Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ей тук един си обича Гешевия. ХвалА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДо модератор Рубла: "Циганин" НЕ Е "обида". "ЦИГАНИН" Е НАРОДНОСТ И В ТОВА, НИЩО ОБИДНО НЯМАLast edited by RUBLA; 14.06.2023, 14:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Недолюбван е от политиците и жълтопаветниците,ама те не са всички избиратели.И кой обвинителен акт е написан некадърно,та се е стигнало до оправдателна присъда?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДо модератор Рубла: "Циганин" НЕ Е "обида". "ЦИГАНИН" Е НАРОДНОСТ И В ТОВА, НИЩО ОБИДНО НЯМА
Конкретно фразата "цигани, турци, хаймани" е стих от старата градска песен Черно Фередже - Хасково, затвора (Времена и нрави 19.04.2016) - YouTube
Който иска, в т.ч. и RUBLA да си я пуснат да си я изслушат ей така за оправяне на настроението.
ПП В тази версия на песента хаймани е заменено с арменци, но си личи че е малко като кърпено.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеГешев е една от най-недолюбваните обществени фигури, абсурд около него да се случи нещо.
За неговия мандат няма един знаков политик или бизнесмен с написан кадърно обвинителен акт - даже напротив, действията на Прокуратурата оставяха дори читавите съдии без много варианти за осъдателна присъда.
Неговите фенове на фенове и на ГЕРБ и там има припокриване, но "шерифа" винаги ще бъде втора цигулка откъм любов на крепостните селяни от областните градове.
Аз чакам два проекта - този на Радев около Петканов и този на Шкварек. Първият вероятно ще повтори съдбата на БВ, но полячето вече няколко месеца тече и от чешмата и вероятно са се разбързали да материализират неговата популярност.
- 1 like
Коментар
-
Гешев е една от най-недолюбваните обществени фигури, абсурд около него да се случи нещо.
За неговия мандат няма един знаков политик или бизнесмен с написан кадърно обвинителен акт - даже напротив, действията на Прокуратурата оставяха дори читавите съдии без много варианти за осъдателна присъда.
Неговите фенове на фенове и на ГЕРБ и там има припокриване, но "шерифа" винаги ще бъде втора цигулка откъм любов на крепостните селяни от областните градове.
Аз чакам два проекта - този на Радев около Петканов и този на Шкварек. Първият вероятно ще повтори съдбата на БВ, но полячето вече няколко месеца тече и от чешмата и вероятно са се разбързали да материализират неговата популярност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Противоречива личност е, трудно ще натрупа подкрепа.
Проекта на президента със Стефан Янев не мина, другите проекти на Мая, отровното трио и прочие също.
Като цяло има мегдан за нов политически проект, но трябва някоя харизматична личност и много работа с местни структури.
Като изтече мандата на президента, ако се амбицира може да събере някой проект, въпреки че и той хич не е харизматичен.
Слави се опита, но му подляха вода. Ако се амбицира, почне да обикаля на Борисов и Радев по селата и по градовете, може и да съберат нещо, но според мен няма да ги оставят на мира, щото не слушат посолствата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Проекта на президента със Стефан Янев не мина, другите проекти на Мая, отровното трио и прочие също.
Като цяло има мегдан за нов политически проект, но трябва някоя харизматична личност и много работа с местни структури.
Като изтече мандата на президента, ако се амбицира може да събере някой проект, въпреки че и той хич не е харизматичен.
Слави се опита, но му подляха вода. Ако се амбицира, почне да обикаля на Борисов и Радев по селата и по градовете, може и да съберат нещо, но според мен няма да ги оставят на мира, щото не слушат посолствата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнениеДокато обсъждате разни там роми, турци хаймани, на политическата сцена започват да се оформят процеси и процесчета, които ще родят нов политически проек структуриран около Иван Гешев. Целия му ербаплък изглежда се мотивира имено от една такава перспектива пред него. Лично на мен Гешев ми беше симпатичен с "острите си влизания" на разани представители на разните "елити". Предполагам че и други са се кефели, при това подозирам че броя им всред неучастващите на избоборите е доста голям. Именно това прави Гешев перспективен. Човека би могъл при подходящо, позициониране да увлече голяма част от ония 60% които в деня на изборите ходят за гъби или на риба. Та по този начин на едни следващи, вероятно предсрои, избори Гешев може да излезе с поизлъсканите доспехи на новия спасител.
Лично аз към спасителите се отнасям скептично, но в това отношение съм малцинство. Та ще стоя и ще гледам с интерес какво ще излезе от тази трънка - заек ли плъх ли някакъв или някоя по-значима твар.
- 1 like
Коментар
-
Докато обсъждате разни там роми, турци хаймани, на политическата сцена започват да се оформят процеси и процесчета, които ще родят нов политически проек структуриран около Иван Гешев. Целия му ербаплък изглежда се мотивира имено от една такава перспектива пред него. Лично на мен Гешев ми беше симпатичен с "острите си влизания" на разани представители на разните "елити". Предполагам че и други са се кефели, при това подозирам че броя им всред неучастващите на избоборите е доста голям. Именно това прави Гешев перспективен. Човека би могъл при подходящо, позициониране да увлече голяма част от ония 60% които в деня на изборите ходят за гъби или на риба. Та по този начин на едни следващи, вероятно предсрои, избори Гешев може да излезе с поизлъсканите доспехи на новия спасител.
Лично аз към спасителите се отнасям скептично, но в това отношение съм малцинство. Та ще стоя и ще гледам с интерес какво ще излезе от тази трънка - заек ли плъх ли някакъв или някоя по-значима твар.Last edited by RUBLA; 14.06.2023, 10:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А циганите, получават помощи, и пак емигрират. Значи?Last edited by RUBLA; 14.06.2023, 10:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Албанците не получават социални помощи. За разлика от ромите. Това е и основната причина за емиграцията им.Last edited by RUBLA; 14.06.2023, 10:18.
Коментар
Коментар