IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron

Някой мисли ли още че в българия нещо се е променило
    след
    преврата на ДС на 10/11/1989 г. и се установила демокрация ?
    Тука нещата са за въпроса "А вие що биете негрите?"

Жълтите жилетки с пъти повече бой изядоха, даже и фира май имаше от 2-3-ма.

Коментар

• Говорят за съд, за затвор за тези полицаи.
      Няма как да стане. За убит човек понякога дават условна присъда, тук дори няма и средна телесна повреда. Веднъж са наказани, второ наказание за същото няма как да им наложат.
      Било нямало значение какво са направили (и правили) ,,ДЕЦАТА"... Хайде де!
      Моето мнение е, че нищо особено не е станало. Няма да има никакви последствия за полицаите. Досадиха ни вече с този случай. За две тупалки и един ритник огърмяха държавата и пространството.
      Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

Полицаите мисля че ги наказаха. Имаше си каквито там се полагат процедури.
        Иначе мерси за "милото пожелание". Участвал съм в доста масови прояви през последните 31 години и кой знае защо не са ме били.
        Ама наистина - Защо ли?
        И тия младежи още от първия път и изядоха тупаника. Защо ли?
        Защо ли полицаите си "ритнаха хляба" заради пет минутния кеф да лупнят няколко палки по некви келеши?
        Ами можеби е имало защо.
        Но тяхната версия никога няма да я научим.
        За съжаление на битите младежи последиците от техните действия , до тук а и тези които предстоят, ще дават все по малко основание да ги жалим.
        Я кажи що на ВСИЧКИ БИТИ И ЗАДЪРЖАНИ СА ИМ ОТПАДНАЛИ ОБВИНЕНИЯТА.
        Всички бяха с обвинения и са ОПРАВДАНИ.
        Що не доказаха че са виновни за някакви незаконни действия ВЪПРЕКИ ХИЛЯДИ ПОЛЮЦАИ и ДЕСЕТКИ КАМЕРИ
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Няма значение, никакво значение, какво са правили тези младежи, които са брутално бити и ритани от полицаите. Те не са съдени и осъдени на физическо наказание.
          Полицаите извършват ПРЕСТЪПЛЕНИЕ като ги бият. Трябва да бъдао осъдени и дисциплинарно изгонени от полицията.
          Началниците им, които са прикривали полицейското насилие също трябва да бъдат дисциплинарно изгонени, както и онези от НСО, които са крили записа от обществото.
          Прокурорите, които са "разследвали" полицейското насилие и са оневинили полицаите трябва да бъдат уволнени от правосъдната система.

А за тебе лично се надявам ти да попаднеш в някаква такава ситуация и тебе да те пребият. Тогава друга песен ще запееш, гербер!
          Полицаите мисля че ги наказаха. Имаше си каквито там се полагат процедури.
          Иначе мерси за "милото пожелание". Участвал съм в доста масови прояви през последните 31 години и кой знае защо не са ме били.
          Ама наистина - Защо ли?
          И тия младежи още от първия път и изядоха тупаника. Защо ли?
          Защо ли полицаите си "ритнаха хляба" заради пет минутния кеф да лупнят няколко палки по некви келеши?
          Ами можеби е имало защо.
          Но тяхната версия никога няма да я научим.
          За съжаление на битите младежи последиците от техните действия , до тук а и тези които предстоят, ще дават все по малко основание да ги жалим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

Аз мисля!
            Преди 32 години на никой дори не му минаваше през ум да излиза по жълтите павета и да поругава правителствени сгради.
            Миналото лято, който каквото искаше да каже и покаже по площадите, го направи.
            Тези от клипа, дето ги млатят, май са правили некви неща преди това? Ама за това клип не се показва!
            Сигурно ги е боляло тогава, обаче сега като гледат до къде докараха нещата с тогавашните си действия, сигурно ги боли ще повече.
            Ако си изял няколко полицейски тупалки борейки се доброто на държавата си и накрая видиш че след "победата" начело на държавата са чалгари, безидейни политически авантюристи и всякакви други, общуващи помежди си на ниво "дебели задници", "булонки", "бивши хора" И.Т.Н, сигурно ще се чувстваш много ама много кофти използван.
            Няма значение, никакво значение, какво са правили тези младежи, които са брутално бити и ритани от полицаите. Те не са съдени и осъдени на физическо наказание.
            Полицаите извършват ПРЕСТЪПЛЕНИЕ като ги бият. Трябва да бъдао осъдени и дисциплинарно изгонени от полицията.
            Началниците им, които са прикривали полицейското насилие също трябва да бъдат дисциплинарно изгонени, както и онези от НСО, които са крили записа от обществото.
            Прокурорите, които са "разследвали" полицейското насилие и са оневинили полицаите трябва да бъдат уволнени от правосъдната система.

А за тебе лично се надявам ти да попаднеш в някаква такава ситуация и тебе да те пребият. Тогава друга песен ще запееш, гербер!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

след
              Аз мисля!
              Преди 32 години на никой дори не му минаваше през ум да излиза по жълтите павета и да поругава правителствени сгради.
              Миналото лято, който каквото искаше да каже и покаже по площадите, го направи.
              Тези от клипа, дето ги млатят, май са правили некви неща преди това? Ама за това клип не се показва!
              Сигурно ги е боляло тогава, обаче сега като гледат до къде докараха нещата с тогавашните си действия, сигурно ги боли ще повече.
              Ако си изял няколко полицейски тупалки борейки се доброто на държавата си и накрая видиш че след "победата" начело на държавата са чалгари, безидейни политически авантюристи и всякакви други, общуващи помежди си на ниво "дебели задници", "булонки", "бивши хора" И.Т.Н, сигурно ще се чувстваш много ама много кофти използван.

Коментар

след
                Барби, кажи ако ицката земе властта няма ли да ги бие тези?
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• "Има такъв народ"..

Разбира се, че има такъв народ, по цял свят има такъв народ..

Повечето от тези които плащат данъци и се опитват да се държат цивилизовано със съгражданите/съселяните си са фрострирани от този факт, но това не променя реалната ситуация.

Щоуто им беше много зле (то сега политическото е и по-зле), за последните 10 години не ми се събира и час гледане, просто не е интересно, но как решиха че с провален бизнес модел могат да оправят провалена държава със същата рецепта, не занам..

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Не зная какво намираш у него? Голямата брада, или нещо друго - с медицинска тематика? Щом си падаш по дЕдо поп - нека е твой!

Аз си падам по попадията. Имаме сделка! ))
                    Успокой се никого няма да убедиш да гласува за Слафчу.Изтрии монитора че го наплю и забърши доматната люспа която ти пречи да четеш правилно...СлаФчу е в клинична смърт....

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Време е за поп тука медицината е безсилна

Не зная какво намираш у него? Голямата брада, или нещо друго - с медицинска тематика? Щом си падаш по дЕдо поп - нека е твой!

Аз си падам по попадията. Имаме сделка! ))

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Слави на следващите избори ще е отново начело, с още повече гласове от сегашните. Не подценявайТЕ избирателите - това ви е основната грешка! (Какво получават разни журналисти - това е отделна тема, но избирателите мислят различно от няколко журналисти, създатели на "новини". Избирателите са критично настроени и с право!)

Ако ти си се цанил за някаква активност тук, с бившите - аз не съм се цанявал и не мисля да се цанявам (никой НЕ ми плаща за изказване на МОЕТО мнение)! Вече ти казах и това, че не съм и сценарист.

Не поставяй хората под общ знаменател, ако ти поставяш на първо място материалния интерес срещу някакво сътрудничество.

Много са ти минорни тоновете. Нали сме тук, за да се забавляваме, да изказваме свободно мненията си, да дискутираме...

(на теб ти е ясно колко струвам, а още не си казал твоята цена... ...)
                        Време е за поп тука медицината е безсилна

Коментар

• Този текст е публикуван от д-р Тони Филипов в сайта „Редута“ на 2 август 2019 година по повод прекратяването на договора на „Шоуто на Слави“ с Би Ти Ви. Безсмъртен текст. За съжаление доктора вече го няма и не може да разбере колко прав се е оказал.

„Шоуто на Слави” спря. В последното си предаване водещият обяви, че ще прави нов телевизионен проект “Седем осми”. Негова си работа, не ни засяга. Но щял да прави и партия, а това вече може да ни засегне и то сериозно. Партията щяла да се казва “Няма такава държава”. И като всяка партия щяла да се бори за властта и правото да управлява тая държава, дето я няма. На милионите българи, които в претенциозна среда се определят като „Аз не го гледам това шоу“, ще обясня, че името на партията е заимствано от заглавие на песен на Слави.

Все чакаме някой отнякъде да се появи и да ни обещае, че ще ни спаси. И ние веднага му се доверяваме. Дето казва д-р Филипов, демек аз, Христос не би могъл да се яви по нашите земи, защото ако беше дошъл и казал: “Вервайте ми!”- ние щяхме веднага да му повярваме… И нямаше да го разпънем, нямаше да стане жертва и да изкупи човешките грехове и цялата история щеше да се преебе…

За спасителите ще говорим отделно. Сега става въпрос за друго. Слави ще направи партия, щом е обещал. И така, както никой не го харесва и не го гледа, току виж взел властта и станал новият спасител. И кой ще е виновен тогава?

Навремето, когато научил, че Ронълд Рейгън е избран за губернатор на Калифорния, американският кинопродуцент Джак Уорнър рекъл: “Ние сме виновни. Трябваше да му даваме по-хубави роли.”
                          Обаче те му давали тъпи роли в скапани филми и по този начин зорлен го направили политик.

Но що ни трябва да ходим толкоз надалеч. Идентичен случай в наше село. Като научила, че Станишев е станал премиер, Димитрана Александрова, дългогодишен главен редактор на „Сега“, рекла: «Ние сме виновни, трябваше да му пускаме статиите.» Андрей Райчев завел Станишко в редакцията и го препоръчал, ама Димитрана не го харесала. Казала, че пише като „рустикален наивист от времето на народниците” (или нещо подобно) и го напъдила. И така, вместо да си пише безобидни статии за международното положение, Станишев се събра с царя и ага Доган, направиха тройната коалиция и той стана премиер. И управлява България 4 години. Ама така я управлява, че Борисов вече 10 години не може да я оправи. То той и не знае как, но това е друг разговор.

Та кой ще е виновен, ако Слави стане премиер? Битивито ще е виновно. Ако му бяха продължили договора още някоя и друга година, можеше да си икономисаме поредното спасяване. Ама нямало гледаемост шоуто… Голяма работа! Каналето да не би да имаше? Но БНТ го държа години, докато се разбра, че е умряло и няма да възкръсне. Та можеше, не е да не можеше.

Весето Седларска се пошегува, че «Няма такава държава» ще е първата партия с балет. Но мен повече ме плашат сценаристите. Представяте ли си Сиромахов министър? А Тошко сценариста? Сега, разправят, крадяли лафове, тогава ще крадат фондове. Така, де, казано е, че който открадне игла, може да открадне и хазна.

Откакто Борисов се е възкачил на престола повтаряме, че най-страшното на управлението на ГЕРБ е, че след него всеки ще има основание да поиска да поуправлява държавата.

Защо и Тошко сценариста да не опита?! Да не е по-прост?“

Коментар

• Коментар

• Той бил от "елита на нацията", той бил генерал-лейтанат майор не знам си къв коремен хирург от ВМА.. И какво ме интересува какъв е? Возил ли се е в джипката? Возил се е! Враг на народа ли е? Враг е! Аре до стената и разстрел!

Коментар

• Замислих се върху въпроса, за "липсата на местни организации". .

Сетих се за един Референдум, който Слави проведе през 2016... Значи, ако се обединим около мнението, че до 2016 не е имало структури - ДА, съгласен съм! Обачеее....

КАК се организира Референдум (в България, защото НЕ сме все пак в Швейцария!)?
                                ​​​​​​
                                КАК се организира Референдум в България, в ТОГАВАШНИТЕ условия?

700-800K , подписи събраха? Орязаха ги (администрацията на Боко!), но Референдумът тръгна...

1 милион и 300 хиляди ЛИ гласуваха? Дори бяха доста повече!

Добре де, съгласих се, че Слави няма структури, но ОПРЕДЕЛЕНО са в ПЪТИ по-работоспособни от вашите! Това компенсира "липсата", за която говориш.

Редно е да запомниш още нещо, много е важно! Масовият гласоподавател НЕ ВИСИ във фейса и едва ли има желание да губи времето си там.

Коментар

Working...
                                X