Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 5 Харесвания
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеТук е пълно с герберски подлоги и лизачи, тролове и всякакви подобни.
Матеев ти нали си един от най-богатите българи какво се кахъриш или сега герб те пазят да не би някой бандити да ти гепят паричките така както шефовете ти от гроб завзеха бизнеса?
Само откровени олигофрени искат патриотите и марешки да се връщат, едни комисионери разпродаващи държавни имоти. Нека ви управлява Герп няма лошо щом ги искате, ви пожелавам тая страна да стане още по-голяма кочина... защото следващият пеевски ще е много по алчен от този дето изтече в канала. Пожелавам ви го и на децата ви да гледат разпада на БГ!!!
А мен не ме мислете има къде по Европа да си ходя. Накрая дано всички млади и образовани напуснат тая кочина с мутри и селски калнки на власт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Иначе ако случайно не си забелязал, в старите демокрации по целия Свят статуквото се състои от 2 големи партии, които периодично си менкат управлението. И така е от повече от 100 години. България също върви в тази посока, само където има и трета партиия по понятни причини - ДПС.
Слави Трифонов беше голямата изненада, но се провали с гръм и трясък. И сега на Българския народ не му остава нищо друго, освен да възстанови статуквото. Разните дребни партийки да си избират към кого да се присламчат - към ГЕРб или към БСП, защото иначе не се знае дали ще влязат в следващия праламент.
Най-доброто за България също ще е да има две големи партии - обединено дясно и обединено ляво, и на всеки 4 години да си менкат управлението.
Коментар
-
Кой е премиерът на Слави, разбра ли се? Не че има и голямо значение всъщностLast edited by mechka 429; 27.04.2021, 00:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Сега, Курнела още не са я гонили. А Дългият, така и не разбра, че трябва да е Лидер, а не началник, да казва "СЛЕД МЕН !", а не да крещи "НАПРЕД!", да дава пример, а не, "не ме гледай, какви правя, ами слушай, какво ти казвам." И той бърка СЛУЖБАТА НС НАРОДА с "управлението на държавата", по БХ. Съответно, не допуска и не приема че, неслучайно, НЕ Е първи и си е навил на пръста "всичко или нищо". ВСИЧКО НЯМА ДА Е.
Няма как, хем "да управляваш", хем да си "бунтар". Защо ЧАК СЕГА разбра това? Не знам. Ала явно, поне е започнал да осъзнава шизофренността на ситуацията. Типичен хъш, почнал да изтрезнява.
.
Коментар
-
Тук е пълно с герберски подлоги и лизачи, тролове и всякакви подобни.
Матеев ти нали си един от най-богатите българи какво се кахъриш или сега герб те пазят да не би някой бандити да ти гепят паричките така както шефовете ти от гроб завзеха бизнеса?
Само откровени олигофрени искат патриотите и марешки да се връщат, едни комисионери разпродаващи държавни имоти. Нека ви управлява Герп няма лошо щом ги искате, ви пожелавам тая страна да стане още по-голяма кочина... защото следващият пеевски ще е много по алчен от този дето изтече в канала. Пожелавам ви го и на децата ви да гледат разпада на БГ!!!
А мен не ме мислете има къде по Европа да си ходя. Накрая дано всички млади и образовани напуснат тая кочина с мутри и селски калнки на власт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Той Слави при едни нови избори пак ще изчезне от картата. Народът вече му сърба попарата. Нови гласоподаватели за него няма откъде да се появят, но от старите ще загуби много голям процент. Просто гласовете за него ще се разпилеят по другите партии, и отново ще се завърне старият модел:
1. ГЕРБ първи
2. БСП втори
3. ДПС трети
И когато това се случи, ГЕРБ лесно ще състави правителство с гласовете на СДС, ДПС и патриотите, които този път ще се обединят с Марешки и ВМРО и ще влязат в парламента.
Всъщност от случилото се до момента народът разбра нещо много важно - или трябва да гласува за ГЕРБ, или се самообрича на една безкрайна политическа, а след нея и икономическа криза.
Но не се знае дали ще изгуби гласове. Правят много внимателни и обмислени ходове. Първо с номинацията за председател на Народното събрание, а сега и с номинация за премиер (дори само за връщане на мандата).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеБраво, еволюираш с всяка следваща реинкарнация.
Дори очаквам следащия ти ник да е по-интелигентен от този.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
А аз съм учил, че съществителните нарицателни имена - като
"гримьорна" - се изписват с малка буква (само съществителните собствени имена започват с главна буква, а "гримьорна" е съществително нарицателно - какво е това? - гримьорна, т.е. - пише се с малка буква).
В противен случай можем да застанем пред съда на буквичките, също като Кирчо, който пише "гъска" - с главна буква "Г":
https://chitanka.info/text/28637-kircho-pred-syda
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеБраво, еволюираш с всяка следваща реинкарнация.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Къде живееш?Слез на Земята!
При нови избори-по-честно проведени:
ГЕРБ-3 или 3 място-след Слави,БСП,може дори и след ДПС.
Между другото чу ли го Слави в клипа?
Ами че той приказва несвързано, повтаря изреченията, Мисълта му не тече гладко, хъка и мъка, запъва се и въобще отвсякъде си личи, че не е обигран да изнася речи, които някой не му ги е написал предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеА аз съм учил, че съществителните нарицателни имена - като
"гримьорна" - се изписват с малка буква...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Такова нещо има само в политическия фолклор. Може ли години наред да говориш срещу някоя партия, да влезеш в политиката, за да я изгониш и накрая да кажеш "ние имаме общи политики".
Няма как, хем "да управляваш", хем да си "бунтар". Защо ЧАК СЕГА разбра това? Не знам. Ала явно, поне е започнал да осъзнава шизофренността на ситуацията. Типичен хъш, почнал да изтрезнява.
...крещим. Но, щом изтрезнеем,
Забравяме думи, клетви,
и немеем, и тъпеем пред народни свети жертви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми като е казал народа така що ГЕРБ са първи?И защо тия шматароци не направят правителство???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Той Слави при едни нови избори пак ще изчезне от картата. Народът вече му сърба попарата. Нови гласоподаватели за него няма откъде да се появят, но от старите ще загуби много голям процент. Просто гласовете за него ще се разпилеят по другите партии, и отново ще се завърне стария модел:
1. ГЕРБ първи
2. БСП втори
3. ДПС трети
И когато това се случи, ГЕРБ лесно ще състави правителство с гласовете на СДС, ДПС и патриотите, които този път ще се обединят с Марешки и ВМРО и ще влязат в парламента.
При нови избори-по-честно проведени:
ГЕРБ-3 или 3 място-след Слави,БСП,може дори и след ДПС.
Коментар
Коментар