IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Киро. С Митрофанова.
    Достатъчно се изложи, стига. Копаеш ново дъно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Понеже анди пак се намеси, но успях да си запазя написаното ще ти отговоря отново със същата сказка.
      Имам род, който е изял дървото заради смяна на режима 1944г. без ниакаква причина, ей така, щото са имали собствен малък бизнес и човека е бил най-богатия в селото, така че съм последния, който ще тръгне да защитава тази или онази власт, а още по-малко утопични идеалогии, от които тя дори не разбира понятията, които се стоят за тях.
      Факт обаче е какви постижения е имала България по време на соц. режима. Който както си иска да ги нарича. Относно държавността, българо-американските отношения по време на "народната власт" са били много по-добри отколкото българо-американските отношения в днешно време.
      Въпреки че тогава сме били разделени от една Желязна завеса, а днес нищо не ни разделя, а ни обединява, обединява ни НАТО и нарисуваните самолетчета. Има една обща крава българо-американска, ние се грижим за предната ѝ половина, а американците се грижат за задната ѝ половина. Ние я храним, а те я доят. Така аз разбирам българо-американската дружба.
      Да сравним как е било … През 1962г. в България пристига първата жена американски посланик Юджени Андерсън от Минесота. Червено крило. И от онова червено, директно в червена България. Това е забележителна жена, която издига нашите отношение с американците както никога досега.
      Не само, че се обръща към народа и говори на български, а в София се открива голяма изложба на американски стоки от пластмаса, на която присъстват официални лица и самата посланичка, и изложбата се предава по националната телевизия.
      Забележете, че това е изложба на американски стоки, на "гадните капиталисти", а не на съветска изложба на сърпове и чукове.
      На прием в съветското посолство по случай 45 годишнината от октомврийския преврат става малък гаф. Присъства и председателя на Народното събрание, който нарича американските действия срещу Куба "пиратски". Американската посланичка става и си излиза. Прекарва цял следобед в приказки с български официални лица на темата танца туист.
      Нашите официални лица казват - "Ние не харесваме вашия танц", а тя отвръща - "Аз също не го харесвам, но в моята страна не може да забраниш нещо само, защото не го харесваш, и ако го забраниш хората още повече ще го обичат, защото е забранено". Велики мисли. Кой днес ще извика някой посланик и ще му каже, че не харесва нещо си? Кой е този български политик, който ще каже нещо нелицеприятно, на който и да е посланик? В цялата история на уж нашата независимост няма по-зависима външна политика от момента. Ние постоянно се съобразяваме със сульо и пульо, филанкишията, Аварам бакалина. Не виждам как нашето външно министерство ще казва на чуждите посланици какво ние мислим по въпроса. Днес ние не мислим, а изпълняваме. Ако послника ей сега поиска още 15 самолета - ние ще изпълним. Нека са 25!
      Киро. С Митрофанова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Все ми се струва че, уж вече де юре сме свободни, а продължават да се гаврят с нас...т нар. "съюзници". Опровергай ме, ако можеш.
        Понеже анди пак се намеси, но успях да си запазя написаното с отварянето в нов таб като запазих стария, ще ти отговоря отново със същата сказка.
        Имам род, който е изял дървото заради смяна на режима 1944г. без ниакаква причина, ей така, щото са имали собствен малък бизнес и човека е бил най-богатия в селото, така че съм последния, който ще тръгне да защитава тази или онази власт, а още по-малко утопични идеалогии, от които тя дори не разбира понятията, които стоят зад тях, но постонно ги използва.
        Факт обаче е какви постижения е имала България по време на соц. режима. Който както си иска да ги нарича. Относно държавността, българо-американските отношения по време на "народната власт" са били много по-добри отколкото българо-американските отношения в днешно време.
        Въпреки че тогава сме били разделени от една Желязна завеса, а днес нищо не ни разделя, а ни обединява, обединява ни НАТО и нарисуваните самолетчета. Има една обща крава българо-американска, ние се грижим за предната ѝ половина, а американците се грижат за задната ѝ половина. Ние я храним, а те я доят. Така аз разбирам българо-американската дружба.
        Да сравним как е било … През 1962г. в България пристига първата жена американски посланик Юджени Андерсън от Минесота, Червено крило(град Red Wing). И от онова червено директно в червена България. Това е забележителна жена, която издига нашите отношения с американците както никога досега.
        Не само, че се обръща към народа и говори на български, а в София се открива голяма изложба на американски стоки от пластмаса, на която присъстват официални лица и самата посланичка, и изложбата се предава по националната телевизия.
        Забележете, че това е изложба на американски стоки, на "гадните капиталисти", а не на съветска изложба на сърпове и чукове.
        На прием в съветското посолство по случай 45 годишнината от октомврийския преврат става малък гаф. Присъства и председателя на Народното събрание, който нарича американските действия срещу Куба "пиратски". Американската посланичка става и си излиза. Прекарва цял следобед в приказки с български официални лица на темата танца туист.
        Нашите официални лица казват - "Ние не харесваме вашия танц", а тя отвръща - "Аз също не го харесвам, но в моята страна не може да забраниш нещо само, защото не го харесваш, и ако го забраниш хората още повече ще го обичат, защото е забранено". Велики мисли!
        Кой днес ще извика някой посланик и ще му каже, че не харесва нещо си? Кой е този български политик, който ще каже нещо нелицеприятно, на който и да е посланик?
        В цялата история на уж нашата независимост няма по-зависима външна политика от момента. Ние постоянно се съобразяваме със сульо и пульо, филанкишията, Аварам бакалина. Не виждам как нашето външно министерство ще казва на чуждите посланици какво ние мислим по въпроса. Днес ние не мислим, а изпълняваме. Ако послника ей сега поиска още 15 самолета - ние ще изпълним. Нека са 25!

П. П. - За който чете това в бъдещето, моля ви, не се връзвайте на внушенията, които се опитва да прави една финансово неграмотна и мозъчно бедна.
        Last edited by Kris_; 30.05.2023, 00:46. Причина: правопис, защото редовно или autocorrect-а ме прпрецаква, или допускам печатни грешки, които поправям след това видно в много от коментарите ми, а понякога и допълвам;

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Да опитам аз? Прогнозата е НЕУТЕШИТЕЛНА. План?
          1.Казваме "НЕ!" на еврото.
          2.При евентуални опити от Урсула и Ко да ни налагат решения, - референдум и за излизане от ЕС и присъединяване към БРИКС. В този кюп в който сме, ни чака гибел.
          По точка едно не следва да се бърза, а точка две е катастрофална. Но това е мое мнение, естествено.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Толкова за добрините на турците
            Все ми се струва че, уж вече де юре сме свободни, а продължават да се гаврят с нас...т нар. "съюзници". Опровергай ме, ако можеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Дай прогноза за близкото бъдеще и начертай кризисен план за справяне с близкото бъдеще. Те констатациите са ясни на всички.
              Да опитам аз? Прогнозата е НЕУТЕШИТЕЛНА. План?
              1.Казваме "НЕ!" на еврото.
              2.При евентуални опити от Урсула и Ко да ни налагат решения, - референдум и за излизане от ЕС и присъединяване към БРИКС. В този кюп в който сме, ни чака гибел.
              Last edited by Pyramid; 29.05.2023, 20:34.

Коментар

• Толкова за добрините на турците

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
                  Кокорчо декларира, че не се отказва от думите си.

Сега, той, Кирчо и ББ са хитри Андрешковци е ясно, ама кой прост Ганьо е гласувал за тях ??
                  Така че, е ясно кои са виновниците последните 30 год за това положение.
                  Дай прогноза за близкото бъдеще и начертай кризисен план за справяне с близкото бъдеще. Те констатациите са ясни на всички.

Коментар

• Robespier
                    Кой издига лицето Кирил Петков за вицепремиер с ресор "специалните служби"? На практика "силов вицепремиер"! И свързан ли е този политически акт с активност на изключително опасна организирана престъпна група? Атанас Атанасов също трябва да бъде прецизно проверен, заради мълчаливото му съгласие по темата и някои други неща. Впрочем, каква реформа на службите ще прави Петков след като нищо не разбира от служби и в същото време е оперативно интересно лице?!
                    И го прати да създава организация на ПП в Братислава заедно с лайнен и маса други евроПРЕМИЕРИ
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Кокорчо декларира, че не се отказва от думите си.

Сега, той, Кирчо и ББ са хитри Андрешковци е ясно, ама кой прост Ганьо е гласувал за тях ??
                      Така че, е ясно кои са виновниците последните 30 год за това положение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid

Кво има бе, Колбо? Все неразбрал? Ами как, с този вакуум?
                        Подобни прякори си измислят децата в трети клас.На теб това ти е нивото-на десетгодишно дете.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

и това благодарение на пълен провал и по специално КОМУНИСТА кокорчо
                          Основно е заради увеличението на пенсиите. 12 години Боко държеше пенсиите много ниски.Трябва да ги оставят да живеят в мизерия ли?В Гърция средната пенсия е 900 евро при 350 евро в България. И то при положение, че Гърция има огромен външен дълг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_

Както ти казах, ама алекс го е изтрил, за оная тема даже не знам за какви полове е ставало дума, но цялата е своебразено показно за токсичния ти феминизъм, който ти си го преля от нея тема в златната, и се тросна и фръцна, защото не можа рационално да ми отговориш адекватно защо се вдъхновяваш на хора като Сталинка и Йелън, които бъкел не разбират съвременна икономика, но сега разбрах - защото имали кетапче.
                            Някой си може да знае много за нещо, и въпреки това да не го разбира, което тези двете са го докали многократно с действията си и изказванията си.
                            Хайде пак и за последен път. Отговорих ти достатъчно ясно. Защото са си изградили биографиите тези хора. Ти въобще икономист ли си?

Прочее ти така и не казваш къде и какво точно си учил. Аз съм го казала.

Никой не ти се е фръцкал. Не може да пишеш подобни глупости за утвърдени кариери и да искаш да те вземат на сериозно.

Дай си тука докторатите по икономика и стажа в яки фирми и тогава ще приказваме.

Какво точно не разбра?

Коментар

• Прочее, който се смее на Турция дали знае, че се гласят да строят космодрум близо до Резово?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid

Влязохме в дълговата спирала, ако не си забелязал. Да се радваме ли?
                                и това благодарение на пълен провал и по специално КОМУНИСТА кокорчо
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X