IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
    Днес Президента Радев казал, че защитава българските интереси, а критиците му неизвестно чии. Ако Русия десантира Созопол, какво ли ще говори пак Радев? Примерно: "Аз съм за мир, това не е война а СВО." И вероятно няма да даде оръжие на българската войска за защита, защото да не се разпалва конфликта.
    Ами това е твоят пример- може да каже напред българи юнаци

Коментар

• Ina KostadinovaАз подкрепям Румен Радев и Илияна Йотова
      Ina Kostadinova · 20 ч. ·

С Референдуми Дания и Швеция НЕ приемат еврото. Румънското правителство без Референдум отлага приемането поне до 2029г
      НАРОДЕ.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Егати, умнокрасивитетът, дето довчера не са знаели кой е този генерал Колев, днес ми го цитират - пичове, вие сте същите като, на които се смеете. Та генерал Колев, ако питаш някой умнокрасив, е украинец, щото селото,в което е роден, сега е в Украйна, нали? Като какъв се е писал - няма значение, все пак е роден в пределите на съвремнна Украйна, значи е украинец (като Крим и Донбас - не ли?), точно както Гоце Делчев е грък, пардон, севернофиромец, или пък Тодор Александров, Даме Груев и т.н.

А генерал Колев е велик, но да припомням ли как точно любимите ви франция, Англия и т.н. искат да го съдят посмъртно за военни престъпления? "Добре", че е починал в апогея на българската мощ, иначе почти сигурно щеше да е изправен пред "честен" международен трибунал, точно щото е рязал казашки шашки.

Апропо, тези, срещу които се е бил генерал Колев, са били основно казаци, той така се и обръща към своите войници - "какво търсят казаците в нашата Добруджа", а всички "знаем", че казаците са 100% украинци, т.е. тоя изрод, генерал Колев, роден в границите на съвременна Украйна, ерго исти украинец, се е бил срещу своите братя-украинци. Баси, да се зачеркне веднага от историята. Казах
        Значи, този човек е убивал свои земляци, за да не може България да попадне под руски и румънски гнет. Кой е вършил мокрите поръчки на руския цар не е важно, казаците са били само изпълнителя. Означава също, че е обичал повече България и българите отколкото който и да е друг. Още повече ми се издигна в очите този българин, благодаря ти Груев!
        Last edited by X_Y; 10.07.2023, 15:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Егати, умнокрасивитетът, дето довчера не са знаели кой е този генерал Колев, днес ми го цитират - пичове, вие сте същите като, на които се смеете.
          Грую, не се смеят, а треперят от страх. Щото в момента, в който чуждите им покровители си тръгнат, им остават две възможности:

1.

2.
          Attached Files
          Last edited by X_Y; 10.07.2023, 15:41.

Коментар

• Егати, умнокрасивитетът, дето довчера не са знаели кой е този генерал Колев, днес ми го цитират - пичове, вие сте същите като, на които се смеете. Та генерал Колев, ако питаш някой умнокрасив, е украинец, щото селото,в което е роден, сега е в Украйна, нали? Като какъв се е писал - няма значение, все пак е роден в пределите на съвремнна Украйна, значи е украинец (като Крим и Донбас - не ли?), точно както Гоце Делчев е грък, пардон, севернофиромец, или пък Тодор Александров, Даме Груев и т.н.

А генерал Колев е велик, но да припомням ли как точно любимите ви франция, Англия и т.н. искат да го съдят посмъртно за военни престъпления? "Добре", че е починал в апогея на българската мощ, иначе почти сигурно щеше да е изправен пред "честен" международен трибунал, точно щото е рязал казашки шашки.

Апропо, тези, срещу които се е бил генерал Колев, са били основно казаци, той така се и обръща към своите войници - "какво търсят казаците в нашата Добруджа", а всички "знаем", че казаците са 100% украинци, т.е. тоя изрод, генерал Колев, роден в границите на съвременна Украйна, ерго исти украинец, се е бил срещу своите братя-украинци. Баси, да се зачеркне веднага от историята. Казах
            Last edited by X_Y; 10.07.2023, 15:40.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

По време на Първата световна война сме ги посрещнали с куршуми,не с цветя.Дори и русофилът Иван Вазов пише стихотворение против Русия.
              А на България липсва лидер като Зеленски. За съжаление.
              Имам някакви роднини и приятели русофили, обяснявам им, примерно за Ген. Колев, за някакви други събития, но няма ефект. Все едно говоря на парапета. Настроени са да приемат само тези факти, които поддържат убеждението им.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ако Русия десантира (това на руски ли е?) в Созопол, българите ще ги посрещнем с цветя. Както винаги сме го правили. И руснаците ще имат пълната подкрепа на българския народ да разкарат, ако трябва да изтребят, нашите антибългарски зеленковци.
                Ех, тая мечта за перманентна руска окупация... Нощем сънувате ли как мацате синьо върху зеленото? ​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ако Русия десантира (това на руски ли е?) в Созопол, българите ще ги посрещнем с цветя. Както винаги сме го правили. И руснаците ще имат пълната подкрепа на българския народ да разкарат, ако трябва да изтребят, нашите антибългарски зеленковци.
                  По време на Първата световна война сме ги посрещнали с куршуми,не с цветя.Дори и русофилът Иван Вазов пише стихотворение против Русия.
                  А на България липсва лидер като Зеленски. За съжаление.
                  Last edited by mirodes; 10.07.2023, 13:16.

Коментар

Днес Президента Радев казал, че защитава българските интереси, а критиците му неизвестно чии. Ако Русия десантира Созопол, какво ли ще говори пак Радев? Примерно: "Аз съм за мир, това не е война а СВО." И вероятно няма да даде оръжие на българската войска за защита, защото да не се разпалва конфликта.

Коментар

Как какво, то е ясно....
                      Last edited by X_Y; 10.07.2023, 13:08.

Коментар

• Днес Президента Радев казал, че защитава българските интереси, а критиците му неизвестно чии. Ако Русия десантира Созопол, какво ли ще говори пак Радев? Примерно: "Аз съм за мир, това не е война а СВО." И вероятно няма да даде оръжие на българската войска за защита, защото да не се разпалва конфликта.

Коментар

• Американския посланик при макетата се изокал, че дали 500 милиона долара и нема никакъв резултат с борбата с корупцията

https://kapital.mk/%d0%b0%d0%bd%d1%9...d1%81%d0%b5-2/

Явно и там не са избрали правилната партия в парламента като тука

Интересно у нас колко ли са дали

Коментар

• Коментар

• Интересно клипче https://www.facebook.com/watch?v=660573489456833 след 90 година изпадаме от класациите

Коментар

• Как мислите дали възраждане след това решение на НС ще станат първа сила

Коментар

Working...
                                X