Първоначално изпратено от Rodnok
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
е и, шофьорите доброволно работеха при тези "скотски" условия, взимаха 1000Е на месец, крадеха и нафта, прекарваха малко цигари, алкохол.
Сега ще останат без работа, това е по-зле за тях.
Имах предвид собствениците на един-два ТИРа да дойдат, ясно е че от големите фирми няма да ги пуснат на паветата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение
От всичките няколко стотин постинга на Матеев в политическите теми ясно се очерта извода:
Възгледите на Матеев са възгледите на ГЕРБ, а възгледите на ГЕРБ определят политиката на РБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Специално за тировете трябва да посетят малкия пиян гьотверен. На практика бареков беше прав- чорбаджиите правят пари от нещастието на хората- няма баня, няма топла храна, няма нормално легло- остана само чорбаджиите да поискат шофьорите да им плащат че им карат камионите. Погледни кои са най богатите фирми в бг- автомобилните със стотиците тирове в европа
Сега ще останат без работа, това е по-зле за тях.
Имах предвид собствениците на един-два ТИРа да дойдат, ясно е че от големите фирми няма да ги пуснат на паветата.
Коментар
-
Матейко, я честно отговори, бил ли си ДКМС активист и партийно „субсидиран”?
За себе си, ще кажа, че бях редови комсомолец до казармата (почти всички сме били) и там, като войник, ме избраха и да, аз бях комс.групов отговорник на ротата. И спасих с това, няколко добри момчета от дисципа, (едно говедо направи издънка, обра склада, който пазеше но, щяха да „изгорят” и четиримата та, предложих и ги „изключихме за наказание”. Отърваха кожата а, (по показания на друг мой войник, в последствие, минал през под.34000) ѝ халката, ако ме разбираш.
ТИ, МАТЕЙКО, БИЛ ЛИ СИ „СУБСИДИРАН”?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеГерб приеха поправка с която се забранява машинното гласуване в места под 300 жители и гласуващите в чужбина.
Е, браво, купиха си пак половината села, българите в Турция и НЕУТРАЛИЗИРАХА протестния бъдещ вот на хората в Западна Европа и САЩ.
Плюс това отвърлиха ветото на Радев за концесиите.
Гласовете на Марешки и Патриотите помогнаха на Герб да мине 120 гласа днес.
Макар, че повече от 2/3 са гласували за Геб и БСП, все има малки балансьори като Атака, ДПС, Патриоти, Воля, които оказват ключово значение за приемане или отхвърляне на вета, закони и др ....
Нещо не виждам смисъл от тая парламентарна република.
Трябва на паветата да дойдат селяните със тракторите, ТИРовете (заради проекта Мобилност), и още много други хора в определен ден от седмицата, както в Берлин се събраха над 100к души, без затваряне на кръстовища, със контрол върху провокаторите (които Матеев цитира само).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИстината е, че не си изгледал клиповете от деня, както и не си гледал новинарските емисии на телевизиите, в които се показва как протестиращи пръскат със спрей, и дори е оградено с червен кръг, за да знаят хората къде да гледат.
Другата истина е, че някои от метежниците бяха дошли със противогаз, и това се вижда по много клипове и снимки. Защо ли?
Така че за пореден път ти казвам - престани ДА ЛЪЖЕШ И ДА СИ ИЗМИСЛЯШ, защото вече знам, че не го правиш случайно, а умишлено и нарочно.
Над 20 полицаи бяха обгазени преди въобще да си помислят да ползват спрей. Нямаше и да го ползват, ако не бяха брутално нападнати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеПоловината от постовете в Политика са свързани в реплики на Матеев.
Той като въдичар ви дразни и Вие му се връзвате лесно.
Тука разискваме политиката на РБ, не неговите възгледи.
Възгледите на Матеев са възгледите на ГЕРБ, а възгледите на ГЕРБ определят политиката на РБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Каква култура у тебе ба си наглеца.Ти не си човек.И ще си платиш запомни го от мен...Мислиш си че с крадени пари можеш да властваш над хората и да си купиш здраве и живот но няма да ти се получи...Ти за пари децата си ще продадеш бе...За мен ти не си човек нищо човешко няма в тебе крадец и измамник доганова курва.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеБате Пешо... Ей едно интервю на Матеев тук:
https://www.youtube.com/watch?v=E5VZjorjqVs
Обърни внимание на това, което казва между 23:35 и 24:20.
Недвусмислено си личи, че липсата на пари в детството му се е отразило на психиката. Превърнал е парите в "таргет", самоцел....
Плюс нали габровската "жилка" да е стипца и хитрец...
И.... Ей го на - наш Матеев такъв, какъвто всички го виждат сега.
Магистър по пчеларство- зооинженер- не помня как им викаха на такива, но май си ни риба, ни рак. Имахме двама такива на работа в свинекомплекса- работата им беше да хвърлят камъчета по силозите за да разберат дали са пълни и ходеха да кажата на шифьора да напълни съответния силоз. Пълни измекяри
- 1 like
Коментар
-
Герб приеха поправка с която се забранява машинното гласуване в места под 300 жители и гласуващите в чужбина.
Е, браво, купиха си пак половината села, българите в Турция и НЕУТРАЛИЗИРАХА протестния бъдещ вот на хората в Западна Европа и САЩ.
Плюс това отвърлиха ветото на Радев за концесиите.
Гласовете на Марешки и Патриотите помогнаха на Герб да мине 120 гласа днес.
Макар, че повече от 2/3 са гласували за Геб и БСП, все има малки балансьори като Атака, ДПС, Патриоти, Воля, които оказват ключово значение за приемане или отхвърляне на вета, закони и др ....
Нещо не виждам смисъл от тая парламентарна република.
Трябва на паветата да дойдат селяните със тракторите, ТИРовете (заради проекта Мобилност), и още много други хора в определен ден от седмицата, както в Берлин се събраха над 100к души, без затваряне на кръстовища, със контрол върху провокаторите (които Матеев цитира само).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИстината е, че не си изгледал клиповете от деня, както и не си гледал новинарските емисии на телевизиите, в които се показва как протестиращи пръскат със спрей, и дори е оградено с червен кръг, за да знаят хората къде да гледат.
Другата истина е, че някои от метежниците бяха дошли със противогаз, и това се вижда по много клипове и снимки. Защо ли?
Така че за пореден път ти казвам - престани ДА ЛЪЖЕШ И ДА СИ ИЗМИСЛЯШ, защото вече знам, че не го правиш случайно, а умишлено и нарочно.
Над 20 полицаи бяха обгазени преди въобще да си помислят да ползват спрей. Нямаше и да го ползват, ако не бяха брутално нападнати.
Троле,
Ще кажеш ли нещо за битите и обгазени протестиращи, а за битите студенти преди месец, а?
Ще кажеш ама няма хонорар.!
Коментар
Коментар