Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Last edited by pepe1234; 02.07.2022, 16:51.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Сега като изгоните шафьорите и готвачите пак ли ще викате че руснаците са ви виновни. Хеле пък ако затворят посолството, тогава хептен руснаците ще са виновни за корупцията в бг
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
нека станат ясни паричните потоци
това е достатъчно да се види кой продава БългарияПървоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това е достатъчно да се види кой продава България
Аз обаче не съм такава мърда като тях и официално заявявам, че ти, Бертрам, тролиш за пари, получавани през фондации и сдружения.
Коментар
-
Всеки мутрокомунист и руски трол е длъжен да носи Путин и Борисов в сърцето си..Да живее корупцията и краденето..
glasove.com
Асен Василев: Русия започна конфронтацията - тя ни сложи в списък с вражески държави | Glasove.com
"русия започна конфронтацията - тя ни сложи в списък с вр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДРУГАРИТЕ МУТРОКОМУНИСТИ И РУБЛАДЖИИ ТРОЛОВЕ ДНЕС ТРЯБВА ДА ЖАЛЯТ..
patrioti.net
На 2 юли 1949 г. умира Георги Димитров!
Георги Димитроов Михаайлов е български и съветски политик, ръководител на Българската комунистическа партия (БКП) и председател на Коминтерна.
Коментар
-
Ст. Николов
Как е на руский "Дайте четири хиляди лева на месец, за да ви лижа гъзовете"?
"Вчера взех едно от най-трудните решения в живота си.
Мой личен, дълбоко осмислен и нелесен избор. Напускам парламента!" - заяви организационният секретар на "Има такъв народ"
Виктория Василева
"Много събития, които се случиха, генерално се разминават с представите ми за политика и човешки отношения.... Вижте повече
offnews.bg
Виктория Василева от ИТН, която напуска парламента: Избирам самоуважението си! - Политик
- 1 like
Коментар
-
Главният прокурор Иван Гешев с първи коментар за изгонването на руските дипломати. Според него това не е проблем на съдебната система. Обвинител номер едно не коментира дали в прокуратурата е постъпвала информация от службите, съобщи Нова ТВ.
„Има разделение на властите. Това не е проблем на съдебната система”, категоричен беше той.Започна събранието на прокурорите за избор на членове за ВСС
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГЕРБ ДА ПРЕДЛОЖАТ И ПКП..
Конкурс за най-красива жена в родната политика се провежда онлайн
vijti.com
Най-голямата красавица в БСП отвя Лена Бориславова / СНИМКИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение
Преди няколко дена стожерът на честността Сашо Диков като питаше Костадинов дали взема рубли ,той му отговори че има журналисти дето си вземат доларчета спокойно ,а Сашката се оправда че било нормално.
Тъй че ако някога си император е казал че парите не миришат ,днес щеше да отговори * Синко миришат само неправилните пари , правилните не миришат.*
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеДано се разкара мутрафонова и да спрат парите за тролове,журналя,политици и сие предатели.
Воят е голям, но нека изтече инфо за значими фигури взимали пари от русите и ще стане тихо.
Тъй че ако някога си император е казал че парите не миришат ,днес щеше да отговори * Синко миришат само неправилните пари , правилните не миришат.*Где нет вопросов - всегда есть ответ.
Коментар
-
Snoщи ми излезе едно видео на николай марков - в него той каза чче посолството на козяк е способно да обедини неесъвместимите неща- например от там са натиснали дпс и байхуй за френската целувка. Отново от там са натиснали пак байхуй да подкрепи киркорчовците за изгонените дипломати. Ако това е вярно- а аз смятам определено смятам че е вярно- поне за първото се чу и от други хора, смяташ ли че дамата с големия гъз няма инфо за платени пари- ако е имало такива пари, то тя има такава информация, защо не я вади- какво чака
А ако няма нищо и всичко е кьор фишек? Тогава??? Какво ще се прави- аз предлагам киркорчовците и твоят идол от банкя да ги разхождат по всеки плащад на бг и е........... и бой и сръбска музика
Коментар
-
това е достатъчно да се види кой продава България
А ако няма нищо и всичко е кьор фишек? Тогава??? Какво ще се прави- аз предлагам киркорчовците и твоят идол от банкя да ги разхождат по всеки плащад на бг и е........... и бой и сръбска музика
Коментар
-
това е достатъчно да се види кой продава БългарияLast edited by pepe1234; 02.07.2022, 15:26.
- 1 like
Коментар
-
Как смяташ- ако заключат посолството кого ще обвиняват в русофилия- все пак руснаци няма да има
това е достатъчно да се види кой продава Българиятова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар