г-н Караджов! Аз съм готов да отида на детектора и да стане ясно чия е шапката. Дали е “шапката Слави Трифонов”, или “шапката някой друг”? Това заяви пред Фрог нюз Богдан Милчев от Института за пътна безопасност.

mobile.frognews.bg
                    Б. Милчев пред Фрог: Над Караджов има шапка, не разбира от пътища. Целта на ИТН е да гепят каквото могат и да бягат
                    “Абсолютно! Над Караджов има шапка! Призовавам да отидем на детектор на лъжата с г-н Караджов! Аз съм готов да отида на детектора и да стане ясно чия е шапката. Дали е...

Коментар

• И.ВАСИЛЕВ

ИТН си свършиха задачата, да почиват в мир като партия. Светнаха, свършиха работа на задкулисието, прибраха парите и ... в небитието.
                      Какво ще опитат да направят след като свалят правителството на ПП?
                      Нов кабинет в този Парламент? Технически могат да го направят, кабинет на национално спасение, експерти и прочие, при това ще го напълнят с десни и атлантици, СДС напред, за пред външните партньори. То в СДС останаха тези, които се продадоха на Борисов и на Пеевски. Репутацията и не в минус и по никакъв начин не може да спре протестите срещу мафията
                      Ще опитат да привлекат и купят хора с репутация под наем - като ректора на СУ за предишните избори. Но са обречени, защото София няма да ги приеме. Тези, които се съгласят да бъдат в подобен кабинет ще са самоубийци.
                      ГЕРБ без ББ е единствената опция, но това е невъзможно. За това моята препоръка е да се стягат редиците за протести в условията на служебно правителство на Радев.
                      Но като начало един протест пред 7/8 в квартал Гео Милев. За упокой. Телевизията на протеста бе употребена като разменна монета на Трифонов за личното му благоденствие. Ситуацията е като с Русия, не искаш да санкционираш обикновените руснаци, но няма начин.

Коментар

• Умилителни са опорките на Бързоходко , с които иска да прикрие агента на Путин -МУТРАТАТА КРАДЕЦ И БАНДИТ..Да припомним ли как му построи поток за 3 милиарда за наша сметка и как с другите руски проксите- Доган и Шиши ограбиха КТБ..Целта на всичко е реванш на путинското управление и нови кражби и грабежи за сметка на народа ни..

Чудовищна герберастка корупция...

offnews.bg
                        Рашков разказа кражбата ''Хемус'': Купени са луксозни вилни селища и хотели. Пари са изпращани и в ОАЕ - 112
                        Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков подробно разказа схемата, по която по думите му са получени парите за строежите на лот 5 и 8 от автомагистрала Хемус и з...

Коментар

При положение, че КП и АВ дойдоха като служебни министри на Радев, не смяташ ли, че беше малко трудно да се предположи в чий лагер играе?

Даже аз съм казвал неведнъж пред приятели, че за мен той е натовски човек, предрешен като московски агент. Нарочно, за да обира "елате братушки" вота.
                          Тези двамцата дойдоха като министри в кабинета на генерал Янев. Ако Радев е искал да демонстрира прозападна ориентация трябваше да сложи друг служебен премиер, който да не е офицер от БНА със стаж отпреди 1989г. Аз съм полагал войнишка клетва преди 89 г. и знам какъв беше текста и- служа на БКП и на дружбата ни с СССР. Всеки български офицер се е клел по същия или подобне начин. Какви НАТОВЦИ могат да бъдат след такава клетва? Могат да са само и единствено клетвопрестъпници, които са давали повторна клетва пред нов господар. МАСТИИ това са тия хора.
                          Кирето и Кокорчо дойдоха със скандалите си. Кирето с лъжлива клетвена декларация че няма друго гражданство освен българско. Кокорчо с финансовите си далавери. Още миналото лято от ИТН ги бяха обявили за мошеници. Публично гии бяха обвинили по повдо на опита им да се самопредложат на Слави за министри в неговото бъдещо правителство. Това забравихте ли го? Или удобно не сте го и чули даже?
                          Сега се чудите че руски ставленик ви е пробутал мошеници за руководители на държавата. И се чудите как сте можели да знаете че така ще стане?
                          Миналото лято писах в този форум че се провежда акция по тежкото дестабилизиране на държавата. Такава акция не предполага силна власт и читави управници. Тъкмо обратното, случайни авантюристи и без морал.
                          Писах че участниците в заверата дори може и да не знаят в какво са въвлеччени. Сега като гледам как се е скрил Румборак, почвам да си мисля че и той горкия не е бил на ясно в какво се е овъртолил.
                          Нарекох всичко това план Парвус 2.0 Беше смшно за повечето от четящите. Е посмяхме се!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

Със акъл, не с кристална топка! Аз как съм знаел? И не само аз. Я си помисли колко хора сте гласували за него и колко не са гласували за "обеденителя на нацията"
                            Какво не сте знаели? Нали Герджиков го попита в прав текст "Чий е Крим" Нали доблестния генерал ви отговори доблестно "Чий да е? Руски е ! Щом там се вее руски флаг."
                            Нали покойния Коритаров ви пусна интервюто на Решетников, в което обясняваше как е врътнал цялата работа? Ама кой да го гледа, щот Коритаров е ченге.
                            Ами сега какво не ви е ясно? Да сте го мярваи някъде наоколо да преита Румборак? Не никакъв го няма! Това държавен глава ли е?
                            Това доблестен генерал и български воин ли е?
                            Не това е един медиен балон, който бодро и щастливо ранзасяхте шест години подред.
                            При положение, че КП и АВ дойдоха като служебни министри на Радев, не смяташ ли, че беше малко трудно да се предположи в чий лагер играе?

Даже аз съм казвал неведнъж пред приятели, че за мен той е натовски човек, предрешен като московски агент. Нарочно, за да обира "елате братушки" вота.

Коментар

Радев дойде като супер пилот - натовски генерал, който обаче ще цели мир с РФ и Турция, докато междувременно България чисти корупцията и става все по-европейска. Допреди вторите президентски избори избягваше да показва, че се интересува само от руските интереси в България. Как се очакваше да знаем ... с кристална топка?!?
                              Със акъл, не с кристална топка! Аз как съм знаел? И не само аз. Я си помисли колко хора сте гласували за него и колко не са гласували за "обеденителя на нацията"
                              Какво не сте знаели? Нали Герджиков го попита в прав текст "Чий е Крим" Нали доблестния генерал ви отговори доблестно "Чий да е? Руски е ! Щом там се вее руски флаг."
                              Нали покойния Коритаров ви пусна интервюто на Решетников, в което обясняваше как е врътнал цялата работа? Ама кой да го гледа, щот Коритаров е ченге.
                              Ами сега какво не ви е ясно? Да сте го мярваи някъде наоколо да преита Румборак? Не никакъв го няма! Това държавен глава ли е?
                              Това доблестен генерал и български воин ли е?
                              Не това е един медиен балон, който бодро и щастливо ранзасяхте шест години подред.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                не подценявайте козяк
                                на всичките крадци офшорките са при тях (ЦРУ знае всичко)
                                Козяк сгъват. То бива, бива блеене и тъпизъм, ама там са достигнати неподозирани нива.
                                Херо и уж голямата работа Ким са некадърни до мозъка на костите си. Глупачки!

Но ще останем в историята като държавата, която руснаците са превзели чрез дейността си в американската социална мрежа. Ве-ли-ко! Няма такава простотия.

Коментар

Working...
                                X