Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКаква една страна на барикадата бре
Тоя герберист сега пише срещу русия, защото фурнаджийската лопата ГЕРБ напоследък се завъртя на 180%
Хич не искам да я стигам тая лицемерна подлога
Щастлив съм, цялата ми фамилия живее в свободна страна свободна от нискочели дебеловрати мутри
Финансово съм осигурил за 110 години и родители, и деца, и внучета
Сега работя по контракт пак за същата банка, за бъдещите правнучетатаВместе весело шагать по просторам...
- И се напряга. Разбере ли че, максимум, с тях сте в паралел и не се пресичат пътищата ви - край, мир между вас двамата, може да настъпи. Само поискай.Last edited by Pyramid; 11.12.2024, 12:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКаква една страна на барикадата бре
Тоя герберист сега пише срещу русия, защото фурнаджийската лопата ГЕРБ напоследък се завъртя на 180%
Хич не искам да я стигам тая лицемерна подлога
Щастлив съм, цялата ми фамилия живее в свободна страна свободна от нискочели дебеловрати мутри
Сега работя по контракт пак за същата банка, за бъдещите правнучетата
За разлика от тебе аз работя и плащам данъци в собствената си държава, която ме е отгледала и направила човек. И не само това - като бизнесмен съм заплатил толкова много данъци, щото да осигуря не само собствените си деца и внуци, а децата и внуците на поне още 100 човека. Също така с данъците си осигурявам пенсии не само за моите родители, а за родителите на поне още 100 човека.
Откриваш ли тънката разлика национални предателю?
Ти измами държавата, която те е направила човек, и сега продължаваш да мислиш само за собствения си гъз.
Аз за разлика от тебе мисля за държавата и за хората в нея, плащайки като данъци много повече от това, което някога държавата ми е дала. Тоест аз връщам дълга си към държавата с огромна лихва, а ти си просто един егоистичен крадец. Освен всичко друго давам хляб в ръцете на над 1000 човека, работещи по моите фирми. Така че имам основание да те презирам нещастнико.
Останалите да живеем в България сме истинските патриоти, а не разни егоистични отрепки, избягали зад граница.Last edited by Mateev; 11.12.2024, 12:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАз не мога да Ви разбера вас двамата: Хем сте от една страна на барикадата, хем ще се изядете един друг. Не мож'го стигна Матейка, ТОЙ е олигарх, не ти. Приеми го, и си свиркай.
Хич не искам да я стигам
Сега работя по контракт пак за същата банка, за бъдещите правнучетата
Last edited by mibova; 11.12.2024, 12:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКуп глупости и помия, с която се заливат от 1944 до днес мислещите прогресивни Българи
от корумпираните негодници в България
Те не заслужават повече внимание
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТи да не си наемен убиец, че се интересуваш кой пази Делян Пеевски и как го пази?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКуп глупости и помия, с която се заливат от 1944 до днес мислещите прогресивни Българи
Твоите родители и другите възрастни хора очакват ти да работиш и да плащаш данъци в България, за да има пари за техните пенсии. Подрастващото поколение очаква ти да работиш и да плащаш данъци в България, за да има пари за тяхното образование, безплатна медицинска помощ, добавки за деца и т.н. Тоест ти имаш задължения към тази държава, която те отгледа и те направи човек, но когато дойде времето да си върнеш дълга, ти избяга в друга държава. Национален предател.Last edited by Mateev; 11.12.2024, 11:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение... глупости (бел.ред.) ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНапротив - ПП-ДБ са същите рос-отрепки, както и другите на снимката. Помисли си - отказват коалиция с ГЕРБ и в същото време приказват за коалиция с Възраждане. Така показаха на целия народ истинското си лице. Така че сори, ако си гласувал за тях, но за мене и за целия народ те вече са копейки-росотрепки. А опасния за България си ти, а не аз - национален предател, който зад граница се опитва да командва как ще живее Българския народ и кой ще го управлява. Не те ли е срам? Ние живеем в България, а не ти. Заради такива като тебе поредните росотрепки се опитват да се докопат до власт.
Хич не ми се вясвай повече в темата за политика в България. Занимавай си се във френски форуми с френската политика, но тука не си добре дошъл. Много хора те презират като национален предател, но са достатъчно тактични да не ти го казват в очите. България те отгледа, България те изучи, и това не е безплатно - това е платено с парите на всички Българи. И в един момент ти ставаш възрастен и вместо да останеш в страната и работейки в нея да върнеш на България дълговете си, ти и биеш шута и бягаш зад граница. Това не е ли национално предателство? Това не е ли егоизъм? Това не е ли кражба на ресурси от България? Че на всичкото отгоре имаш наглостта да критикуваш българите, останали в България да работят и да плащат данъци, за да има пари за твоите възрастни родители. Безкрайна наглост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеГнусен монтаж, изцяло в стила на Кремъл !
Ти си опасен за България !
Да свързват ПП/ДБ с противниците на ПП/ДБ - с "възраждане" и с пеевски могат само подлеци !
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТи наистина не си наред, опасен си за България !
Да свързват ПП/ДБ с противниците на ПП/ДБ - "възраждане" и с пеевски могат само подлеци !
Хич не ми се вясвай повече в темата за политика в България. Занимавай си се във френски форуми с френската политика, но тука не си добре дошъл. Много хора те презират като национален предател, но са достатъчно тактични да не ти го казват в очите. България те отгледа, България те изучи, и това не е безплатно - това е платено с парите на всички Българи. И в един момент ти ставаш възрастен и вместо да останеш в страната и работейки в нея да върнеш на България дълговете си, ти и биеш шута и бягаш зад граница. Това не е ли национално предателство? Това не е ли егоизъм? Това не е ли кражба на ресурси от България? Че на всичкото отгоре имаш наглостта да критикуваш българите, останали в България да работят и да плащат данъци, за да има пари за твоите възрастни родители. Безкрайна наглост.
Всички емигранти са национални предатели. Отрасли в България и издържани с данъците на българите, те бягат зад граница за да работят и плащат данъци в чужда държава. Тоест не остават да си върнат дълговете, да си върнат инвестицията, която държавата е направила в тях. На такива трябва да им се забрани да гласуват по изборите, защото това е висша наглост - един път ограбиха държавата и втори път от чужбина се опитват да командват кой ще управлява българите. Нагли са и да пишат по българските форуми и дори да обиждат българите, останали в България да работят за България и да плащат данъци на България..Last edited by Mateev; 11.12.2024, 11:32.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар