IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имали някой юрист в групата, четох показанията на шефката на митниците и тя доста добре заковава кокорчо. Въпросът ми е дали този протокол ако е действителен, ще може да се ползува в съда по късно, ако не се потулят нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Все ще се намерят хора да искат да управляват и без корупция. То ако не можем да намерим няколко десетки честни хора по-добре да закриваме държавата А да им увеличат и заплатите.
      Слагам ти харесване. И аз не знам, защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Добре де но, САМ МАТЕЕВ твърди, че
        Все ще се намерят хора да искат да управляват и без корупция. То ако не можем да намерим няколко десетки честни хора по-добре да закриваме държавата А да им увеличат и заплатите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
          Проблемите с управлението на ГЕРБ са основно два.
          1.Наложиха модела на ниски заплати е пенсии,което спираше икономическият растеж,а и хората бяха бедни.Затова имаше и такава висока емиграция.
          2.Второ огромната корупция. Обикновените хора не са я почувствали, но при бизнеса е било страшно. И то Пеевски е имал дори повече власт задкулисно.И това го знам от хора, които лично са пострадали, естествено споделено в неофициални разговори. Няма причина да ме лъжат й,а и историите им са сходни, без да се познават.
          Добре де но, САМ МАТЕЕВ твърди, че
          Корупцията е необходимл зло. Ако я премахнат, кой ще иска да управлява държавата?

Коментар

• Проблемите с управлението на ГЕРБ са основно два.
            1.Наложиха модела на ниски заплати е пенсии,което спираше икономическият растеж,а и хората бяха бедни.Затова имаше и такава висока емиграция.
            2.Второ огромната корупция. Обикновените хора не са я почувствали, но при бизнеса е било страшно. И то Пеевски е имал дори повече власт задкулисно.И това го знам от хора, които лично са пострадали, естествено споделено в неофициални разговори. Няма причина да ме лъжат й,а и историите им са сходни, без да се познават.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Никога ГЕРБ не е бил в немилост и никога не съм се скатавал в миша дупка. По-скоро съм аполитичен, защото се занимавам с бизнес, а не с политика. Не ме интересува какви глупости ги плещите тука в тази тема и затова се вясвам само от дъжд на вятър. Вярвам на СДС и впоследствие на ГЕРБ, защото се обединиха. И винаги, ама абсолютно винаги съм гласувал за ГЕРБ и/или СДС, въпреки че не съм парадирал с това.

Съгласен съм, че прехода на България съвсем не мина по мед и масло, но съм реалист. Нямаме втори живот, за да проверим какво би било, ако през годините са управлявали други парти, а не тези, които управляваха. Ще кажеш, че е имало корупционни скандали, но то с коя партия ги е нямало? Просто това е нашето тежко наследство, оставено от комунистите, и ще мине доста време докато се изчистим от него.

Сам виждаш в темата за войната в Украйна, че комунистите в България все още не са измрели. Те и техните деца и внуци продължават да бойкотират европейския път на България. И ще мине още много време, преди да се изчистим от тях. Самата русия в момента финансира тяхната подривна дейност, така че първо светът трябва да се справи с русия, и чак след това да започне да се чисти от руските отрепки по целия свят.

Специално за ГЕРБ и Бойко Борисов - ще спра да ги подкрепям тогава, когато ги изключат от ЕНП. А дотогава ще гласувам за тях.
              И европейският път на България, ако не броим многобройните корупционни далавера, защо ни остави за сетен път най-бедната в ЕС страна, а Боко и Ко мед им капе на душа, като обясняват, как сме били конкурентоспособни? Как така хем "способни", хем не реализирани тези '"способности"?
              Last edited by X_Y; 04.11.2024, 14:20.

Коментар

• Специално за българските емигранти - ами не одобрявам, че избягаха от България и се разпиляха по целия свят. Да, бяха тежки години, но защо те не останаха и не помогнаха по-бързо да се измъкнем от дъното и от калта, ами си хванаха топките и ни оставиха сами да се оправяме?

Иначе би трябвало точно нашите емигранти в Европа да са наясно, че Европата е такава, каквато я виждаме и харесваме сега, именно защото през повечето време е била управлявана от ЕНП. При това положение ми е чудно как някой емигрант ще гласува против собствените си интереси за някоя партия-еднодневка. Нима новите пишман-политици могат да направят това, което ЕНП го е направила за цялата Европа?

Още веднъж повтарям - ако не сте наясно що за птици са от поредната нова партия еднодневка, имате много лесен начин да проверите. Член ли е на ЕНП? Ако не, значи е поредният боклук в българското политическо пространство. Ако обаче ЕНП я приеме за член - значи е свястна и би могло да и се има доверие..

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Интересен феномен
                  Докато ГЕРБ беше в немилост, беше се скатал в миша дупка
                  Сега пак придоби смелост
                  Никога ГЕРБ не е бил в немилост и никога не съм се скатавал в миша дупка. По-скоро съм аполитичен, защото се занимавам с бизнес, а не с политика. Не ме интересува какви глупости ги плещите тука в тази тема и затова се вясвам само от дъжд на вятър. Вярвам на СДС и впоследствие на ГЕРБ, защото се обединиха. И винаги, ама абсолютно винаги съм гласувал за ГЕРБ и/или СДС, въпреки че не съм парадирал с това.

Съгласен съм, че прехода на България съвсем не мина по мед и масло, но съм реалист. Нямаме втори живот, за да проверим какво би било, ако през годините са управлявали други парти, а не тези, които управляваха. Ще кажеш, че е имало корупционни скандали, но то с коя партия ги е нямало? Просто това е нашето тежко наследство, оставено от комунистите, и ще мине доста време докато се изчистим от него.

Сам виждаш в темата за войната в Украйна, че комунистите в България все още не са измрели. Те и техните деца и внуци продължават да бойкотират европейския път на България. И ще мине още много време, преди да се изчистим от тях. Самата русия в момента финансира тяхната подривна дейност, така че първо светът трябва да се справи с русия, и чак след това да започне да се чисти от руските отрепки по целия свят.

Специално за ГЕРБ и Бойко Борисов - ще спра да ги подкрепям тогава, когато ги изключат от ЕНП. А дотогава ще гласувам за тях.
                  Last edited by Mateev; 04.11.2024, 13:58.

Коментар

• Аз разсъждавам така - най-многобройната партия в Евросъюза е ЕНП (Европейска Народна Партия). Тя ръководи съдбините на цяла Европа вече почти 50 години и както вече всички знаем, справя се много добре. Следователно ако искаме и България да започне да се справя много добре и да достигне до нивото на развитите европейски държави, трябва да гласуваме за тези български партии, които членуват в ЕНП. Самата ЕНП преди да ги приеме за член, много внимателно ги е проучила и много внимателно е преценила техните програми, политики и начин на управление. След приемането им започва интензивно да си сътрудничи с тях и да им помага разработват съвместни европейски политики.

От тука:
                    1. Ако искаме европейско бъдеще за България, трябва да подкрепяме ЕНП, защото се е доказала в исторически план.
                    2. Вярваме ли на ЕНП, трябва да вярваме и на всички останали партии, които тя е приела под крилото си и които съгласуват с ЕНП програмите си и политиките си
                    3. ГЕРБ и СДС са българските партии, заслужили доверието на ЕНП. Следователно те заслужават и доверието на Българския избирател.

Затова и аз винаги съм гласувал за ГЕРБ, а преди него за СДС. Гласувам за тях, защото искам европейско бъдеще на моите деца и внуци. Не ми е работата да разбирам и да знам коя партия какви програми има или какви амбиции има да управлява и/или да краде. Достатъчно ми е да знам тази партия приета ли е за член на ЕНП или не. Ако е приета, значи споделя европейските ценности, които ги споделям и аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Да бе, те и американците се оплакват вече 200 години, защото имат само 2 системни партии. Тъгуват за 20-30 партии-еднодневки, които да ги "оправят". Нямат си Възраждане, Израждане, Възнесение, Погребение, Атака, Меч, Лък, Боздуган и най-важното - нямат си бивш Цар, който да ги "оправи". А най-много им е кеф когато национални предатели, живеещи в чужбина, гласуват и дават акъл как трябва да живеят американците в Америка ....
                      Интересен феномен
                      Докато ГЕРБ беше в немилост, беше се скатал в миша дупка
                      Сега пак придоби смелост
                      Last edited by X_Y; 04.11.2024, 13:37.

Коментар

Така, дерзайте товарищи
                        Първо този за БСП / БКП / КПСС / Путин,
                        после този за ГЕРБ / ДПС / ВЪЗРАЖДАНЕ / ИТН / АТАКА и т.п.
                        Но после да не се оплаквате още 75 години
                        Да бе, те и американците се оплакват вече 200 години, защото имат само 2 системни партии. Тъгуват за 20-30 партии-еднодневки, които да ги "оправят". Нямат си Възраждане, Израждане, Възнесение, Възкресение, Погребение, Атака, Меч, Лък, Боздуган и най-важното - нямат си бивш Цар, който да ги "оправи" за 800 дни. А най-много им е кеф когато национални предатели, живеещи в чужбина, гласуват и дават акъл как трябва да живеят американците в Америка ....
                        Last edited by Mateev; 04.11.2024, 13:18.

Коментар

Така, дерзайте товарищи
                          Виж, МАТЕЕВ какво ти казва. Много е интересно и показателно.

Коментар

• Така, дерзайте товарищи

Коментар

Осман ОКТАЙ ви го казва същото, но по-добре от мен

А вие заедно
                              продължавайте да унищожавате последните мохикани от ПП и ДБ
                              Други след тях няма да има, ще емигрират, така че се продължете за
                              още 70 години мафиозен "преход"
                              Както ПП, така и ДБ са измамници още от момента, в който се пръкнаха. Единия канадски гражданин, ама лъже че е Български, а другия още там на протестите го хванаха в предаване на живо, че получавал пари от мафиотите. Самата мафия организира тези протести и дори се опита да ги направи кървави. И сега ти си ми тръгнал да защитаваш мафията? Колко ти плащат за активността?

Колкото до емигрирането - ами емигрират цигани, престъпници и прочее некадърници. Ходят там на запад да си развиват престъпните схеми и да ни излагат като държава. Тука обаче в България останаха свестните хора да се борят и да развиват икономиката на държава, ограбвана 45 години от комунистите,

И сега какво - тази държава те отгледа и безплатно те изучи, за да станеш предател и да отидеш да си даваш труда и знанията на други държави. Причината - плащали били по-добре. Това е оправдание на предател. Хайде ако искаш да си честен, върни на България милионите, които си получавал от държавата под формата на безплатно образование, безплатна медицинска помощ, социални помощи и какво ли не още. Ще върнеш, ама дръжки. И сега си стоиш там на топло и се правиш на клавиатурен герой, който уж мисли за родината си и гласува за родината. Глупости на търкалета - мислиш за собствения си гъз и кой ще ти плати повече.

Всички емигранти са преди всичко ЕГОИСТИ и чак след това от егоизъм стават и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ. Чак ми е чудно защо им е разрешено да гласуват по изборите. Стоят си там на топло и с грешното си мислене гласуват как ние ще живеем тука. Не ви ли е срам?

Герб и СДС са партиите, които измъкнаха България от тинята на 45-годишното комунистическо управление. Успешно развиха икономиката, вкараха ни в Евросъюза и НАТО, и всичко това го направиха не благодарение, а ВЪПРЕКИ прътите, които им вкарват в колелата такива като тебе.

ДПС, въпреки че са етническа партия, имат огромна заслуга за подтискане на етническите конфликти. Дори и БСП беше евроориентирана партия и щеше да си намери мястото, ако не бяха залитанията към русия. И какво стана след това - ами появиха се дълъг списък от уж спасители на България, а всъщност от кандидати да крадат държавни пари. Да ги изреждам ли - Атака, Величие, Меч, Слави Трифонов, ПП, ДБ, НДСВ, Мая Манолова и още поне 10 други кандидат-крадци. И всеки един от тях си имаше своя звезден час, ама народа много бързо го прецени, че е поредния мафиот, и го изхвърли от парламента. И кои от всичките останаха като системни парти, които винаги са завоювали голям процент от гласовете - ами ГЕРБ, СДС, ДПС и БСП. Това са системните партии, които по американски модел постепенно щяха да се обединят в две големи сили - едната в ляво, другата в дясно, но и двете да мислят за бъдещето и просперитета на България. Нямаше да ги има всичките тези новоизлюпени партии-еднодневки.

Хайде още утре да направим избори, за да видим как ППДБ няма да съберат дори и 4%, за да влязат в парламента. Поредната партия-еднодневка, финансирана от мафиоти, и замесена в огромни корупционни скандали. Вредите, които нанесоха на България, ни върнаха 10 години назад в развитието си.
                              Last edited by Mateev; 04.11.2024, 13:07.

Коментар

Осман ОКТАЙ ви го казва същото, но по-добре от мен

А вие заедно
                                продължавайте да унищожавате последните мохикани от ПП и ДБ
                                Други след тях няма да има, ще емигрират, така че се продължете за
                                още 70 години мафиозен "преход"
                                Че те, ППДБ да не би да стават за нещо, освен да крадат и да мамят. Не, благодаря.

Коментар

Working...
                                X