Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Аз имам две англичанчета... Тез за кво ли са дошли... Сигурно щото м България е по-хубаво от Великобритания? Ми то даже не е шега, по-хубаво е... Зависи какво търсиш... За мен е по-хубаво, друг пък душата ще си продаде да ходи в Лондон... По индивидуални случаи какво може да съдиш, нищо
Аз имам един приятел лондончанин....работи като директор на елитни училища из цял свят. Продаде си къщата в Лондон и си купи апартамент в София, където да живее с жена си след като се пенсионира..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Щото в БЪЛГАРИЯ вече НЯМАМЕ НИЩО - и строители ВКЛЮЧИТЕЛНО.
сега виждаш ли?
или още да ти го увелича.
Извади си главата от отзад..... нихилизма е за много глупави хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Що българи ходеха по Либия на гурбет? Щото много им харесваше там?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
И защо са дошли да работят у нас?
Не отговори...
Не им плащат повече.
- 1 like
Коментар
-
Да речем, че нещата са на кантар и си стискаме ръцете. Тука всички сме недоволни, а в Беларус никой не е ходил, така че всичко е наред. Или извода е, че най-бедната във всяко отношение държава в ЕС е равна с най-богатата държава от "руското обкръжение". ОК? (За Азербайджан нищо незнам, ама Грузия, Армения, Казахстан и другите са доста надолу.)
Коментар
-
Не отговори...
Не им плащат повече.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не отговори...
Не им плащат повече.
сега виждаш ли?
или още да ти го увелича.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Щото в БЪЛГАРИЯ вече НЯМАМЕ НИЩО - и строители ВКЛЮЧИТЕЛНО.
И банки НЯМАМЕ,
И мини природни богатства НЯМАМЕ
И комуникации НЯМАМЕ
И магазини НЯМАМЕ
И заводи НЯМАМЕ
Всичко е продадено и ОТКРАДНАТО
Не отговори...
Не им плащат повече.
- 1 like
Коментар
-
Смешно е писането на ангро. По строителните фирми е пълно с беларуси. Интересно защо са дошли да работят у нас, като били няколко обиколки пред нас?
Ако не вярваш, ела да те запозная с тях....отношенията ни са най-приятелски, нищо че сме на различни мнения за Мордор.
И банки НЯМАМЕ,
И мини природни богатства НЯМАМЕ
И комуникации НЯМАМЕ
И магазини НЯМАМЕ
И заводи НЯМАМЕ
Всичко е продадено и ОТКРАДНАТОНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Отваряш cia factbook и гледаш по покупателна способност подредбата. Няколко места са по-напред, но реално са напред с обиколки от нас.
Естествено, че животът не е само ядене. Здравеопазване, образование, дали студуваш зимата... все маловажни неща.
Изобщо е смешно да се сравняваме. Тука по 15етажните блокове в нашата столица хиляди хора се топлят на твърдо гориво, с кюмбета. Мислиш ли, че в Минск има такава мизерия? Мислиш ли, че имат жалкария като "Българската коледа"?
Ако не вярваш, ела да те запозная с тях....отношенията ни са най-приятелски, нищо че сме на различни мнения за Мордор.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПо БНТ пуснаха този филм - той си е техен де, но 1999
Вървя преди малко преди новините.
https://www.youtube.com/watch?v=Zq3-Fg5AxHg
А ето го и втория
https://www.youtube.com/watch?v=IDJVYeQ47mw
Бих казал едно голямо браво на решението на БНТ
Може и да не го харесвам Кошлуков, но този филм трябва да се гледа от всеки българин, не спестяват нито пагубната ролята на СССР и тогавашната българска власт, нито сръбските престъпления.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеГлупости, заплатите в Минск са по 700 лева. И това е столицата! В по-малките градове естествено са по-ниски. Не знам за каква покупателна способност говориш. В София доколкото знам 1500 лева си е ниска заплата. Колко мислиш , че са по-ниски цените в Беларус ? 150% ? Може някакви месни стоки мляко , яйца и подобни да са много по-евтини, особено при санкции ако износа е ограничен, но живота не е само ядене. Трябват си и дрехи, електроника, коли, перални ... абе живели сме го тоя живот с евтиното мляко и чакане за кола 30 години.
Заблудите за Беларус сред зомбираните "разбирачи" като теб са ОГРОМНИ.
Да мериш условията за живот в Беларус с МНОГО ТЪПИТЕ западни стандарти е дебилно.
Не всичко може да се измери с БВП и другите икономически стандартни метрики.
Качеството на живот се измерва и с много други важни неща.
Как се мери липсата на корупция, престъпност, просяци и крайно бедни?
Безплатното образование, медицина, спорт? Там тези неща не влизат във формирането на БВП!!!
Тези важни неща в Беларус ги има, а ние тук ги нямаме.
В западащоевроГейските икономики също.
Там на запад за да си вдигнат БВП-то вкарват в него секс услугите примерно.
Ето какво писах преди време за страната чийто стандарт на живот можеше да имаме и ние българитеLast edited by 77; 25.06.2022, 21:49.Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар