IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този коментар от Kiro е изтрит от aleks262
    Причина: Днес е ден за размисъл. Без агитация!
    Това само по себе си, не е предпоставка за проява на мисловна дейност.

Коментар

• Добро утро в деня на изборите.

ДА ИЗГОНИМ ЧУМАТА ГЕРБ!

Коментар

• "Работа,работа,работа" - предизборен лозунг на ...маршал Петен на изборите за колаборационисткото правителство на Виши във Франция през 1940г. Пет години по-късно, героят от Вердюн е осъден и заточен доживот. Всяка прилика със съвременни лица и събития е случайна...

Коментар

• Ами щом съм от ГЕРБ и гласувам за тях значи съм комунист..ТАМ ВСИЧКИ СМЕ КОМУНИСТИ..Нали вожда ни е комунист..Затова си и крадем като комунисти..Ти комунист ли си, нали ще гласуваш за ГЕРБ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            И ББ е комунист и баща му и майка му също..С няколко букета ще отида..
            Бойко е комунист за баща му и майка му не знам но щом казваш.Ти комунист ли си че нещо не ми отговаряш на въпроса?

Коментар

• И ББ е комунист и баща му и майка му също..С няколко букета ще отида..

Коментар

Само ПКП и Толупа,,От тях зависи всичко..Този Горчев ще ги слуша..
                Кире ти комунист ли си?признай си ще ти олекне.И не забравяй в понеделник с букет пред централата на ГЕРБ да честитиш поредната победа.

Коментар

• Само ПКП и Толупа,,От тях зависи всичко..Този Горчев ще ги слуша..

Коментар

Те са над всички и са недостижими..ще гласувам цял биват само за тях..
                    Аз да питам ако трябва да избираш между Румен Гечев Каракачанов и Григор Горчев кой ще избереш?

Коментар

• Те са над всички и са недостижими..ще гласувам цял биват само за тях..

Коментар

А Тулупа и ПКП са едни умни,възпитани и хич не крадат..и аз ще гласувам за тях..
                        Не са но са над Мая Курнела Ицо шамандурата Наско жабата и Чалгаджията простак.

Коментар

• А Тулупа и ПКП са едни умни,възпитани и хич не крадат..и аз ще гласувам за тях..

Коментар

Няма по убави от Тулупа и ПКП..
                            Няма.Аз дето отказвах да гласувам до преди един час ще го направя...Щото боклука трябва да е извън властта.Тия всичките с подмити трътки и букети ще целуват ръка и други части на Бойко....Ще ми се заканват разни бабички и боклуци от телевизора не са познали.Тъпака не трябва да се допуска до власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнение
                              Тук всеки инакомислещ, отклонил се от правата линия партийно-Костова (+ соросова) го навикват и му се карат.. И май ще консолидират хората да гласуват за Бойко, защото ДБ се държат обидно, просташ/ки и не на нивото което би им подхождало - "Бойко бил чекмеджета и пачки", а МаяМа - чиста като сълза - хайде холан.. Викачите във форума с поведението си ме отвратиха и ще гласувам протестно - за Бойко!
                              Basta
                              Натам отиват нещата.Преди малко гледах простака Тошко Йорданов едно глупаво тъпо просто момче със селска визия което се заканва на колегите от ЕСО.Тоя бърка държавна фирма с дъжавен бюджет ама тръгнал да командва.Прости чалгаджии които ме вбесяват трябва да са настрана от властта.Оня ден Татяна да и сера в устата плаши държавната администрация с уволнение.....Ба си глупаците сами си пъдят избирателите.Мене ме вбесиха и ще гласувам за пръв път от 1998г.Мая кюстендилската уруспия Курнела крадлива Ицо шамандурата Наско жабата и чалгаджията трябва да бъдат извън властта.Щото са по некадърни и негодни от Бойко...Щом мене успяха да вбесят представям си колко народ още са вбесили...Като прибавим и факта че Бойко ударно строи магистралата до Плевен и прави пътя до Боаза през селата няма как да гласувам за тапири соросоиди крадли и курви.Начело на листата в Плевен е член кореспондент доктор Григор Горчев изключителен професионалист....а срещу него е говното Румен Гечев да му сера в устата щото освен една уста друго няма.Мача някак си е безсмислен...Свинята Каракачански и той е в Плевен....Григор Горчев е помогнал на много хора и ще помете на изборите всички.

Коментар

• Няма по убави от Тулупа и ПКП..

Коментар

Working...
                                X