IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Те са над всички и са недостижими..ще гласувам цял биват само за тях..
    Аз да питам ако трябва да избираш между Румен Гечев Каракачанов и Григор Горчев кой ще избереш?

    Коментар


    • Те са над всички и са недостижими..ще гласувам цял биват само за тях..

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        А Тулупа и ПКП са едни умни,възпитани и хич не крадат..и аз ще гласувам за тях..
        Не са но са над Мая Курнела Ицо шамандурата Наско жабата и Чалгаджията простак.

        Коментар


        • А Тулупа и ПКП са едни умни,възпитани и хич не крадат..и аз ще гласувам за тях..

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Няма по убави от Тулупа и ПКП..
            Няма.Аз дето отказвах да гласувам до преди един час ще го направя...Щото боклука трябва да е извън властта.Тия всичките с подмити трътки и букети ще целуват ръка и други части на Бойко....Ще ми се заканват разни бабички и боклуци от телевизора не са познали.Тъпака не трябва да се допуска до власт.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнение
              Тук всеки инакомислещ, отклонил се от правата линия партийно-Костова (+ соросова) го навикват и му се карат.. И май ще консолидират хората да гласуват за Бойко, защото ДБ се държат обидно, просташ/ки и не на нивото което би им подхождало - "Бойко бил чекмеджета и пачки", а МаяМа - чиста като сълза - хайде холан.. Викачите във форума с поведението си ме отвратиха и ще гласувам протестно - за Бойко!
              Basta
              Натам отиват нещата.Преди малко гледах простака Тошко Йорданов едно глупаво тъпо просто момче със селска визия което се заканва на колегите от ЕСО.Тоя бърка държавна фирма с дъжавен бюджет ама тръгнал да командва.Прости чалгаджии които ме вбесяват трябва да са настрана от властта.Оня ден Татяна да и сера в устата плаши държавната администрация с уволнение.....Ба си глупаците сами си пъдят избирателите.Мене ме вбесиха и ще гласувам за пръв път от 1998г.Мая кюстендилската уруспия Курнела крадлива Ицо шамандурата Наско жабата и чалгаджията трябва да бъдат извън властта.Щото са по некадърни и негодни от Бойко...Щом мене успяха да вбесят представям си колко народ още са вбесили...Като прибавим и факта че Бойко ударно строи магистралата до Плевен и прави пътя до Боаза през селата няма как да гласувам за тапири соросоиди крадли и курви.Начело на листата в Плевен е член кореспондент доктор Григор Горчев изключителен професионалист....а срещу него е говното Румен Гечев да му сера в устата щото освен една уста друго няма.Мача някак си е безсмислен...Свинята Каракачански и той е в Плевен....Григор Горчев е помогнал на много хора и ще помете на изборите всички.

              Коментар


              • Няма по убави от Тулупа и ПКП..

                Коментар


                • Тук всеки инакомислещ, отклонил се от правата линия партийно-Костова (+ соросова) го навикват и му се карат.. И май ще консолидират хората да гласуват за Бойко, защото ДБ се държат обидно, просташ/ки и не на нивото което би им подхождало - "Бойко бил чекмеджета и пачки", а МаяМа - чиста като сълза - хайде холан.. Викачите във форума с поведението си ме отвратиха и ще гласувам протестно - за Бойко!
                  Basta

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Борисов за Южната дъга:
                    “Направихме нов град”
                    Селяните от Горубляне: Страшен град, няма канализация. Тока спира. Улиците са като на война. Тръбите за вода гърмят и ни наводняват. Мигранти ловим по нивите. Сметищата са навсякъде. Искъра тече мръсен. Застрояването започва да прилича на Манастирски ливади - колкото парцел, толкова кооперация. Я по добре ни върнете селото. 5 километра асфалт не е чудо на инфраструктурата, ей.





                    Kaто изберат Славо Курнела Мая и Татяна ще станат Бевърли хилс.

                    Коментар


                    • Борисов за Южната дъга:
                      “Направихме нов град”
                      Селяните от Горубляне: Страшен град, няма канализация. Тока спира. Улиците са като на война. Тръбите за вода гърмят и ни наводняват. Мигранти ловим по нивите. Сметищата са навсякъде. Искъра тече мръсен. Застрояването започва да прилича на Манастирски ливади - колкото парцел, толкова кооперация. Я по добре ни върнете селото. 5 километра асфалт не е чудо на инфраструктурата, ей.






                      Коментар


                      • БСП незабавно трябва да смени Нинова, за да има някакъв успех на избори. С тия лелки техноимпексови, дето нямат смелост да се опълчат за ББ заради някакви зависимости, БСП е обречена.

                        Към ПетрЕотите - кой е вашият лидер каракачанската овчарка? Всеки в районите на юг от София знае какви добри парички е изкарал от паспорти той и баща му, какви далаверки върти партята му. А вие бъдете патрЕоти няма лошо, само,че вие ще сте бедни а лидера ви ще се гуши с парички и ще си порка уиски по цел ден.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                          Кире, да не си притеснен нещо за изборните резултати, че изпълзя от дупчицата.
                          Или пролетното слънчице те зарадва...

                          П.С. Да не са ви свършили червените бабички?
                          Не ни притесняват изборите. На всички разбиращи от политика е ясно че Тиквата седи благодарение на баба ти Меркел и е нейно протеже, но скоро бабето ще замине в киреча, а герб не вярвам да създадат правителство, та скоро с политическата кариера на слънцето е свършено. Няма да го има тва потулване на шкафчета пачки пистолети, записи както беше сега. Ще изпадне в изолация... само баба меркел да я няма, а нейният политически край се задава. Скоро няма да има парички и за тролчета. Проблема на вашата партия е че се мисли само за лидера, докато други си подкрепят лоялните хора, дори и форумните тролове. Скоро червен картон

                          Коментар


                          • Мая Бабанска
                            И сега представяте ли си след 4-ти да имате премиер, който е завършил елитна гимназия, елитна специалност в качествено висше учебно заведение; да не говори на диалект; да не си вика проститутки на повикване в резиденцията; да седи в кабинета си и да си върши работата, а да не се разхожда ката ден сред бачкатори на обекти (нямам нищо против хората, дето бачкат); да знае сносно английски, за да не козирува в Брюксел на всички - от охраната до колегите-премиери, щото може да общува само жестомимично с тях; да научи, че парламентът не е място, дето може да не ходи; а когато му говорят за бюджет, да разбира какво му се обяснява ....
                            Щото аз нямам толкова прост човек в обкръжението си, какъвто имам за премиер.... Ей такива ми ти неща....


                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Абе, серсеми ... да вземем една партия да си направим .... То се е видело, че от другите нищо не става, че ше требва ние да се захващаме.....
                              Мен ме е гнус от всякакви политически сбирщини на тарикати некадърници и измамници.Никога няма да се запиша в партия камо ли да създавам.На всички партийци да им ....
                              Last edited by X_Y; 31.03.2021, 20:14.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Този път оценката я постави Държавният департамент на САЩ. А преди него – и българските граждани, Европарламентът и Европейската комисия. Произволни арести, полицейско насилие над протестиращите, натиск и цензура върху медиите, политически зависима съдебна система, вкл. и от медии на олигарси, кражба на бизнеси, корупция, заплахи и натиск над журналисти и ограничаване правото на свободно изразяване. Това са само част от „видимите резултати“ на управлението и „постиженията“ на този режим. Срамът е за всички ни обаче. Срамът от държавата на „Осемте джуджета“ да не станем държавата на 8-те милиона джуджета.

                                Хеттрикът на Борисов ще се помни - първи по смъртност, първи по корупция, първи по бедност. Но още само 4 дни. После всичко може да се нормализира. Излезте и гласувайте! Няма друг начин. Този срам ще остане в миналото.













                                Казаха им в прав текст да си ходят.Като не щат ясно какво следва,господарят вече не ги харесва.
                                Last edited by Grosss; 31.03.2021, 17:31.

                                Коментар

                                Working...
                                X