Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Изводът е очеваден..
Най - после в новата история на България, имаме президент, който успя да обедени ляво и дясно с една единствена цел -
просперитет и добруване на страната и народа ѝ ....
Винаги ще има слуги и гниди като теб, които за 5 лв на ден са готови да очернят всяко позитивно действие ...
Герб са в киреча, ДПС и те са се запътили натам.....Дано двете да нямат повече от 25 % ....
Аз да питам къде видя десни и леви?
Т.н. десни всъщност са крайно леви. Ако тях визираш - може. А т.н. леви са крадливи безродници.
п.п. А Славчо и той не знае какъв е.
- 1 like
Коментар
-
segabg.com
туш-06-16-2021
Христо Комарницки е български аниматор, илюстратор и карикатурист, специализиран в политическата сатира.
Плачете некадърни мутрокомунисти бай Ставри Ви очаква с нетърпение..
- 1 like
Коментар
-
Колко ласкаво ще посрещнат троловете на мутрокомунистите в ЦСЗ ..Там ще разказват на обожателите си как са служили на Решетников , агент Сава и агент Буда от ДС..Полуграмотните мутрокомунистически калинки рубладжии ще научат занаят..
НРС за Доган: Агент "САВА" поддържа конспиративна връзка с официалните представители на Турция у нас
https://offnews.bg/analizi/nrs-za-do...ni-613912.htmlLast edited by Kiro; 16.06.2021, 22:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
На мен ми дреме на х.я за Боко и калинките му...Интересно ми е как наискачахте откак не е на власт.Преди това се бяхте изпокрили и като го псувах тука 20г ми викахте комунист.Сега станах негов защитник..Ха ха ха къде бяхте 20г бе смелчаци...
Всички мишлета в атака! Сега като се осерат за два-три месеца, пак ще се изпокрият по дупките.
То му казах преди няколко дена на това мишле че преди десет години едни мутри изхвърлиха едни други мутри, и през цялото това време виеха на умрело.
Сега си мислят че е дошъл техният час, но само си мислят. То за да мислиш с нещо, трябва да го имаш. А то бройлера има повече от тея.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Докато доносниците на мутрокомунистите крадци пишат за Решетников Те и околните им креатури служат на Москва, то отзад прозират връзките им с ДПС И МОСКВА..ЗА ДРЕБНИ КОПЕЙКИ ПРОДАВАТ РОДИНАТА НИ..Мекерето Факи доносник на Доган агент Сава от ДС И АГЕНТ БУДА от ДС се продава за жълти копейки и ще лежи в затвора с господарите си..
Това е същноста на плана Решетников, към който Борисов се придържа
https://avantage.bg/2017/11/%D1%82%D...-%D0%BA%D1%8A/
Страх тресе мутрокомунистиеската кочина..Мутренските тролове ще лежат в затвора с Господарите си крадци..
Не плачете идиоти в затвора ще ви посрещнат ласкаво..Last edited by Kiro; 16.06.2021, 22:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Пребоядисаните комундели наричащи се сега евроатлантици ли визираш? Тия дето плюят протия Русия но защитават боко и кражбите му в полза на руски олигарси. Големи сте борци.... за копейки
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Вие ще плачете след тако боко получи червен картон от САЩ! Разкриха го че той и калинките му са слуги на Путин и олигарсите му. Осъществяваха кражби в полза на руските политически инжинери от ГДР и масква. Подхвърляха фалшиви имена на шпиони само и само да не закачат истинските. Остана само да се молите на Путин и слугите му да натиснат БСП и ДПС за някви компромиси към гроб.
Иначе комунделите до сега управляваха 12 години чрез БСП, ДПС и ГЕРБ. Последните са пребоядисани комундели, синчета и дъщери на агенти на ДС.
Разкрити сте!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ти пък на какви обръщаш внимание, че те тези са много, много близо до природата така да се каже.
Не ги ли научи вече?
Коментар
-
Чиче какво пушиш бе човек?Притесних се за тебе...Ей тва почерненото ме хвърли в джаза онемях.Още съм в нокаут не моа се освестя....И президента и левите и десните са комунисти а тях мое ги обедини само кражбата...Изпаднал си в еуфория да не плачеш след някой друг месец
Иначе комунделите до сега управляваха 12 години чрез БСП, ДПС и ГЕРБ. Последните са пребоядисани комундели, синчета и дъщери на агенти на ДС.
Разкрити сте!!!
Коментар
-
Ма вярваш ли че Тиквун и Дебелия ще бъдат вкарани в панделата.Аз не...За разните му калинки разяснявам пиша какво ще стане а не какво искам да стане.Тука някои объркаха желаното с възможното и реалното.
Коментар
-
Изводът е очеваден..
Най - после в новата история на България, имаме президент, който успя да обедени ляво и дясно с една единствена цел -
Винаги ще има слуги и гниди като теб, които за 5 лв на ден са готови да очернят всяко позитивно действие ...
Герб са в киреча, ДПС и те са се запътили натам.....Дано двете да нямат повече от 25 % ....
Коментар
-
Нека първо идат в Белене па тогава изпадай в еуфория...Някои пак са объркали желанията с реалностите....
Не ги ли научи вече?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениегербавите откачиха.. искали импийчмнът на генерал-полковник Румен Радев.. откъде ще го гласувате бе от белене ли
Коментар
-
Изводът е очеваден..
Ето защо:
до един сте тук, като първи разбира се е агент-доносник Елника.
Last edited by Имхотеп; 16.06.2021, 21:53.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар