Първоначално изпратено от Dragodanov
Разгледай мнение
Не мога да се обърна директно към Европа, но все пак ще го напиша... хората останали в България, все по-малко искаме да сме част от техните структури... за 30 години тяхна власт, само грабителство и мизерия, все още единственият път за успех (ако не си мутра) е Терминал 2.... до кога така?! Ние можем да си мизеруваме и извън ЕС. На мен лично техните фондове, не ми трябват, поне ще можем да си гледаме криви краставици и домашни прасета, а не да ни забраняват, щото това "било изискване от ЕС". Извън ЕС няма такива изисквания, бабите пак ще могат да продават "криви" краставици и "прави" домати, без да ги гони полицията, че не били плащали ДДС.
Някога по соц. време дядо ми вишни продаваше и милиция никога не го е гонила и данъци никой не му е търсил, сега е голямо "Евро престъпление"... и трябва 3-ма счетоводители да имаш за всяка елементарна дейност е***...ти... и "демокрацията". Хората и животни гледаха и зеле гледаха и пред блока зеле сме купували "незаконно".... сега тия "престъпления" се преследват.... щото изискване от ЕС.
Коментар