Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Ina KostadinovaАз подкрепям Румен Радев и Илияна Йотова
Ina Kostadinova · 20 ч. ·
С Референдуми Дания и Швеция НЕ приемат еврото. Румънското правителство без Референдум отлага приемането поне до 2029г
НАРОДЕ.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕгати, умнокрасивитетът, дето довчера не са знаели кой е този генерал Колев, днес ми го цитират - пичове, вие сте същите като, на които се смеете. Та генерал Колев, ако питаш някой умнокрасив, е украинец, щото селото,в което е роден, сега е в Украйна, нали? Като какъв се е писал - няма значение, все пак е роден в пределите на съвремнна Украйна, значи е украинец (като Крим и Донбас - не ли?), точно както Гоце Делчев е грък, пардон, севернофиромец, или пък Тодор Александров, Даме Груев и т.н.
А генерал Колев е велик, но да припомням ли как точно любимите ви франция, Англия и т.н. искат да го съдят посмъртно за военни престъпления? "Добре", че е починал в апогея на българската мощ, иначе почти сигурно щеше да е изправен пред "честен" международен трибунал, точно щото е рязал казашки шашки.
Апропо, тези, срещу които се е бил генерал Колев, са били основно казаци, той така се и обръща към своите войници - "какво търсят казаците в нашата Добруджа", а всички "знаем", че казаците са 100% украинци, т.е. тоя изрод, генерал Колев, роден в границите на съвременна Украйна, ерго исти украинец, се е бил срещу своите братя-украинци. Баси, да се зачеркне веднага от историята. КазахLast edited by X_Y; 10.07.2023, 15:41.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕгати, умнокрасивитетът, дето довчера не са знаели кой е този генерал Колев, днес ми го цитират - пичове, вие сте същите като, на които се смеете.
1.
2.Last edited by X_Y; 10.07.2023, 15:41.
Коментар
-
Егати, умнокрасивитетът, дето довчера не са знаели кой е този генерал Колев, днес ми го цитират - пичове, вие сте същите като, на които се смеете. Та генерал Колев, ако питаш някой умнокрасив, е украинец, щото селото,в което е роден, сега е в Украйна, нали? Като какъв се е писал - няма значение, все пак е роден в пределите на съвремнна Украйна, значи е украинец (като Крим и Донбас - не ли?), точно както Гоце Делчев е грък, пардон, севернофиромец, или пък Тодор Александров, Даме Груев и т.н.
А генерал Колев е велик, но да припомням ли как точно любимите ви франция, Англия и т.н. искат да го съдят посмъртно за военни престъпления? "Добре", че е починал в апогея на българската мощ, иначе почти сигурно щеше да е изправен пред "честен" международен трибунал, точно щото е рязал казашки шашки.
Апропо, тези, срещу които се е бил генерал Колев, са били основно казаци, той така се и обръща към своите войници - "какво търсят казаците в нашата Добруджа", а всички "знаем", че казаците са 100% украинци, т.е. тоя изрод, генерал Колев, роден в границите на съвременна Украйна, ерго исти украинец, се е бил срещу своите братя-украинци. Баси, да се зачеркне веднага от историята. КазахLast edited by X_Y; 10.07.2023, 15:40.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
По време на Първата световна война сме ги посрещнали с куршуми,не с цветя.Дори и русофилът Иван Вазов пише стихотворение против Русия.
А на България липсва лидер като Зеленски. За съжаление.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ако Русия десантира (това на руски ли е?) в Созопол, българите ще ги посрещнем с цветя. Както винаги сме го правили. И руснаците ще имат пълната подкрепа на българския народ да разкарат, ако трябва да изтребят, нашите антибългарски зеленковци.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ако Русия десантира (това на руски ли е?) в Созопол, българите ще ги посрещнем с цветя. Както винаги сме го правили. И руснаците ще имат пълната подкрепа на българския народ да разкарат, ако трябва да изтребят, нашите антибългарски зеленковци.
А на България липсва лидер като Зеленски. За съжаление.Last edited by mirodes; 10.07.2023, 13:16.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеДнес Президента Радев казал, че защитава българските интереси, а критиците му неизвестно чии. Ако Русия десантира Созопол, какво ли ще говори пак Радев? Примерно: "Аз съм за мир, това не е война а СВО." И вероятно няма да даде оръжие на българската войска за защита, защото да не се разпалва конфликта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеДнес Президента Радев казал, че защитава българските интереси, а критиците му неизвестно чии. Ако Русия десантира Созопол, какво ли ще говори пак Радев? Примерно: "Аз съм за мир, това не е война а СВО." И вероятно няма да даде оръжие на българската войска за защита, защото да не се разпалва конфликта.Last edited by X_Y; 10.07.2023, 13:08.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Днес Президента Радев казал, че защитава българските интереси, а критиците му неизвестно чии. Ако Русия десантира Созопол, какво ли ще говори пак Радев? Примерно: "Аз съм за мир, това не е война а СВО." И вероятно няма да даде оръжие на българската войска за защита, защото да не се разпалва конфликта.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Американския посланик при макетата се изокал, че дали 500 милиона долара и нема никакъв резултат с борбата с корупцията
https://kapital.mk/%d0%b0%d0%bd%d1%9...d1%81%d0%b5-2/
Явно и там не са избрали правилната партия в парламента като тука
Интересно у нас колко ли са дали
- 1 like
Коментар
-
Интересно клипче https://www.facebook.com/watch?v=660573489456833 след 90 година изпадаме от класациите
Коментар
Коментар