IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Дали Цецо е вода ненапита не знам. Дали е имало подслушвания също не знам.

Просто споделям факти че същата тема се въртеше и 2013, но не получи никакво развитие после. Не се изясни Цецо вода ненапита ли е или е пълен батак. Не се изясни имало ли е подслушвани тогава политически лидери, журналисти и пр. както се твърдеше или не.

Т.е. без голямо замисляне може да го сложим в графа предизборни циркове.

Както може и да предположим че и този път едва ли темата ще получи развитие.
    Каk очаваш 2013г да излязат на яве нещата-Герб си бяха на власт. Сега следват разкритията.
    Last edited by 0; 21.05.2021, 21:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Е не всички. Но ти например си откровен комуняга.
      И какво е комуняга?
      Ако е да обичаш Родината си-да комуняга съм!

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Селектирам:Знчи Цецо е вода ненапита.Значи щом няма изтекъл запис от послушванията не са проведение И ккак изведнъж всички без Герб станаха комуняги?
        Дали Цецо е вода ненапита не знам. Дали е имало подслушвания също не знам.

Просто споделям факти че същата тема се въртеше и 2013, но не получи никакво развитие после. Не се изясни Цецо вода ненапита ли е или е пълен батак. Не се изясни имало ли е подслушвани тогава политически лидери, журналисти и пр. както се твърдеше или не.

Т.е. без голямо замисляне може да го сложим в графа предизборни циркове.

Както може и да предположим че и този път едва ли темата ще получи развитие.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Селектирам:Знчи Цецо е вода ненапита.Значи щом няма изтекъл запис от послушванията не са проведение И ккак изведнъж всички без Герб станаха комуняги?
          Е не всички. Но ти например си откровен комуняга.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
            https://www.monitor.bg/bg/a/view/v-s...eb0ObGs5hq0an8

ХО ХО ХО ХО
            тик так тик так
            В САЩ започна производството на изтребителите F-16 за България

крокодилските сълзи - СЕГА

ТИК ТАК ТИК ТАК
            Започнаха-това са стари модели самолети закупени за много пари от нас,платени авансово на 100%.И като ги завършат,няма да са на въоръжение никъде.незнам защо се радваш-бръкнали са и в твоя джоб, и на твоите близки.,и на всеки българин.

Коментар

Днес пак тече някакъв скандал за подслушвания. През 2013 имаше подобен. Тогава нищо не се доказа, но пак опозицията ревеше че била подслушвана. Малко след това и с още разни други измислени скандали костваше оставката на Цветанов като шев на МВР.

Имаше драми, имаше думички като Цецомобил, имаше истории как служител от службите с отверката го хванали да развива хард дисковете на апаратурата за подслушване. Как дисковете били изтрити, но щели да ги дадат за възстановяване на фирмата производител и щели да видят какво има записано на тях и кои са подслушвали.

Тогава през 2013 медиите изкараха че едва ли не нашето МВР има по-добра техника от ЦРУ и Мосад взети заедно и можело да подслушва всеки.

Сега поредната футболна драма се разиграва от Бойко Рашков, Христо Иванов и още не знам си колко политици от опозицията.

Обаче има парадокс

Няма ни един изтекъл запис от тези подслушвания. Нито преди, нито сега. Парадоксът става още по-голям като видиш че само на Борисов излизат разни записи и снимки.

А и както първия път едва ли ще има развитие по темата. Просто след време ще затихне без да стане ясно имало ли е или не подслушване.

2013 беше Бареков + Мая + бюлетините в Костинброд. Сега е Мая + Илчовски.

Те така - комунистическите номера винаги си остават едни и същи. Няма някакви градация от 2013.

п.п. съвет към комунягите - айде другия път си направете един запис все едно са ви подслушвали и го пуснете в медиите, може и някой да се хване.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Пред "Фокус" известният кинорежисьор и създател на СДС Евгений Михайлов предупреди , че може да се очакват изненади от избрания за служебен заместник министър-председател по обществен ред и сигурност и служебен министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

„... не мога да забравя от 20-те часа разпити, на които бях подложен от него през 90-та година, по време на разследването около прочутата реплика на Петър Младенов: „Най-добре е танковете да дойдат."

Много добре знам неговия стил, знам на какво е готов, знам и какво искаха да направят с мен, защото го изживях през тези 20 часа разпити и опити за съставяне на фалшиви протоколи и фалшиви показания. От тогава до сега той е израснал, добил е опит, защото беше депутат и шеф на следствие, шеф на службата по контрол на разузнавателните средства, така че може да очакваме от него много изненади.

За мен наистина е странно, че на 30-тата годишнина от прехода човек като него – свързан с репресивните органи на комунистическия режим, може в демократична натовска България да е вицепремиер и министър на вътрешните работи“,
                отбеляза Михайлов.
                Шо не напишеш че сега тоз борсук е от ДаПаСе (опс от ДОСТ бил)
                https://www.clubz.bg/50767-evgenij_m...e_vtori_spisyk
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Днес пак тече някакъв скандал за подслушвания. През 2013 имаше подобен. Тогава нищо не се доказа, но пак опозицията ревеше че била подслушвана. Малко след това и с още разни други измислени скандали костваше оставката на Цветанов като шев на МВР.

Имаше драми, имаше думички като Цецомобил, имаше истории как служител от службите с отверката го хванали да развива хард дисковете на апаратурата за подслушване. Как дисковете били изтрити, но щели да ги дадат за възстановяване на фирмата производител и щели да видят какво има записано на тях и кои са подслушвали.

Тогава през 2013 медиите изкараха че едва ли не нашето МВР има по-добра техника от ЦРУ и Мосад взети заедно и можело да подслушва всеки.

Сега поредната футболна драма се разиграва от Бойко Рашков, Христо Иванов и още не знам си колко политици от опозицията.

Обаче има парадокс

Няма ни един изтекъл запис от тези подслушвания. Нито преди, нито сега. Парадоксът става още по-голям като видиш че само на Борисов излизат разни записи и снимки.

А и както първия път едва ли ще има развитие по темата. Просто след време ще затихне без да стане ясно имало ли е или не подслушване.

2013 беше Бареков + Мая + бюлетините в Костинброд. Сега е Мая + Илчовски.

Те така - комунистическите номера винаги си остават едни и същи. Няма някакви градация от 2013.

п.п. съвет към комунягите - айде другия път си направете един запис все едно са ви подслушвали и го пуснете в медиите, може и някой да се хване.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Мунчо ме разочарова! Още малко да се беше напънал и щяхме да бием Северна Корея по брой на генерали и комунисти в служебното правителство.

Като не искаш ГЕРБ така се получава

Голямата алтернатива не се състоя нещо. Ама явно периодично трябва да се връщаме към БСП да си спомняме какви бяха като се казваха БКП.

Коментар

• Пред "Фокус" известният кинорежисьор и създател на СДС Евгений Михайлов предупреди , че може да се очакват изненади от избрания за служебен заместник министър-председател по обществен ред и сигурност и служебен министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

„... не мога да забравя от 20-те часа разпити, на които бях подложен от него през 90-та година, по време на разследването около прочутата реплика на Петър Младенов: „Най-добре е танковете да дойдат."

Много добре знам неговия стил, знам на какво е готов, знам и какво искаха да направят с мен, защото го изживях през тези 20 часа разпити и опити за съставяне на фалшиви протоколи и фалшиви показания. От тогава до сега той е израснал, добил е опит, защото беше депутат и шеф на следствие, шеф на службата по контрол на разузнавателните средства, така че може да очакваме от него много изненади.

За мен наистина е странно, че на 30-тата годишнина от прехода човек като него – свързан с репресивните органи на комунистическия режим, може в демократична натовска България да е вицепремиер и министър на вътрешните работи“,
                      отбеляза Михайлов.

Коментар

• Мунчо ме разочарова! Още малко да се беше напънал и щяхме да бием Северна Корея по брой на генерали и комунисти в служебното правителство.

Коментар

• Току що прочетох основните точки в програмата на партия "Атака" на стената на Сидеров. Спете спокойно, Волен ша ни опраи! Най ме впечатли тази част на "програмата", касаеща икономиката.

"Първо ще привлечем инвестиции от Русия, Индия, Южна Корея и Китай и ще построим "верига от консервни комбинати", която ще е с "насочен износ" за изброените държави. Ако не знаете, нашенската лютеница и бурканите с паприкаш са много търсени в Китай. А в Южна Корея пък се редят на опашки за нашенското кисело зеле, щот им е писнало от тяхното кимчи. В Русия от край време са луди по болгарский перец."

Е как за 30 години преход на никой политик не му хрумна таз гениална идея, а?!
                          Аферим на тоз Волен, умното си е умно!

Коментар

• Andi11, значи във форума могат да се публикуват фалшиви новини, а истината е недопустима?

Коментар

Яка страничка с майпати

https://www.facebook.com/%D0%9B%D0%B...7497148083392/

Основател на "Демократична България": Антоанета Цонева, Христо Иванов и Иво Мирчев са вземали пари от Пеевски, Божков и Цветан Василев — Breaking.bg

Коментар

• Яка страничка с майпати

https://www.facebook.com/%D0%9B%D0%B...7497148083392/

Коментар

Working...
                                X