IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Над 90% от упражнилите правото си на глас ще бъдат парламентарно представени, от което следва, че тези хора трябва да са доволни и нямат право да се оплакват след това.

Малко над една трета от имащите право на глас по избирателни списъци са дали своя глас за парламентарно представените партии и коалиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

За ЕС не знам, но за НАТО сме с единия крак навън. В парламента има 5 партии, които подкрепят идеята, с 38% подкрепа. От негласувалите ти гарантирам, че "Ако не сме в НАТО, ще потекат реки от мед и масло" също са голям процент.

Шампион по преференции в Благоевградско е сина на кмета на Симитли. Не кмета, сина му! Ти с тоя народ на глава можеш ли да излезеш?
      Синът му си е дупедав от години - винаги е псоелден в листата и пренережда вота с преференциите, а, колкото и да ти е смешно, Поли си го обичат в Симитли, не само щото е такова БХ Иначе или Поли, или синчето му, че не помня вече, е известен с това, че два пъти печели джакпота в тотото - сещай се

П.С. Само идиот би искал да излезем от НАТО и ЕС, макар че, честно казано, от НАТО напоследък сме само с набутка, но пък ни излиза по-евтино, отколкото да се напъваме сами да се пазим от рашистите, дето ще се телепортират директно у Камчия и ще ни заробят
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Обожавам анализите ти - скапани копейки, скапан Тиквун, скапан Шиши, скапани жълтопаветници, скапани Мечове и Славита, скапан Русия, скапан ЕС, скапан САЩ и скапан Китай.

На едно мнение сме, всички са скапани.
        А не са ли Иначе завиждам на хората, дето още вЕрват - аз престанах след царя преди 20 години, а краткото ми замъгления покрай пупуту много бързо ми мина. Иначе в нашата секция имаше над 50% участие и над 50% гласове за пупудейбъ - после се чудя що в блока, ако не сменя аз нещо, никой нищо не пипва. Обаче реагират на здрава ръка, особено като им блокирам вратата или асансьора - на секундата се сещат къде е проблемът
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
          Важното е ,че копейките не взеха властта както искаха да ни изкарват от НАТО и ЕС.Макар,че по-скоро това беше кукичка да се хващат промити мозъци за гласоподаватели.
          За ЕС не знам, но за НАТО сме с единия крак навън. В парламента има 5 партии, които подкрепят идеята, с 38% подкрепа. От негласувалите ти гарантирам, че "Ако не сме в НАТО, ще потекат реки от мед и масло" също са голям процент.

Шампион по преференции в Благоевградско е сина на кмета на Симитли. Не кмета, сина му! Ти с тоя народ на глава можеш ли да излезеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

хехе, че да се беше позагледал малко - ако Путлер искаше да бие в референдума за Молдова, щеше да си напазарува вот в Приднестровието/Трансистрия, обаче точно оттам няма почти никакъв вот. А референдумът се реши от умнокасивите им сънародници, дето мият кенефи в Западна Европа - явно си ги влече хората и те така те

като казах умнокрасиви, та да се върна на вота у нас - удивен съм на количеството сертифицирани имбецили, при това с претенциЙ, особено в София!?!?! За мен е крайно непонятно как ППДБ имат подобен вот, след всички резили, слугинаш, седене в скута, миене задниците, пардон образите на Бх и Шиши, и т.н. Наистина съм удивен - и докато вотът за копейки, мечове, безличия, копия и т.н. не ме изненадва, умнокрасивите, с претенции и мания за величие ме изненадаха много. Става малко като на БФБ - псуваш някой мажо, мрънкаш, ревеш какъв бил пък накрая пак се набиваш на неговите хартии и после ревеш, че те бил прецакал, докато ти си се надявал, че този път ще е различно

А голямата изненада е победата на цар делян шишман в Кърджали, където отгоре на всичко водач беше "почетния"! Вярно,с малко, но да го бие там, определено е сензация, надвишаваща умнокрасивата идиотия в София. Не само това, ми го бие навсякъде, освен в Гарбово (с някакви мижави бройки), Силистра и Разград. Всъщност само в Разград Сополя бие с разлика (и там беше лидер). Иначе очавкани резултати в Северозапада с купения вот, както и навсякъде по сиганските маали - нищо ново под слънцето.

Сега чакаме новата евроатлантически кУалиция - изпраният Бх и пепедейберастите, подкрепени от слафчу тъпуту, а отзад - пееФ. Ще е страхотно и ще има много жусуиииии
            Обожавам анализите ти - скапани копейки, скапан Тиквун, скапан Шиши, скапани жълтопаветници, скапани Мечове и Славита, скапан Русия, скапан ЕС, скапан САЩ и скапан Китай.

На едно мнение сме, всички са скапани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
              Важното е ,че копейките не взеха властта както искаха да ни изкарват от НАТО и ЕС.Макар,че по-скоро това беше кукичка да се хващат промити мозъци за гласоподаватели.
              Така като гледам твоят мозък е достатъчно промит и си се хванал на кукичката на малкото еврейче което на времето обясняваше първо нато, после ес. когато разни комунисти му казаха още на времето че има държави които не са в нато, но са в ес, той обвиняваше събеседниците си за путинисти и русофили. Какво от това е лошо аз не знам
              Радостин Василев: Ще поема отговорността да бъда вътрешен министър. От ПП-ДБ зависи да направим мнозинство срещу Борисов и Пеевски

Ако дадат на руди гела власт дали ще обеси някой надолу с главата, както обещаваше при карбовски

Коментар

• Важното е ,че копейките не взеха властта както искаха да ни изкарват от НАТО и ЕС.Макар,че по-скоро това беше кукичка да се хващат промити мозъци за гласоподаватели.

Коментар

• При 99,7% обработени протоколи "Величие" влиза в НС на магия с 0,01% над бариерата!

За другите също са писали, доколкото разбирам ще има правителство- стабилно, дори може като хърватите да пратят 1000 човека в извън натовска територия за обучаващи войници

Коментар

Е, ние грузинските изпълнения с чувалите с бюлетини, бой над наблюдатели и заплахи пред секциите вече го играхме.

Щом молдовците, които от 20 години обикалят Европа с румънски паспорти за една бройка да ги изкарат, че не щат ЕС, що да не мине тоя сценарии и с грузинците?

Следващите избори, на които ще има яки разлики между екзит-полове и ЦИК ще е при БЮРМ. Просто го виждам.

​​​​
                    хехе, че да се беше позагледал малко - ако Путлер искаше да бие в референдума за Молдова, щеше да си напазарува вот в Приднестровието/Трансистрия, обаче точно оттам няма почти никакъв вот. А референдумът се реши от умнокасивите им сънародници, дето мият кенефи в Западна Европа - явно си ги влече хората и те така те

като казах умнокрасиви, та да се върна на вота у нас - удивен съм на количеството сертифицирани имбецили, при това с претенциЙ, особено в София!?!?! За мен е крайно непонятно как ППДБ имат подобен вот, след всички резили, слугинаш, седене в скута, миене задниците, пардон образите на Бх и Шиши, и т.н. Наистина съм удивен - и докато вотът за копейки, мечове, безличия, копия и т.н. не ме изненадва, умнокрасивите, с претенции и мания за величие ме изненадаха много. Става малко като на БФБ - псуваш някой мажо, мрънкаш, ревеш какъв бил пък накрая пак се набиваш на неговите хартии и после ревеш, че те бил прецакал, докато ти си се надявал, че този път ще е различно

А голямата изненада е победата на цар делян шишман в Кърджали, където отгоре на всичко водач беше "почетния"! Вярно,с малко, но да го бие там, определено е сензация, надвишаваща умнокрасивата идиотия в София. Не само това, ми го бие навсякъде, освен в Гарбово (с някакви мижави бройки), Силистра и Разград. Всъщност само в Разград Сополя бие с разлика (и там беше лидер). Иначе очавкани резултати в Северозапада с купения вот, както и навсякъде по сиганските маали - нищо ново под слънцето.

Сега чакаме новата евроатлантически кУалиция - изпраният Бх и пепедейберастите, подкрепени от слафчу тъпуту, а отзад - пееФ. Ще е страхотно и ще има много жусуиииии

Коментар

• Трите К-та на шиши докараха 11,5% и 280 000 гласа
                      Купен вот
                      Корпоративен
                      Контролиран.
                      евала булгаристанецо, аферим, машала
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        A be гледам урсулката и президентката на джорджия още не са признали изборите в грузия. Може ли и ние да теглим по една майна и да не признаем изборите защото не печелят наш'те
                        Е, ние грузинските изпълнения с чувалите с бюлетини, бой над наблюдатели и заплахи пред секциите вече го играхме.

Щом молдовците, които от 20 години обикалят Европа с румънски паспорти за една бройка да ги изкарат, че не щат ЕС, що да не мине тоя сценарии и с грузинците?

Следващите избори, на които ще има яки разлики между екзит-полове и ЦИК ще е при БЮРМ. Просто го виждам.

​​​​

Коментар

• A be гледам урсулката и президентката на джорджия още не са признали изборите в грузия. Може ли и ние да теглим по една майна и да не признаем изборите защото не печелят наш'те

Коментар

• Истинска мистерия е как 90% от българите доживяват до пенсионна възраст предвид интелектуалния си капацитет, критично мислене и гъвкавост при нужда.

Подцених сериозно резултата на Пееф и не разбирам за какво му беше сега да бие Доган с 4:3. Какво ще ги прави тия депутати в поредния тримесечен парламент?

Коментар

• Брей. Цели 9 партии са в парламента. Каква ще е конфигурацията и дали изобщо ще има правителство е въпрос с повишена трудност.
                              Нинова я няма,така че коалиция ГЕРБ БСП не е изключена.Плюс Величие,ИТН и МЕЧ.Или пак сглобка ГЕРБ ППДБ плюс БСП. Но едно е сигурно-или ще има правителство с ГЕРБ или няма да има. Интересно е дали Боко ще заобиколи Шиши. Щото надали иска правителството да зависи от Шиши,ама той явно го държи с компромати. То стана като индийски сериал.
                              Last edited by Vergil1975; 28.10.2024, 11:07.

Коментар

• Аз май съм изпуснал кога Нидялко е станал опозиция на Бойко. Баси, нищо свято не остана.
                                ​​​

Коментар

Working...
                                X