IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Активност на разузнавателната авиация на нато в Черно Море.
    А сега обърнете внимание че излитането и маршрута обхваща например област Варна и други области.
    И след поправката в закона за отбрана която "уж най-великата про Българска партия" Възраждане гласуваха, може да стане точно това което писах:
    - натовски генерал заповядва навлизане в пространството на Крим и ..за всички самолета е излетял от България и от Българска база.
    Последствията са ви ясни...
    Казах ви че Възраждане никога не е била про Руска партия, те са по генезис про нато макар много умело да го крият, защото събраха много русофили при тях.
    Българина докато не го удари мотиката в главата няма да прогледне, явно затова 35г се мотаем.
    Поправката дава право да се предаде оперативния контрол на армията ни , дори и на наша територия на натовски офицер.

Click image for larger version

Name:	57.JPG
Views:	1
Size:	54.3 КБ
ID:	4034339

Възраждане са Атака-2, толкоз.

Click image for larger version

Name:	55.JPG
Size:	55.6 КБ
ID:	4034340

Коментар

• ".....В България, Италия ще командва силите на НАТО, готови да влязат в битка (?!?)
      ..Създават се четири нови многонационални бойни групи в България, Унгария, Румъния и Словакия...
      Надграждането е на ниво бригада, и увеличаване на броя на силите до над 300 000 души.
      Бойната група е в България, базирана в полигона Ново село.
      Всички оперативни и тренировъчни дейности, се разпореждат от Италия/НЩ и съгласно директивите, дадени от Оперативното командване на срещата на върха на съвместните сили (COVI)..."
      --------
      Т.е вече нямаме собствена армия.
      Това е най-продажния БГ закон гласуван в парламента.
      И ако бяха скочили БСП и Възраждане, макар и малцинство, нямаше да мине. Защото винаги когато ДВЕТЕ групи са скачали , НЕ минава.
      Пример е и с оръжията когато станаха протестите, пример е и с ювеналния закон който пак двете групи успяха без протест да спрат.
      (Забележка: Визирам поправката за правото на децата да се оплакват от родителите си, част от бъдещ закон и част от ювеналната юстиция ако беше станала факт)
      Но, в случая остана БСП сама а Възраждане казаха "ЗА" и закона мина.
      Затова беше супер важно двете групи да ГО СПРАТ.
      Но....
      Сега очаквам от Възраждане да вземат 19% от гласовете на герб и дб, колкото им бяха 19-те депутата гласували в НС....
      Но, именно гласове от герб и дб , а не гласове на русофили и леви, които биха гласували за БСП или Коалиция "Неутрална България" на Малинов.
      За да може с над 50% да има правителство и да спрем войната.

https://formiche.net/.../operativo-battlegroup-bulgaria.../
      https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_197574.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Крещях и ги питах как е възможно след като банковата ни система е толкова параноична, прошляци да идват в нея и да изнасят милиони с чували с пари без никой да се пита за пране на пари. Милиони откраднати пари да се изнасят за някъде, банките ни да перат пари на Мадуро и подобни, пък се хванали с мен! Всичко това са реторични въпроси, разбира се. И макар че ми казаха, че трансферът е отпушен автоматично, парите стигнаха до реципиента чак след много часове—на другия ден. Трябваше отново да звъня и да се разправям...
        Това е един показателен пример как се спъва българския бизнес и как се тероризират обикновени граждани."
        Ами би трябвало в тяази връзка всъщност да се замисли дали наистина прошляци с чували изнасят пари от банките ни. И да се запита а дали това не е на някой министър фантазия. Да се запита ако не за друго то поради факта че две години по късно и след като въпросния министър стойя година и половина във въпросното министерско кресло, никакви убедителни доказателства не са представени в тази посока. И въобще нищо не излезе от цялата тази фантасмагория.
        Но за жълтопаветниците това естествено са незначителни подробности. Те имат стабилна и непроменима представа за света. В тази тяхна представа, те са силите на доброто, те са на правилната страна на историята, те са войните на светлината и това е абсолют. Всичко останало и всички останали се определят, в съпоставяне с този абсолют. В смисъл, че всеки който им противоречи, или дори просто не е съвсем колинеарен с техния морален вектор е автоматически мракобес, избрал неправилната страна на историят, страната на злото и направо е сила на мрака.
        Уви за по-голямата част от хората все пак реалноста има значение, а и приемат, че и друите хора са хора и могат да си имат някакви свои възгледи, без това да ги обрича на антагонистично отхвърляне.
        Last edited by Бъpзоходко; 04.03.2023, 12:44.

Коментар

• Да, когато човек живее в цивилизована държава,
          сблъскването с българските свинщини са шокиращи.
          А българите са си свикнали, от 1944 та до днес. Tatiana Christy

"Преди няколко дни се опитах да направя скромен онлайн банков трансфер от лична сметка от няколко хиляди лева в българска банка до реципиент в друга българска банка. Беше спешно, защото ми трябваха едни услуги на фирма. Трансферът замръзна – то не бяха милион верификации, то не бяха обяснения „за произхода на парите“, трансфера не минава. Времето ми тече, спира ми работата... Отивам гневно в банковия си клон и ги питам защо трансфера не минава -- скромна сума е все пак, не са милиони. В клона на банката се пулят в профила ми и не могат да ми обяснят защо е стопиран трансфера ми. Почва едно суетене. А времето ми минава, минава.... Докато вися в банката получавам обаждане от централата им – „Г-жо, нужна ни е допълнителна верификация по телефона, че транфера го правите вие. „
          Аз – „нали ви верифицирах чрез токени, есемеси и прочее? Защо ми губите времето!“
          Те – „Ами трябва да ни издиктувате вашето ЕГН, адрес, и IBAN-a на сметката, в която ще пращате парите“
          Аз нервно ги издиктувам тези неща и ги питам –„Защо по дяволите тероризирате клиентите си по такъв начин за такива невразрачни суми?“
          Те- „Г-жо, избираме си клиентите на „случаен принцип“ щото нали да следим за пране на пари.“
          Аз—„Бравос! Избрахте точно мен с тази смешна сума да тероризирате и да ми изгубите цял ден, за да не мога да банкирам!“
          Мълчат.
          Крещях и ги питах как е възможно след като банковата ни система е толкова параноична, прошляци да идват в нея и да изнасят милиони с чували с пари без никой да се пита за пране на пари. Милиони откраднати пари да се изнасят за някъде, банките ни да перат пари на Мадуро и подобни, пък се хванали с мен! Всичко това са реторични въпроси, разбира се. И макар че ми казаха, че трансферът е отпушен автоматично, парите стигнаха до реципиента чак след много часове—на другия ден. Трябваше отново да звъня и да се разправям...
          Това е един показателен пример как се спъва българския бизнес и как се тероризират обикновени граждани."

Коментар

• И какво толкова не е ясно за 3-март? Идва руската армия и с кръв и бой изгонва Турция, връща България на политическата карта на Европа. Вече има България.
            След което се връщат в блатата на север. Какво тука не е ясно?

Примерно Владислав, именуван Варнечек идва тук да граби, убива и завладява.
            Сега във Варна има музей Владислав Варнечек и голям булевард е на негово име.

Коментар

• Ей днес цял ден се дърлите по пово Трети Март. Както впрочем всяка година. А е много просто който си харесва русия чества Трети март като ден на Освобождението. Който не харесва русия чества Трети Март, като ден в който през 1918г. русия капитулира пред БЪЛГАРИЯ, Германия, Австроунгария и Турция.
              Историята е богата на поводи за празнуване, така че празнувайте в мир всеки със своя си празник.

Коментар

• Нашите комити първо убеждаваха Русия че сме славяни а не татари, а после се отказаха от проекта "Задунайска губерния" за да станат велики на висши държавни постове - справка Захари-Джендо и Стамболов. Но очевидната грешка на Джендо стана злостния му памфлет за Русия, който се оказа фатален. Всички които са ритали срещу Русия ги спохожда същата участ. Като Стамболов, Трайчо Костов и т.н.
                Last edited by Кисимов; 04.03.2023, 00:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                  Честит национален празник
                  Русия не е дошла специално да освободи България, тя е навлязла за пореден път в Османската империя на път към проливите към Средиземно море в поредната руско- турска война. Този път се е получило, благодарение и на благоприятна геополитическа обстановка -- със Запада и с по-слабата Османска империя и благодарение на силното българско революционно движение. Русия никога не е искала да има свободна и силна България, а е искала малки балкански протекторати които да контролира, затова и яростната й съпротива срещу Съединението на България в последвалите Балкански войни. Комунистите направиха от 3ти март фетиш за коленопреклонност към Русия, това е един измислен и изопачен празник, който подлежи на историческа ревизия!

Коментар

• Tatiana Christy

Тя е една от много копейки, драскали днес на стената ми по повод 3-ти март и вменявали ми да съм благодарна на Русия. Повечето ги трия и блокирам, но тази ми възбуди любопитството с тоталната си кухост и агресия срещу Запада, живеейки в Обединеното кралство. Тя иска руснаците да минали пак Дунава и пак да я били освободили „от краварите.“ Нея, дето е в Есекс и не преживява от рубли! Според нея Америка е имала подъл план да ни намали населението до 3 милиона (неизвестно защо). Според нея, за да не е в „американско робство,“ тя живее в Англия!
                    Погледнах й профила – нищо изненадващо -- стандартната мозъчна гмеж на кухите лейки-копейки – котенца, кученца, поздрави за всякакъв вид светии, именни и рождени дни, тъпи интернетни цитати-клишета и разбира се необяснима омраза към Запада и НАТО, живеейки в страна от НАТО, а не в Русия. Тази мога да позная какво работи от три пъти. Ще чакам нейния отговор защо не е в Русия, но те на този въпрос никога не отговарят.

Коментар

• Честит национален празник първо

И второ почвам да ставам фен на президентската република. Не че вярвам, че нещо ще се промени ако стане президентска, но от чисто практична гледна точка.

Преди малко по новините казаха, че изборите щели да струват 87 милиона + още 6 милиона за видеонаблюдение, което отива 93 милиона.

И тези близо 100 милиона отиват за възпроизвеждане на сегашната конфигурация в почти същия и вид.

Та от чисто практична гледна точка една президентска република би спестила избори през няколко месеца и съответните им разходи.

Коментар

• Манолова ограничава със закон търговската надценка на 10 основни храни

Законопроект за ограничаване на търговската надценка до 5% на десет основни, социално значими хранителни продукти от малката потребителска кошница като яйца, мляко, хляб, месо, сирене, кашкавал, масло, подготвя Мая Манолова. Това обяви тя по време на акция на "Левицата!" срещу високите цени на кашкавала във веригите.

https://www.24chasa.bg/biznes/article/13902046

Горката Мая Манолова, но явно си живее в някакъв измислен свят щом предлага да бъде спряна продажбата в България на тези 10 основни храни.

Коментар

• Шарлатански подарък за дамите

Коментар

• Тонката е малко като тези шарлатански ботове/тролове.За 1 лв на коментар пуска каквото му спуснат ,а мисловна дейност и каквато и да е аргументация липсва
                            Камо ли пък за някакви,даже каквито и да са, доказателства.
                            Чист манипулатор !

Last edited by petrg5s; 02.03.2023, 19:04.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	20210307_182221(1).jpg
Size:	49.9 КБ
ID:	4033634

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Ама пък Киро и Асен не оправиха България за 8 месеца. И Киро е живял в Канада, а Лена била отличничка на випуска по Право в СУ. Нещастници.

Коментар

Working...
                                X