If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега, той, Кирчо и ББ са хитри Андрешковци е ясно, ама кой прост Ганьо е гласувал за тях ??
Така че, е ясно кои са виновниците последните 30 год за това положение.
Дай прогноза за близкото бъдеще и начертай кризисен план за справяне с близкото бъдеще. Те констатациите са ясни на всички.
Robespier
Кой издига лицето Кирил Петков за вицепремиер с ресор "специалните служби"? На практика "силов вицепремиер"! И свързан ли е този политически акт с активност на изключително опасна организирана престъпна група? Атанас Атанасов също трябва да бъде прецизно проверен, заради мълчаливото му съгласие по темата и някои други неща. Впрочем, каква реформа на службите ще прави Петков след като нищо не разбира от служби и в същото време е оперативно интересно лице?!
И го прати да създава организация на ПП в Братислава заедно с лайнен и маса други евроПРЕМИЕРИ
Сега, той, Кирчо и ББ са хитри Андрешковци е ясно, ама кой прост Ганьо е гласувал за тях ??
Така че, е ясно кои са виновниците последните 30 год за това положение.
и това благодарение на пълен провал и по специално КОМУНИСТА кокорчо
Основно е заради увеличението на пенсиите. 12 години Боко държеше пенсиите много ниски.Трябва да ги оставят да живеят в мизерия ли?В Гърция средната пенсия е 900 евро при 350 евро в България. И то при положение, че Гърция има огромен външен дълг.
Както ти казах, ама алекс го е изтрил, за оная тема даже не знам за какви полове е ставало дума, но цялата е своебразено показно за токсичния ти феминизъм, който ти си го преля от нея тема в златната, и се тросна и фръцна, защото не можа рационално да ми отговориш адекватно защо се вдъхновяваш на хора като Сталинка и Йелън, които бъкел не разбират съвременна икономика, но сега разбрах - защото имали кетапче.
Някой си може да знае много за нещо, и въпреки това да не го разбира, което тези двете са го докали многократно с действията си и изказванията си.
Хайде пак и за последен път. Отговорих ти достатъчно ясно. Защото са си изградили биографиите тези хора. Ти въобще икономист ли си?
Прочее ти така и не казваш къде и какво точно си учил. Аз съм го казала.
Никой не ти се е фръцкал. Не може да пишеш подобни глупости за утвърдени кариери и да искаш да те вземат на сериозно.
Дай си тука докторатите по икономика и стажа в яки фирми и тогава ще приказваме.
Сериозно бъркаш нещо, което го представяш като някаква екстра, а то трябва да е по подразбиране, ако държавата функционира адекватно, с национални интереси. Ти разбираш ли, че вземат от данъците ти в бъдещето и ги дават за някакви си неща, от които нямаме никаква нужда на сегашния си етап от развитието, и вместо да отидат за страната отиват за комисионни и оборот. Огромен ресурс, който празни хазната, и който оказва негативно влияние на другия ценен ресурс - читаво население.
Продължаваш със социалките, или ако не са те ще го обърнеш на БВП-то, което отива в съвсем друга посока цялата тема.
Ами външният дълг на България е най-нисък в целият ЕС след Естония. И на това сте недоволни.В еврозоната средното ниво на външния дълг е 4 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО НА БЪЛГАРИЯ.
И естествено във всяка държава се дават пари за глупости, ама в България са много по-малко отколкото в другите държави от ЕС.В България се преразпределят най-малко средства от БВП чрез бюджета и се дават най-малко средства за социални разходи като процент от БВП в целият ЕС с изключение на Ирландия.
Така че дай да си говорим с числа ,а не с опорки.
Сериозно бъркаш нещо, което го представяш като някаква екстра, а то трябва да е по подразбиране, ако държавата функционира адекватно, с национални интереси. Ти разбираш ли, че вземат от данъците ти в бъдещето и ги дават за някакви си неща, от които нямаме никаква нужда на сегашния си етап от развитието, и вместо да отидат за страната отиват за комисионни и оборот. Огромен ресурс, който празни хазната, и който оказва негативно влияние на другия ценен ресурс - читаво население.
Продължаваш със социалките, или ако не са те ще го обърнеш на БВП-то, което отива в съвсем друга посока цялата тема.
Твоите думи са заучени фрази, не моите.
С българите зад граница се отнасяме като с български граждани. Какво различно трябва да е отношението към тях?
А на българите в България с какво са им нарушени правата или интересите-плащаме най-ниските данъци в Европа, престъпността е ниска ,заплащането на труда и пенсиите постоянно растат, не хрантутим на социални помощи навлеци от Азия и Африка. Образованието е безплатно. Всеки може да се развие според знанията и уменията си.
Ми не е вярно това. Просто в руската тема си говорят възрастни хора.
В различните теми всеки си проявява знанията в дадена сфера.
Ти говориш за "комунист" бе, акълджийке. Смесваш една камара понятия и ги сравняваш с неща, които ако прочетеш в темите няма как да не си противоречат, защото поизначало изводите са ти неправилни.
Да де, а ти кой точно беше? Когато ми надиплиш твоите постижения в икономиката (кетапи, докторати, експертиза) и колко работни места си открил пак ще си приказваме.
Не аз съм се цанил за позициите, на които са. Като са се продали ще играят каквото им се каже.
А явно ти разчиташ на кетапа, за да си кадърна. Тъжно.
Те нещата са свързани. Няма как в една тема да съм еди-какъв си, а в друга друг. Това е противоречие, което си проличава от описаното от теб, но не в моята глава.
Просто и ти както всичките в онази другата тема руско-американската или американо-руската, според зависи личните вкусове и предпочитания, сте едни и същи като мислене. Никаква разлика няма. И едните ме наричат по един начин, а другите по друг, и все не могат да се разберат какъв съм. Определя се по това кое е мнозинството в определен момент и то решава, така че издиша из осново цялата ти теорийка за мен.
Ми не е вярно това. Просто в руската тема си говорят възрастни хора.
В различните теми всеки си проявява знанията в дадена сфера.
Коментар