Аз вече се чудя, дали не гледаме поредната многоходова игра и чия би могла да бъде. Ако не беше толкова грозна цялата работа, голям Цирк става.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобрата новина от днес е, че явно никой не е забравил "Барселона гейт"
Как може да ви ловят на такава тънка стръв?Last edited by petrg5s; 15.05.2023, 18:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобрата новина от днес е, че явно никой не е забравил "Барселона гейт"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеТочно в този момент южноафриканците канят Радев.
Просто един фигурант-руски шпионин,избран с гласовете на Пълен Провал и заради който Ганъо, БГ е в тотален колапс от 2г+
Ганъо който роди недоразумението Пълен Провал,но после не понесе отговорността от провала им.
Най-слабия президент за всички времена в историята на България !Last edited by petrg5s; 15.05.2023, 15:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеГледам изявлението на Главния прокурор и сълзи напират в очите ми!
Колко много е изгубил българският театър заради това, че Иван Гешев е станал прокурор, а не артист или драматург. Голяма загуба!
Нека пак някой ми каже, че не трябва да почваме със съдебната система...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеГледам изявлението на Главния прокурор и сълзи напират в очите ми!
Колко много е изгубил българският театър заради това, че Иван Гешев е станал прокурор, а не артист или драматург. Голяма загуба!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Доколкото разбирам курнела вече си е попълнила квадратчето и ще получи министър
Както всички се кълняха че няма да подкрепят байхуй, така ще направи правителство. В този момент копейкин ми става все по симпатиченLast edited by v_tin; 14.05.2023, 21:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Нормално. Ако не се мъкнехме подир щатите и наглоскаските, възможно, щеше и президентът им да го посрещне. БРИКС е във възход, а НАТО И ЕС - в упадък. Какво друго да се очаква? Особено, ако бяха ингилизи, можеше да им направят показнО и някой пъдар да пратят, да ги докара с каруцата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеТочно в този момент южноафриканците канят Радев.
И кой го посреща на летището?
Посреща го външната министърка, което не е по протокол. Тя не е на неговия ранг.
Той трябва да бъде посрещнат от вицепрезидента или от самия президент.
Но за някакъв си български президент може и външната министърка да свърши работа.
Last edited by RUBLA; 14.05.2023, 20:11.
Коментар
-
Точно в този момент южноафриканците канят Радев.
И кой го посреща на летището?
Посреща го външната министърка, което не е по протокол. Тя не е на неговия ранг.
Той трябва да бъде посрещнат от вицепрезидента или от самия президент.
Но за някакъв си български президент може и външната министърка да свърши работа.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар