Първоначално изпратено от Майстора233
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Вече има два сайта на ДПС. dps.bg (на Доган) и dpsbg.eu (на Пеевски). Най-вероятно ще има вече и две ДПС-та. Хард-форка май вече се случва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Никакъв цирк не е.Шиши и Доган водят люта битка. Естествено Шиши ще я загуби, щото избирателите на ДПС винаги ще предпочитат Доган.Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеммммммммммдддддддааааааа, опита за преврат не успя, да видим как доганя ще накаже превратаджиите, за единия е ясно, остава да видим другите 30 човека
Делян Пеевски беше изтрит от сайта на ДПС
. . .Last edited by Д.Петков; 11.07.2024, 19:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКой ще надделее зависи от Боби Сарафов и подопечните му в прокуратурата... уж Пеевски дръпа конците, но не е ясно дали няма друг властови център с по-голямо влияние. Въпрос на дни е да разберем..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Падналия "всесилен" Шиши всички ще го стъпчат, по стаара българска традиция.
Вече всички му отказаха "евроатлантическо" правителство. Той затова и изключи верните на доган за да не идва при него мандата и уж да не се провали. Вече е НИКОЙ прасето и до края на годината ще му вземат всички пари и влияние.
Поредния повярвал си пинокио. Все още има някакъв шанс да не свърши 2 метра под земята ами в дубай
...само си представи, някои виждали розови хвъркати слонове, а ние, да гледаме хвъркат нерез...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Никакъв цирк не е.Шиши и Доган водят люта битка. Естествено Шиши ще я загуби, щото избирателите на ДПС винаги ще предпочитат Доган.
Вече всички му отказаха "евроатлантическо" правителство. Той затова и изключи верните на доган за да не идва при него мандата и уж да не се провали. Вече е НИКОЙ прасето и до края на годината ще му вземат всички пари и влияние.
Поредния повярвал си пинокио. Все още има някакъв шанс да не свърши 2 метра под земята ами в дубайНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеЛично на мен тая сага с ДПС ми прилича на цирк само и само да набутат президента да даде с отвращение втория мандат на ПП-ДБ
п.п. може и да греша
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеЛично на мен тая сага с ДПС ми прилича на цирк само и само да набутат президента да даде с отвращение втория мандат на ПП-ДБ
п.п. може и да греша
- 1 like
Коментар
Коментар