Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеСтрах го е ББ, с протестите от лятото извади късмет, ама с още едни едва ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнениеАз не знам ББ какво се мотка още с мерките - наистина, както по-долу е написал - странна мекота лъха от него...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнениеАз не знам ББ какво се мотка още с мерките - наистина, както по-долу е написал - странна мекота лъха от него...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСъдът се ръководи от Наказателния кодекс, който обаче се измисля и допълва от депутатите. При това положение именно съествуващата власт с нейното мнозинство има правото и възможноста да криминализира неспазването на мерките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
То, за затвор, са и едни други двуноги но...СЪДЪТ вкарва в затвора. Дори не и Гешев, ако се действа по закон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тука вече съм съгласен. Уважавах правителството на ББ до момента, до който започна да проявява слабост и да се поддава на натиска от улицата. Спомни си как не разчистваше блокадите по улиците или как клекна на простотията на Мангъровците и премахна всички мерки тогава, когато най-много имаше нужда от тях.
Аз съм привърженик на твърдата ръка, защото само така една власт може да се справи с разните му там невежи паразити на обществото и криминален контингент.
Ако си мек, ти се качват на главата, и ББ го допусна това. На негово място аз отдавна щях да съм вкарал в затвора лъжливото трио, както и всички маймуни, хвърлящи яйца или павета.Last edited by Pyramid; 27.10.2020, 20:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Дай да си изясним: Е или не е самотекът адекватност и от кого зависи ТОВА да НЕ се случва: От теб, от мен, от правителството или от извънземните? Вярно е, че има вечни недоволни ѝ патологични нихилисти но, едно правителство, или си Е, или НЕ си е на мястото. За кой точно случай говорим, спотед теб? За да няма неяснота, декларирам своето виждане: В момента, цялата отговорност за загубата на контрол е признак на управленска слабост, страхливост и некадърност и означава, че.правителството НЕ се справя и, че трябва да си ходи.
Аз съм привърженик на твърдата ръка, защото само така една власт може да се справи с разните му там невежи паразити на обществото и криминален контингент.
Ако си мек, ти се качват на главата, и ББ го допусна това. На негово място аз отдавна щях да съм вкарал в затвора лъжливото трио, както и всички маймуни, хвърлящи яйца или павета.Last edited by Mateev; 27.10.2020, 16:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеИма негативен ефект върху разпространението, съизмерим с потенциалните щети от мярката.
Баси, и това ли не знаят в герб какво значи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Дай определение за думичката АДЕКВАТНИ ....
Щото мерките каквито и да са, все ще се намерят олигофрени, които да ги критикуват хей така от спортна злоба. Ако са тежки - защо са тежки, ако са леки - защо са леки ....
Според мене правителството започна да управлява кризата по адекватен начин, но след това се поддаде на всеобщата простотия сред част от населението, и остави нещата на самотек. И в момента сърбаме супата от този самотек, но не е виновно правителството или щаба, а простотията на част от населението. Тази простотия ще затрие много хора, част от които са невинни и съвестни членове на обществото, които спазват мерките, каквито и да са те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеДай определение за думичката АДЕКВАТНИ ....
Баси, и това ли не знаят в герб какво значи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЯ да ви питам тук, гербавите,
-Как мислите, адекватни ли мерки приема правителството да опази гражданите от вируса и не е ли ТОВА последствие от негативния подбор?
Щото мерките каквито и да са, все ще се намерят олигофрени, които да ги критикуват хей така от спортна злоба. Ако са тежки - защо са тежки, ако са леки - защо са леки ....
Според мене правителството започна да управлява кризата по адекватен начин, но след това се поддаде на всеобщата простотия сред част от населението, и остави нещата на самотек. И в момента сърбаме супата от този самотек, но не е виновно правителството или щаба, а простотията на част от населението. Тази простотия ще затрие много хора, част от които са невинни и съвестни членове на обществото, които спазват мерките, каквито и да са те.
Коментар
Коментар