Потърсих сайта на тази агенция на ревящата мома калинка- ДЕСИСЛАВА ТРИФОНОВА. Вярно, има я... Даже и бюджета й е качен на сайта. Ето и защо ревяла девойката - 461 хил. лв. за заплати на 27 души персонал...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
з
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ аз мисля ,че не е разбрал
може да е годишна заплата..
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
Абе няма.Тоя на БНБ говерньор ли беше говнар ли беше дето проспа фалита на КТБ и той толкоз вземаше.Last edited by Специалист по всичко; 14.05.2021, 01:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Няма такава заплата. Тук верятно някой нещо не е разбрал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПЕТЪР БОЯДЖИЕВ
Чета, че един ФБ приятел е написал следното по адрес на ДЕСИСЛАВА ТРИФОНОВА : Ей туй моме е било Директор на Агенцията по инвестициите с 38 хиляди месечна заплата и се е разпореждало с 1, 7 млрд. лева На бате Бойко Калинка Малинка Днес ревна, че я уволнили/
Не знам дали това е верно, но то е близо 2 пъти повече от заплатата на един френски министър и е май по-висока и от заплатата на президента Макрон. Второто ще го проверя. Ако обаче това се окаже вярно в България няма нужда от протести а от кръв...
На 2 декември 1992 г. президентът Желю Желев възлага на Петър Бояджиев, кандидат за министър-председател, посочен от парламентарната група „Предизборен съюз на БСП и коалиция“, да състави правителство. Кандидатурата се оказва неконституционносъобразна, тъй като бившият политзатворник има двойно гражданство – френско и българско.
То верно уикипедията не е авторитетен източник, ама другите източници са много груби към него. Например Евгений Михайлов за подкрепящия ДБ Петър Бояджиев: Платен провокатор и псевдодисидент (tribune.bg):
От профила във Фейсбука на режисьора Евгений Михайлов:
Платеният внедрен провокатор, измекяр и псевдодисидент, кандидат за министър председател на БСП през 1992г. Петър Бояджиев ( с втори профил Europeen Dialogue) малко прекали.
От няколко дни е скочил с провокации и измислени ченгесарски клевети срещу приятелите ми
- 2 Харесвания
Коментар
-
Чета, че един ФБ приятел е написал следното по адрес на ДЕСИСЛАВА ТРИФОНОВА : Ей туй моме е било Директор на Агенцията по инвестициите с 38 хиляди месечна заплата и се е разпореждало с 1, 7 млрд. лева На бате Бойко Калинка Малинка Днес ревна, че я уволнили/
Не знам дали това е верно, но то е близо 2 пъти повече от заплатата на един френски министър и е май по-висока и от заплатата на президента Макрон. Второто ще го проверя. Ако обаче това се окаже вярно в България няма нужда от протести а от кръв...
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
ПЕТЪР БОЯДЖИЕВ
- 1 like
Коментар
-
Идиотите слуги на мутрокомунистите педиатори треперят от страх и ужас..
Във вероятно необоснован лукс тъне Ловното стопанство в местност ”Ормана” край Ямбол. Била е построена цяла нова хижа, завършена преди около три години. Не е ясно има ли документи. За всичко това обаче няма как да се разбере. Висока ограда пречи да се види какво има вътре. Това е държавано ловно стопанство и е с ограничен достъп, пази се. Така теренът се превръща в благодатна почва за цъфтящ лукс.
FROGNEWS.BG
Абровски: Ултра лукс в ловен дом ”Ормана”, посещаван от Борисов и постройки със съмнителна законност
Във вероятно необоснован лукс тъне Ловното сLast edited by Kiro; 13.05.2021, 17:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПреди да пуснеш бюлетина се замисли за кого гласуваш и какво може да последва!
Щото в изминалия парламент се видя, че от шоумен можеш да очакваш само шоу, от протестъри само крясъци, а от комунисти само заговори.
- 1 like
Коментар
Коментар