If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Станислав Балабанов и Тошко Йорданов – две имена, които са перфектна илюстрация на политическо падение.
Лъскави говорители на „Има такъв народ“, а в действителност – мълчаливи, уплашени слуги, които не смеят да си поемат дъх, без да получат одобрение от Учиндолския Чалгар.
Някога крещяха за морал, за справедливост, за борба с мафията.
Днес не смеят да минат край протестиращи.
Станаха смешни – евтини герои от нискобюджетна сапунка, пусната в ефира на Народното събрание. Балабанов, самопровъзгласил се за „от улицата“, сега не смее да стъпи на нея.
Този страхливец с депутатска карта, който единствено размахва пръст по телевизията. Йорданов – арогантен, нагъл и жалък, вече не си служи с факти, а с обиди и измислици, за да замазва собственото си бездействие.
Тези двамата не просто предадоха избирателите си.
Те ги заплюха.
Гласовете, които получиха, ги ползват като легитимация за едно дълбоко, отвратително лицемерие.
А Слави?
Той си гледа шоуто от дивана, а тези двамата му правят политически масаж.
Така изглежда ИТН днес – не партия, а кастинг за политически роби.
Няма по-гнусно от това човек да се представя за борец, а да се продаде на първия удобен диктат. Балабанов и Йорданов не са просто предатели.
Те са символ на капитулация, на страх, на жалка политическа прост*туция.
Ако има справедливост, следващият път, когато тръгнат към урните, няма да ги посрещне аплодисмент, а заслужена тишина – тази, която получават предателите, когато вече никой не им вярва."
-Михаела Лалева-
+10. Точно така. Може би, ги крепи това че там, далеч не са сами, ами е пълно с всякакви шушумиги...
"Станислав Балабанов и Тошко Йорданов – две имена, които са перфектна илюстрация на политическо падение.
Лъскави говорители на „Има такъв народ“, а в действителност – мълчаливи, уплашени слуги, които не смеят да си поемат дъх, без да получат одобрение от Учиндолския Чалгар.
Някога крещяха за морал, за справедливост, за борба с мафията.
Днес не смеят да минат край протестиращи.
Станаха смешни – евтини герои от нискобюджетна сапунка, пусната в ефира на Народното събрание. Балабанов, самопровъзгласил се за „от улицата“, сега не смее да стъпи на нея.
Този страхливец с депутатска карта, който единствено размахва пръст по телевизията. Йорданов – арогантен, нагъл и жалък, вече не си служи с факти, а с обиди и измислици, за да замазва собственото си бездействие.
Тези двамата не просто предадоха избирателите си.
Те ги заплюха.
Гласовете, които получиха, ги ползват като легитимация за едно дълбоко, отвратително лицемерие.
А Слави?
Той си гледа шоуто от дивана, а тези двамата му правят политически масаж.
Така изглежда ИТН днес – не партия, а кастинг за политически роби.
Няма по-гнусно от това човек да се представя за борец, а да се продаде на първия удобен диктат. Балабанов и Йорданов не са просто предатели.
Те са символ на капитулация, на страх, на жалка политическа прост*туция.
Ако има справедливост, следващият път, когато тръгнат към урните, няма да ги посрещне аплодисмент, а заслужена тишина – тази, която получават предателите, когато вече никой не им вярва."
Че какъв "русофил" в Боко? Та той се хвали пред телевизиите, че е спрял 3 "РУСКИ" проекта.Този, реално, не му ли влиза нещо по личните сметки, е готов да го ликвидира. А това се нарича "бандитизъм".
Тоя е направил за Русия повече от всички други политици взети заедно умножено по 10.
НИКОГА не бих гласувал за хора от групировките.Нито пък за русофил. Имам предвид, че са го избирали българите,щом е управлявал, а не че лично аз съм гласувал за него.
Че какъв "русофил" в Боко? Та той се хвали пред телевизиите, че е спрял 3 "РУСКИ" проекта.Този, реално, не му ли влиза нещо по личните сметки, е готов да го ликвидира. А това се нарича "бандитизъм".
Ето, призна си кой ги е избирал Боковите. А иначе, и той "негодува" срещу ГЕРБ. Мен ми се чини доста шизофренично. Аз синизбирам служители, този тук - (цитирам) - "управници". И после - "негодува".
Хм.
Пропускам ли нещо?
НИКОГА не бих гласувал за хора от групировките.Нито пък за русофил. Имам предвид, че са го избирали българите,щом е управлявал, а не че лично аз съм гласувал за него.
Обеща Костов магистрала и щеше да я построи.Ама народа си искаше царя и после гавазина му.Затова никой не ни е виновен, че си избираме такива управници.
Ето, призна си кой ги е избирал Боковите. А иначе, и той "негодува" срещу ГЕРБ. Мен ми се чини доста шизофренично. Аз синизбирам служители, този тук - (цитирам) - "управници". И после - "негодува".
Хм.
Пропускам ли нещо?
Обеща Костов магистрала и щеше да я построи.Ама народа си искаше царя и после гавазина му.Затова никой не ни е виновен, че си избираме такива управници.
МАЗОХИСТАН:
АДЪТ НА ШОФЬОРИТЕ СЕ НАРИЧА КРЕСНА
50 километрово задръстване по Струма без да има катастрофа или ремонт. Двете ленти след Благоевград влизат във фунията на дефилето и всички спират. Само народ от мазохисти може да търпи това. Вече не е загадка - ние обичаме да се движим със скоростта на най-бавния.
Иначе това задръстване беше повод в новините една беззъба анкетирана рошава жена да каже че трябват “глоби, още по големи глоби…” Това е - всички у нас вярват, че пътят ще стане по широк с глоби. Раят за политиците крадци е народ, който вярва че трябва да бъде глобен. Или журналисти, които пускат обезумялата баба за да угодят на крадеца на асфалт.
Защото пътят е откраднат.
И още нещо: в цялото това отчаяно безумие в колоната имаше хора, които караха под ограничението от 50 км.
Защо да си дават зор - то животът е едно вечно задръстване.
Да дам едно уточнение Иван Костов МИНАЛИЯ ВЕК обеща магистрала до Гърция за олимпиадата в Атина 2004г. 20г след крайния срок все още нямаме
МАЗОХИСТАН:
АДЪТ НА ШОФЬОРИТЕ СЕ НАРИЧА КРЕСНА
50 километрово задръстване по Струма без да има катастрофа или ремонт. Двете ленти след Благоевград влизат във фунията на дефилето и всички спират. Само народ от мазохисти може да търпи това. Вече не е загадка - ние обичаме да се движим със скоростта на най-бавния.
Иначе това задръстване беше повод в новините една беззъба анкетирана рошава жена да каже че трябват “глоби, още по големи глоби…” Това е - всички у нас вярват, че пътят ще стане по широк с глоби. Раят за политиците крадци е народ, който вярва че трябва да бъде глобен. Или журналисти, които пускат обезумялата баба за да угодят на крадеца на асфалт.
Защото пътят е откраднат.
И още нещо: в цялото това отчаяно безумие в колоната имаше хора, които караха под ограничението от 50 км.
Защо да си дават зор - то животът е едно вечно задръстване.
Да дам едно уточнение Иван Костов МИНАЛИЯ ВЕК обеща магистрала до Гърция за олимпиадата в Атина 2004г. 20г след крайния срок все още нямаме
ВАЖНО!
По информация на БОЕЦ, Делян Пеевски е лансирал Даниел Митов като свое протеже за нов лидер на ГЕРБ,
а Борисов е запътен към пенсионерския клуб или почетно лидерство, като Ахмед Доган.
Явно Митов е доказал на Пеевски, че му е верен слуга
и може да го обслужва по-добре от Борисов.
А и Митов парадира, че американците го харесват, което е точка пред Пеевски.
Преди две-три години, при скандал, свързан с някой министър,
Борисов ги захвърляше на секундата като употребявани носни кърпи,
за да спаси себе си. Да припомним, че Борисов изхвърли дори
Горанов и Младен Маринов за връзки с Пеевски!
А сега говори тъпизми, прави се на шут и
не смее дори да спомене името на Митов.
След разкритията на БОЕЦ за Велинград, Пазарджик,
контрабандата в Пловдив и схемите в Академията на МВР, Борисов мълчи.
БОЕЦ УВОЛНИХМЕ Даниел Митов на 04.04.2025 г.,
но Борисов не смее да го пипне, защото Митов НЕ Е министър на Борисов,
а на Пеевски. Вероятно Борисов се опитва да омилостиви Пеевски,
като му се подлага, защитавайки го по закона Магнитски.
Борисов се е превърнал в евтин лобист на Пеевски
и се натяга да му докаже, че и той “има връзки” пред американците.
Което е пълна глупост, защото американските дипломати знаят много добре
кой е Борисов и кой е Пеевски. По-скоро Митов ще махне Борисов,
отколкото Борисов да махне Митов.
Мутрата с шлифера се оказа просто домашен любимец на Пеевски.
Накрая БОЕЦ ще ги махнем и тримата — Пеевски, Борисов и Митов!
След празниците БОЕЦ продължаваме с натиск, акции, протести
и нови разкрития! Както казваме — бой до дупка!
Коментар