IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На Пълен Провал им пусни тази песен

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Каква една страна на барикадата бре
            Тоя герберист сега пише срещу русия, защото фурнаджийската лопата ГЕРБ напоследък се завъртя на 180%

Хич не искам да я стигам тая лицемерна подлога
            Щастлив съм, цялата ми фамилия живее в свободна страна свободна от нискочели дебеловрати мутри
            Финансово съм осигурил за 110 години и родители, и деца, и внучета
            Сега работя по контракт пак за същата банка, за бъдещите правнучетата
            Гледай какво нещо, кога работата опре до това, кой повече мрази някого, вместо да се обедините по отношение това, чие дупе цаливате.
            Вместе весело шагать по просторам...
            Аз съм сигурен че, Матейко е бил - ама целия! - наполовина "руснак" и нещата са се бъгнали, когато са отказали да му купуват "иновативната" трицветна паста за зъби но, нали и и те (герберите) и вие, останалите русофоби, се борите уж за "европейско развитие"? Ами ето, приборихте се: Рекоха, приемат ни в Шенген. И? Изгубихте Великата Цел пред себе си, че се сдавихте? Така ли? Кой ви е крив, че ... или постната пица... изведнъж? Факта че, баницата е И една, И крайна, и нещо мамуните на клона стават в повече? Не можете да се гледате, кой по-предател, кой по-малко? Разочароваш публиката, Бабалата. Ами обясни му на габровеца, че ти лично, НЕ СИ банкстер, че НЕ делите с него една власт над нещата, и ще видиш, ще те преглътне. Той се притеснява за властта на тези, "в които е инвестирал". Паднат ли те, пак трябва да се бърка, а душа юнашка не трае, два пъти, за едномесечен също, АКО мине... АМИ АКО.НЕ?
            - И се напряга. Разбере ли че, максимум, с тях сте в паралел и не се пресичат пътищата ви - край, мир между вас двамата, може да настъпи. Само поискай.
            Last edited by Pyramid; 11.12.2024, 12:51.

Коментар

Тоя герберист сега пише срещу русия, защото фурнаджийската лопата ГЕРБ напоследък се завъртя на 180%

Хич не искам да я стигам тая лицемерна подлога
              Щастлив съм, цялата ми фамилия живее в свободна страна свободна от нискочели дебеловрати мутри
              Знаех си, че си кофти човек. С този си постинг доказваш висшия си егоизъм и висшата си наглост. Работел бил, за да осигури родителите си, децата си и внуците си. ...

За разлика от тебе аз работя и плащам данъци в собствената си държава, която ме е отгледала и направила човек. И не само това - като бизнесмен съм заплатил толкова много данъци, щото да осигуря не само собствените си деца и внуци, а децата и внуците на поне още 100 човека. Също така с данъците си осигурявам пенсии не само за моите родители, а за родителите на поне още 100 човека.

Откриваш ли тънката разлика национални предателю?
              Ти измами държавата, която те е направила човек, и сега продължаваш да мислиш само за собствения си гъз.
              Аз за разлика от тебе мисля за държавата и за хората в нея, плащайки като данъци много повече от това, което някога държавата ми е дала. Тоест аз връщам дълга си към държавата с огромна лихва, а ти си просто един егоистичен крадец. Освен всичко друго давам хляб в ръцете на над 1000 човека, работещи по моите фирми. Така че имам основание да те презирам нещастнико.

Останалите да живеем в България сме истинските патриоти, а не разни егоистични отрепки, избягали зад граница.
              Last edited by Mateev; 11.12.2024, 12:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Аз не мога да Ви разбера вас двамата: Хем сте от една страна на барикадата, хем ще се изядете един друг. Не мож'го стигна Матейка, ТОЙ е олигарх, не ти. Приеми го, и си свиркай.

Хич не искам да я стигам
                Last edited by mibova; 11.12.2024, 12:35.

Коментар

Куп глупости и помия, с която се заливат от 1944 до днес мислещите прогресивни Българи
                  от корумпираните негодници в България
                  Те не заслужават повече внимание
                  СПОКО де. Ти от кои си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                    Ти да не си наемен убиец, че се интересуваш кой пази Делян Пеевски и как го пази?
                    Извинявай, помислих че Бабалата го е писал това.

Коментар

Куп глупости и помия, с която се заливат от 1944 до днес мислещите прогресивни Българи
                      Ти ли си мислещия прогресивен българин? Ха-ха-ха - започна да разказваш вицове. Избягал зад граница, прецакал държавата си, и сега се опитва и акъл да дава на останалите да живеят в тази държава и да плащат данъци в нея. Нагъл национален предател.

Твоите родители и другите възрастни хора очакват ти да работиш и да плащаш данъци в България, за да има пари за техните пенсии. Подрастващото поколение очаква ти да работиш и да плащаш данъци в България, за да има пари за тяхното образование, безплатна медицинска помощ, добавки за деца и т.н. Тоест ти имаш задължения към тази държава, която те отгледа и те направи човек, но когато дойде времето да си върнеш дълга, ти избяга в друга държава. Национален предател.
                      Last edited by Mateev; 11.12.2024, 11:53.

Коментар

Кой пази Делян Пеевски ?
                        Ти да не си наемен убиец, че се интересуваш кой пази Делян Пеевски и как го пази?

Коментар

... глупости (бел.ред.) ...

Коментар

Напротив - ПП-ДБ са същите рос-отрепки, както и другите на снимката. Помисли си - отказват коалиция с ГЕРБ и в същото време приказват за коалиция с Възраждане. Така показаха на целия народ истинското си лице. Така че сори, ако си гласувал за тях, но за мене и за целия народ те вече са копейки-росотрепки. А опасния за България си ти, а не аз - национален предател, който зад граница се опитва да командва как ще живее Българския народ и кой ще го управлява. Не те ли е срам? Ние живеем в България, а не ти. Заради такива като тебе поредните росотрепки се опитват да се докопат до власт.

Хич не ми се вясвай повече в темата за политика в България. Занимавай си се във френски форуми с френската политика, но тука не си добре дошъл. Много хора те презират като национален предател, но са достатъчно тактични да не ти го казват в очите. България те отгледа, България те изучи, и това не е безплатно - това е платено с парите на всички Българи. И в един момент ти ставаш възрастен и вместо да останеш в страната и работейки в нея да върнеш на България дълговете си, ти и биеш шута и бягаш зад граница. Това не е ли национално предателство? Това не е ли егоизъм? Това не е ли кражба на ресурси от България? Че на всичкото отгоре имаш наглостта да критикуваш българите, останали в България да работят и да плащат данъци, за да има пари за твоите възрастни родители. Безкрайна наглост.
                            Съгласен съм с втората половина но, с първата... От какъв зор ПП-ДБ да играят с ГЕРБ, за да изгубят ПКОНЧАТЕЛНО и малкото си останали, наивни избиратели ли? Ами те, гушна ли се пак с Боко, за парламента, само ще си мечтаят. Който вижда знае че, наистина, те са отрепки но, сега тече борбата за останалите глупчовци, дето ги избират. В цугцванг са, нямаг полезен ход.

Коментар

Гнусен монтаж, изцяло в стила на Кремъл !

Ти си опасен за България !

Да свързват ПП/ДБ с противниците на ПП/ДБ - с "възраждане" и с пеевски могат само подлеци !
                              Аз не мога да Ви разбера вас двамата: Хем сте от една страна на барикадата, хем ще се изядете един друг. Не мож'го стигна Матейка, ТОЙ е олигарх, не ти. Приеми го, и си свиркай.

Коментар

Ти наистина не си наред, опасен си за България !

Да свързват ПП/ДБ с противниците на ПП/ДБ - "възраждане" и с пеевски могат само подлеци !
                                Напротив - ПП-ДБ са същите рос-отрепки, както и другите на снимката. Помисли си - отказват коалиция с ГЕРБ и в същото време приказват за коалиция с Възраждане. Така показаха на целия народ истинското си лице. Така че сори, ако си гласувал за тях, но за мене и за целия народ те вече са копейки-росотрепки. А опасния за България си ти, а не аз - национален предател, който зад граница се опитва да командва как ще живее Българския народ и кой ще го управлява. Не те ли е срам? Ние живеем в България, а не ти. Заради такива като тебе поредните росотрепки се опитват да се докопат до власт.

Хич не ми се вясвай повече в темата за политика в България. Занимавай си се във френски форуми с френската политика, но тука не си добре дошъл. Много хора те презират като национален предател, но са достатъчно тактични да не ти го казват в очите. България те отгледа, България те изучи, и това не е безплатно - това е платено с парите на всички Българи. И в един момент ти ставаш възрастен и вместо да останеш в страната и работейки в нея да върнеш на България дълговете си, ти и биеш шута и бягаш зад граница. Това не е ли национално предателство? Това не е ли егоизъм? Това не е ли кражба на ресурси от България? Че на всичкото отгоре имаш наглостта да критикуваш българите, останали в България да работят и да плащат данъци, за да има пари за твоите възрастни родители. Безкрайна наглост.

Всички емигранти са национални предатели. Отрасли в България и издържани с данъците на българите, те бягат зад граница за да работят и плащат данъци в чужда държава. Тоест не остават да си върнат дълговете, да си върнат инвестицията, която държавата е направила в тях. На такива трябва да им се забрани да гласуват по изборите, защото това е висша наглост - един път ограбиха държавата и втори път от чужбина се опитват да командват кой ще управлява българите. Нагли са и да пишат по българските форуми и дори да обиждат българите, останали в България да работят за България и да плащат данъци на България..
                                Last edited by Mateev; 11.12.2024, 11:32.

Коментар

Working...
                                X