Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеАз вервам в мъдростта на българския избирател, който рядко пропуска възможност да направи страната трудна или невъзможна за управление.
-- ФБ мъдрост от днес
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТъкмо се връщам от секцията. Учудих се че баш по време за маса трябваше да чакам повече на опашка отколко предни избори, ма няма лошо. Хубавото е че бяха болшинството млади хора. Бабетата сигурно са се отчели предиобед.
Машинното гласуване си бе нормално.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Вдигни си погледа, погледни по-далече и виж какво правят хората и за къде са се запътили...
Това, че си ремонтирал едно пътче и оправил едно мостле, а си откраднал за 3, не те прави държавник....
Прави те пръв крадец и основен рушветчия...
Отделно в какъвто и да е избор (не само политически, а житейски) винаги има риска да настъпиш мотиката (да направиш грешния избор). Докато пътя и мостлето си седят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Това мисля, че е доста по-валиден довод от това да избираш политици обещаващи светло бъдеще
Това, че си ремонтирал едно пътче и оправил едно мостле, а си откраднал за 3, не те прави държавник....
Прави те пръв крадец и основен рушветчия...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Приемам го като шега....
То беше ясно твоето писане от месеци ...Този такъв, онази такава, сестрата курва, майката крадла, бащата убиец....
Ден преди изборите се изходи на пътеката..."Всички са маскари, аз си избирам тиквата, дето ремонтирал пътя между Малко и Големо Пъпешово.."
Коментар
-
Ден преди изборите се изходи на пътеката..."Всички са маскари, аз си избирам тиквата, дето ремонтирал пътя между Малко и Големо Пъпешово.."
Това мисля, че е доста по-валиден довод от това да избираш политици обещаващи светло бъдеще
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеПолитиците да се избират не за мандат, до живот, но носещи не групова, а лична отговорност.
Ние поне си имаме хубав Цар с наследници - да го слагаме на чело и да не се занимаваме с национални избори. Виж местните може да ги оставим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Гледам повечето сте срещу Бойко явно това е във ваш интерес.Така навремето изгонихме Жан Виденов и сложихме най големия измамник крадец и българоубиец.Той твърдеше че няма да ни предаде и няма да ни излъже.После заедно с крадливата си уродлива шайка ни окраде.Изгони един милион и изби още един милион.Сега ще гоните Бойко.Аз няма да участвам в тая работа щото още ме е яд че участвах в онази преди 22г...Алтернативата са Славчо също мутра Курнела крадливата измамниците Наско жабата и Ицо шамандурата кака Мая дето лети от цвят на цвят като волна пеперуда където има келепир.Колко семейства разби....но ще оправя България ха ха ха .Довечера всичко ще е ясно.То е ясно че Бойко печели.
То беше ясно твоето писане от месеци ...Този такъв, онази такава, сестрата курва, майката крадла, бащата убиец....
- 1 like
Коментар
-
Гласувайте! Това е девиза и желанието на политиците от статуквото. Гласуването показва желанието на хората да избират измежду партии и случайни личности.
Защо аз никога, никъде и по никакъв повод не съм гласувал?
Защото съм на мнение, че хората занимаващи се с политика, дипломация и държавно управление, трябва да са учили за това. Да имат нужната квалификация, знания, държане и способности да упражняват тази професия. (професия като всички други) Държавата е по-голям вариант на фирма. Представете си как в една фирма, директора, чистачката, ИТ-то, администрацията и финансоите се избират не по квалификация, а чрез избори... Затова гласувайки утре за министри ще изберат калинки дето бъкел понятие си нямат от министерствата и ресорите които ще им поверят, но иначе имат дар слово. Успех на всички гласуващи. Аз отказвам да съм овца подкарана към изборната урна. Изборите носят пари за партиите, изборите струват и доста пари. Пари от джоба на данъкоплатците. За кандидатстване за професията политик се изисква не мнението на всички, а мнението на експерти. Политиците да се избират не за мандат, до живот, но носещи не групова, а лична отговорност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДоста голяма опашка се чака..мутри вън..Да видим ръст на БФБ без мутрите..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ще си послужа с неговите думи.Хора които едвам са прескочили бариерата да не говорят от името на народа.За съжаление той е най малкото зло.След изборите ще е цирка.А Наско жабата и Ицо шамандурата са най отвратителните
Коментар
Коментар