"Продължаваме промяната" се срива с часове, а не с дни. Те правят кошмарно слаба кампания. По енергията ѝ е видно, че са в полуразпад. Само преди седмица бях готов да се обзаложа, че няма да има правителство след изборите, защото "Промяната" говори толкова анти-ГЕРБ, че след изборите няма да могат да направят коалиция. Математически, без участие на тези две партии, не може да има правителство. Но след съобщението на Путин за частична военна мобилизация, мисля, че и в американското посолство са обявили такава. При изостряне на конфликта, Америка не може да си позволи една от държавите на фронтовата линия да остане без правителство, и то с президент, който в техните очи се води проруски, друг е въпросът, че това не е така, а Радев се опитва да има балансирана позиция в защита на националния интерес. Затова си мисля, че американците ще привикат партийните лидери и ще им кажат – правете струвайте, но направете правителство.“
„На Костадин Костадинов от Възраждане е оставена цялата ниша на антилибералния вот и говорене срещу господстващото тук западно статукво. Той много добре и разумно артикулира тезите си и успява да се възползва от всяка ситуация. Днес, след изявлението на Владимир Путин, е излязъл със съобщение, в което най-общо казва – който не иска да ходи войник и да воюва, да гласува за мен. Пряко и просто послание - ще го чуе всеки. Има и скрит непредставителен вот на гражданите, които не казват, че ще гласуват за "Възраждане". Не се отчита и вотът от чужбина. След отлива от Слави Трифонов, сега за Костадинов гласовете от там ще са повече. Той има шанс да стане втора политическа сила, както с вас предположихме още преди близо два месеца." Това заяви в предаване на Поглед ТВ, пред Валентин Кардамски, журналистът и политически анализатор Явор Дачков.
„На Костадин Костадинов от Възраждане е оставена цялата ниша на антилибералния вот и говорене срещу господстващото тук западно статукво. Той много добре и разумно артикулира тезите си и успява да се възползва от всяка ситуация. Днес, след изявлението на Владимир Путин, е излязъл със съобщение, в което най-общо казва – който не иска да ходи войник и да воюва, да гласува за мен. Пряко и просто послание - ще го чуе всеки. Има и скрит непредставителен вот на гражданите, които не казват, че ще гласуват за "Възраждане". Не се отчита и вотът от чужбина. След отлива от Слави Трифонов, сега за Костадинов гласовете от там ще са повече. Той има шанс да стане втора политическа сила, както с вас предположихме още преди близо два месеца." Това заяви в предаване на Поглед ТВ, пред Валентин Кардамски, журналистът и политически анализатор Явор Дачков.
Коментар