IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

За мен първото запознанство с политиката на Киро беше когато при 80% напълно неинжектирани, направи инжекциите принудително-насилствено-доброволни за да може да влизаш в магазини или да ходиш на работа. Светкавично ми стана ясно на кого прислужва. Не на 80% от народа, това поне е сигурно. От този старт - накъде после
    първо беше Македония. 2 - задължителна факсинация. Та тръгна с 2 гнили крака напред. Остана още от ден 1 без крака и вече 6-7 месеца се влачи и оставя кървави дири. За това не му е виновен ни учиндолския, ни ДаПаСе, ни герберасти. Ама това УБЕДИ всеки че просто кирчо СЛУЖИ на чужди интереси.
    В последния скандал - разваляне на коалицията Кирчо е правия, ама това ЕДВА ЛИ ЩЕ МУ ПОМОГНЕ. Каквото и да направи все е губещ. Лошото е че още 1 година ще дерибействат КРАДЦИТЕ, ако не и повече
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Все едно мен да ме осъдят за изнасилване че съм те напсувал на майка
      или Щял съм да съм се бил напил и да съм се бил сбил и ме съдят за телесна повреда .....
      Не си прав, става въпрос за боклук дето се договоря с чужденци против държавата си.. има си го в наказателния кодекс.. има записки свидетел.. гешев.. не са се напънали не са го изгърбили... а и пп са супер глупави искат да крадат, но и не знаят как ..всичко им е съшито с бели конци... ще ги хванат за куп неща..

Коментар

• Кирил Петков остана неразбран и недолюбван от :

40 % от народа, които твърдо се противопоставиха на ваксините и не търпяха друго мнение
        30 % от народа, който не разбра антируската му риторика
        25 % от хората, които не понасяха връзките му в САЩ
        20% от хората, които се облажиха и продължават да цицат от обществени поръчки ( те откровенно го мразят, щот им издърпва софрата...)
        15 % от хората на всички видове националистически формации ( с мотото - България на 3 морета и армията на нож....)
        10 % от хората, които са с турско самосъзнание и правят това, което е спуснато от Турция
        9 % от всите маргинали, дето гледат на кръв Човеците завършили образование в елитни, световни унита
        8 % от гнусните мързеливци, дето по принцип си мразят работливите
        7 % от вечно мрънкащите и недоволни българи, които се изприщват, когато насреща им има усмихнат и позитивен човек...
        6 % от....

С едно изречение - затова подкрепям КИРИЛ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

В цирка играха всички, включително и Русия.
          Или в Русия уволненията на неваксинирани и локдауните бяха едни такива по-хубави, антисоросоидни?
          Моля ви се бе, наистина в някаква паралелна реалност ли съм попаднал, където всички са побъркани? Какво общо има Русия? Какво ме интересува русия? Защо коментираш Русия докато се оплаквам от Киро Харвардския манекен предател, който една седмица след като дойде набута кретенските сертификати? Хора ЛЕКУВАЙТЕ СЕ, това става нереално абсурдно вече??? Не може да се говори на никаква тема?

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

За мен първото запознанство с политиката на Киро беше когато при 80% напълно неинжектирани, направи инжекциите принудително-насилствено-доброволни за да може да влизаш в магазини или да ходиш на работа. Светкавично ми стана ясно на кого прислужва. Не на 80% от народа, това поне е сигурно. От този старт - накъде после
            В цирка играха всички, включително и Русия.
            Или в Русия уволненията на неваксинирани и локдауните бяха едни такива по-хубави, антисоросоидни?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Мрънкането срещу Киро започна от ден 1.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                ДБ Преди две години "Да падне Борисов, ще мислим после" - е мислете сега

Продължаваме Промяната се преименуват на Продължаваме Агонията

Кирчо за 1 година постигна това, за което на Борисов му трябваха 15 години - никой да не му вярва.
                Мрънкането срещу Киро започна от ден 1. И то от тия, които за 12 години Боко не им се чу гласчето.

Този кабинет беше обречен от самото си начало - хем в него имаше кофти елементи, хем искаше да направи реформи, които в момента, че и в близко бъдеще са невъзможни. Видя се как перфектно подготвени схеми, системи и действия са появяват в перфектен синхрон само при намек за някаква реформа или промяна.

Отделно от това самото правителство досади безкрайно с темата за РСМ, все едно това е топ проблема точно в момента. Допусна и няколко издънки като самолета до Скопие и Наско Културата и оттам нататък съдбата му беше ясна.
                Оказаха се неподготвени, некомпетентни, без подкрепа и без финансиране. Само с гола възторженост, че имаме морал, успешни бизнеси и семейства и желание за спиране на кражбите не става. Трябваше комуникация с обикновения българин, кампания по разкриване на лъжите и дезинформацията и много мерки, насочени към семействата. А не неуспешни арести на Бойко, сгъване пред Гешев и тотална неадекватност пред тролската буря.
                Last edited by Tepxi; 10.06.2022, 14:22.

Коментар

• Е. КАНЕВ

По същество поредният скандал, който ИТН забърка е далеч по-семпъл за разбиране, отколкото на самите ИТН им се иска.
                  Имаме един партиен лидер изградил се като “бизнесмен” сред героите на Прехода и попил техните методи на “рекет даден, рекет приет”. Затова и всичко за него И в политиката е първо да получиш, след което да дадеш. Вместо обратното, както правят нормалните хора. С други думи, получавам пари - давам подкрепа.
                  И понеже получава твърд отказ за такава игра, втурват се всички негови аватари по медиите да обясняват как сценарият Му е нечия измама, с която те се борят.
                  Проблемът Му е, че прекалено дълго играе по този сценарий - вече над една година и прогресивно намаляват мишоците в капана Му. Защото този Сценарий е пошъл със слаб актьор. За да се докопа до държавните пари - единствената Му цел в политиката - в сценария родолюбивите Му намерения винаги се сблъскват със “силите на Мрака”, които Му пречат да ги реализира.
                  Всички патрЕотични формации носят едно и също родилно петно - корупцията. Заченати с греха на измамата, техният патетичен патрЕотизъм служи единствено като наметало, под което да минат през ТВ екраните, докато се доберат до държавната софра.
                  ПатрЕотичната комедия, която и най- драматичният сценарий не може да скрие е, че ничий език, дума, слово не може да прикрие делата - които ги избледняват и заличават. Няма как някой да ти повярва на дума срещу дума, на запис срещу запис, на листче срещу листче - че другите са алчни, корумпирани и властолюбиви, когато целият ти престой в политиката е осеян само от скандали за постове и пари.
                  Всъщност най-яркият маркер за една фалшива политическа гарнитура е, че тя никога не припознава корупцията като фундаментален национален проблем. Напротив - нейната корупционна есенция е, че политическите й врагове са именно партийните формации, за които Корупцията е Гранд национален проблем.
                  Кого атакуваше ИТН преди да се появи ПП?
                  Другата формация, която има програма
                  - антикорупция. Какво направиха двата кратки парламента с шеф лице на ИТН?
                  В първия тя блокира отмяната на спецправосъдието, а вторият стигна само до махане на прокурорската гвардия. И толкоз. А днес блокират промяната в антикорупционната комисия.
                  Поискаха сами да управляват и без контрол. Не успяха. Сега поискаха поне някое министерство да управляват пак без контрол. И БНБ ако може.
                  Е, не стана.
                  И патрЕотичният сценарий приключи.
                  Щом няма пари - на ви хаос.

Ще избегне ли Мутрата комунист , крадец и бандит рестото за предателството с Путин пред NATO -USA..Напразни са надеждите му- ще гостува на бай Ставри.. Въпрсния мушморок Мутра крадец се крие и лъже , но страха му издава близкия край..
                  Last edited by Kiro; 10.06.2022, 11:49.

Коментар

• О льотчика и по съвместителство държавен глава Румборак, днес най-сетне, пъргави репортерки успяха да го сгащят и от немай къде направи едно тъпо и нищо неказващо изявление. Понеже изявлението нито е официално нито е съдържателно, няма смисъл да се коментира.
                    За коментиране е единствено факта, че въпрсния мушморок се кри ден и половина, белким му се размине. Ни акъл, ни доблест - типичен БНА фуражкаджия.

Коментар

• Все едно мен да ме осъдят за изнасилване че съм те напсувал на майка
                      или Щял съм да съм се бил напил и да съм се бил сбил и ме съдят за телесна повреда .....
                      Last edited by bota156; 10.06.2022, 09:50.
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• ДБ Преди две години "Да падне Борисов, ще мислим после" - е мислете сега

Продължаваме Промяната се преименуват на Продължаваме Агонията

Кирчо за 1 година постигна това, за което на Борисов му трябваха 15 години - никой да не му вярва.

Last edited by mathematician; 10.06.2022, 10:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение

за кокошка няма прошка за милиони имаа закони
                          А дани Гешев най накрая вкара тоя измамник в панделата

Коментар

• за кокошка няма прошка за милиони имаа закони

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Джамбазки дано е спрял алкохола преди да подкара колата, че тия игри с Гешев много опиянени
                              Глупаци ще борят мафията.. мъка...кирчо е тръгнал по нанадолнището и ще става все по зле.. ако не е това друго ще е..

Коментар

Working...
                              X