If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мафията ГЕРБ мами дори при регистрацията си за вота !
Главна дирекция (ГРАО) е открила 300 починали българи който „живеят“ в събраната подписка от 9999 гласа за предстоящите избори на Бибитко и кликата му.
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков ще подаде сигнал в прокуратурата за извършени престъпления от бившия премиер Бойко Борисов. Това ще се случи до края на следващата седмица, съобщи самият вицепремиер в ефира на "ЕвроДикоФ" по телевизия "Евроком".
Време е да бъде изринат тулупа от Банкя. Служебното правителство трябва да управлява до края на годината и да изрине всички крадливи гробари от всички постове. А техните подръжници справка Матеев - какъв е произхода на парите и възползвал ли се е от еврофондове и схеми при соларните панели. Самият той се обяви за върл герберски подръжник, следователно е част от габровската завера
Възползването от еврофондове требва да се криминализира.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Жaн Видeнoв:
"Мaйкoпрoдaвцитe щe ми рaздaвaт aкъли, зaщoтo били зaд грaницa и нaпрaвили прaвилния цивилизaциoнeн избoр. A дa ми дoйдaт c фoтoaпaрaтитe cи, вързaни c Фeйcбук пocтoяннo, a пък aз щe им излязa c aвтoмaтa, нoжa или юмрукa cи, кoйтo cъщo e oръжиe. Лукaшeнкo им пoкaзa кaк cтaвa тaя рaбoтa. Клacичecки!" Тoвa зaяви бившият прeмиeр Жaн Видeнoв пo врeмe нa прecкoнфeрeнция, нa кoятo бeшe прeдcтaвeнa нoвaтa кoaлиция Ляв cъюз зa чиcтa и cвятa рeпубликa. Днec кoaлициятa oфициaлнo ce рeгиcтрирa зa учacтиe в избoритe в ЦИК."
Браво бе, червената сган пак ще ви го сервира
Гответе се не за Виденова зима а за Дълбоко замразяване
Спри с лъжите си.Аз гледах конференцията.......имаше много провокации от твоите хора от ПИК и Беновска.
Определено. Ама сега не е добре човекът, ходи наляво-надясно и, нервно, току си мънка под носа :
"- Наистина, да му бях взел парите на пирамидата през 2008-ма, да ми бе.мирна главата!"
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков ще подаде сигнал в прокуратурата за извършени престъпления от бившия премиер Бойко Борисов. Това ще се случи до края на следващата седмица, съобщи самият вицепремиер в ефира на "ЕвроДикоФ" по телевизия "Евроком".
Време е да бъде изринат тулупа от Банкя. Служебното правителство трябва да управлява до края на годината и да изрине всички крадливи гробари от всички постове. А техните подръжници справка Матеев - какъв е произхода на парите и възползвал ли се е от еврофондове и схеми при соларните панели. Самият той се обяви за върл герберски подръжник, следователно е част от габровската завера
Определено. Ама сега не е добре човекът, ходи наляво-надясно и, нервно, току си мънка под носа :
"- Наистина, да му бях взел парите на пирамидата през 2008-ма, да ми бе.мирна главата!"
Мафията ГЕРБ мами дори при регистрацията си за вота !
Главна дирекция (ГРАО) е открила 300 починали българи който „живеят“ в събраната подписка от 9999 гласа за предстоящите избори на Бибитко и кликата му.
“Документите за вербовката на Бойко Борисов като агент “Буда” са автентични, имат входящи номера и могат да се проверят в деловодството на ЦСБОП”, заяви пред БНР журналистът от “Биволъ” Атанас Чобанов.
“Ние сме проверили документа за вербовката на Борисов чрез други източници, които потвърждават, че документът е автентичен. Ако държавата каже “да”, тя трябва да предприеме действия, да разбере как е изтекъл документът и т. н. Става въпрос за теч на информация. Да кажат дали документът е секретен или вече не, той попада в документите, които могат да се изискват по Закона за достъп до обществена информация”, каза Чобанов. Според него няма логика да се появяват точно сега тези документи. “Това би било с по-голям ефект два месеца преди изборите, но ние не правим такива сметки. Ако се потвърди информация, която получаваме, я публикуваме”, уточни журналистът.
Гейрасиме тук единствения трол и тролски източник си ти.. Избърши си носа и си смени гащите , че миришат..
Коментар