Първоначално изпратено от Бързоходко
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
При обявяването на първия проектокабинет на ИТН Теодора Ганчовска беше представена като експерт по “отбрана и въоръжени сили". Кариерата ѝ започва в генералния щаб на Българската армия. "Преминава през всички нива и става началник на отдел "НАТО и ЕС" в министерството”. Теодора Генчовска
Е ся им се е........ мамата на цялото българско воинство
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
Дали ББ е представителен или не е въпрос на есстетически критерии. Има дълъг списък с известни дами, които са го намирали за привлекателен и представителен.
А "дамите", които го намират за привлекателен са наистина известни.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
то па щот тиквата мноо умен и представителен беше?
Иначе и от шнорхела НИЩО не става. 90% от колегите ми имат по яка и смислена автобиография
Въпроса обаче е друг. ББ беше въвеждан в политически оборот бавно , продължително и планомерно.
Прескачаме това чий бодигард е бил. След това в качеството му на глав. сек. в МВР го поразходиха из цяла Европа да го видят и да го преценят, това отне 4 години. После изкара и четири години кмет на София. Междувремено го легендираха като лидер на политическа сила създадена от нулата и спечелила парламентарни избори с мнозинство в парламента. Чак тогава беше пуснат в оборот на най-високо политическо ниво. Когато започна да се среща със световните лидери и тримата последни папи, ББ вече имаше солидна политическа биография. Хората, с които се срещаше, имаха ясен профил на ББ. И най-важното знаеха че се срещат с човека който решава нещата в България.
Пламен Николов изобщо не покрива тези критерии. Покрай президентските избори спечелени от Росен Плевналиев, ББ пусна един лаф:
"Магаре да бяхме предложили за президент, щяха да го изберат!"
Само че не предложи магаре а изграден истински предприемач. Човек работил с големи ЕВРОПЕЙСКИ компании по големи проекти - Бизнеспарка в Младост 4. Росен Плевналев се доказа и като Министър на регионалното развитие и чак тогава стана президент.
На този фон Пламен Николов наистина изглежда като онова магаре за което споменава ББ. във фон Учиндолския мозък явно се е загнездило много буквално това подмятане на ББ и сега пробва дали ТОЗИ НАРОД ще приеме за премиер едно магаре.
Пробва дал световния елит ще понесе такава гавра.
Най-Накрая поставя на изпитание ЦРЪ, МОСАД, ГРУ, ФСБ, МИ-5,6 и т.н които бая ще се озорят зада изградят профила на П.Н. А може и да не се озоят, просто ще махнат с ръка и ще кажат; Абе магаре някакво!.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Разбира се че не. Ходи по площадите, сбори корупцията, говори дори с маджо... като латерна е. Сега без да го питат предлага премиери, министри... тук имаме един такъв, за изобретател се представя, а всъщност е измамник. Друго така и не разбрах: айде БХ е омръзнал. Ама за Гешев не разбрах за какво. Най-вероятно защото създаде много проблеми на онова руско мюре в президентството, на чери, на разни руски агенти...
Не знам, но нямам друга версия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеВсе се надявах някой друг да припомни за Нейчо Неев. Но неби а уроците на историята трябва да се помнят.
Нейчо Неев беше вицепремиер в служебното правителство на Любен Беров.
Прочу се с крилатата фраза "Егати Държавата щом аз съм и вицепремиер"
Как е станал вицепремиер разказва Любен Дилов-Син Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер - YouTube
Сега ще се сдобием с премиер, който тайничко ще си мълви същите слова.
Пламен Николов е типичен авантюрист. Когато е трябвало да зареже философията зада може да изхранва семейството си е направил абсолютно авантристичен ход и му се е получило.
Самоче тогава е рискувал своя си живот и благополучие.
В сегашната му авантюра обаче залога е огромен. този човек явно не си дава сметка в каква игра се збърква.
Това обаче неможе да се каже за Нинва, за Слави и за другите стари играчи на терена, които са готови да оставят държавата в ръцете на напълно неподготвен човек само и само да си разиграят техните си игрички.
С избора на Пламен Николов за министър председател, борците срещу статуквото показват особено ярко, че те нямат никаква идея какво правят. Нещо повече става болезнено ясно,че тези хора немогат да привлекат в своята престъпна игра, нито един читав и уважаващ себеси експерт, който има познанията и нужния професионлен опит за изпъняването на тази функция.
Незнам дали ИТН си дават сметка, че тяхното протеже утре други ден ще трябва да се среща с европейски политици от най-високо ниво.
Как ще гледат те на това нелепо недоразумение Пламен Николов, и от там как ще гледат на държавата ни?
Иначе и от шнорхела НИЩО не става. 90% от колегите ми имат по яка и смислена автобиографияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеВсе се надявах някой друг да припомни за Нейчо Неев. Но неби а уроците на историята трябва да се помнят.
Как е станал вицепремиер разказва Любен Дилов-Син Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер - YouTube
Пламен Николов е типичен авантюрист. Когато е трябвало да зареже философията зада може да изхранва семейството си е направил абсолютно авантристичен ход и му се е получило.
В сегашната му авантюра обаче залога е огромен. този човек явно не си дава сметка в каква игра се збърква.
Това обаче неможе да се каже за Нинва, за Слави и за другите стари играчи на терена, които са готови да оставят държавата в ръцете на напълно неподготвен човек само и само да си разиграят техните си игрички.
С избора на Пламен Николов за министър председател, борците срещу статуквото показват особено ярко, че те нямат никаква идея какво правят. Нещо повече става болезнено ясно,че тези хора немогат да привлекат в своята престъпна игра, нито един читав и уважаващ себеси експерт, който има познанията и нужния професионлен опит за изпъняването на тази функция.
Незнам дали ИТН си дават сметка, че тяхното протеже утре други ден ще трябва да се среща с европейски политици от най-високо ниво.
Как ще гледат те на това нелепо недоразумение Пламен Николов, и от там как ще гледат на държавата ни?
Важно е да има повече рейтинг за тату-чалга-тв
Че щял да изгърми някакъв политически проект - като изгърми, ще направят нов кастинг.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Да не е отишъл там да мълчи...като някои други. Интересно щом тези за които говоря са ОК а Ицко е предмет на разговор с неговите 12% и никакво влияние....
Не знам, но нямам друга версия.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Все се надявах някой друг да припомни за Нейчо Неев. Но неби а уроците на историята трябва да се помнят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ми говорим за него щото не мож' си затвори устата.
За тия които споменаваш, като искаш, говори.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Ицко нищо не иска освен това за което са го изпратили избирателите... Това за фондацийките са плод на явно уважавани от вас сайтчета тип петел брадва за които и вирус няма... Хем 12% имал никой не бил а не спирате да говорите за него... За ДПС, за Шиши за безличния прокурор слуга на ДПС не чух никой да говори... Ама друго си е да става лаф за фондации и нпота по яко е...и някак си по патриотично.
За тия които споменаваш, като искаш, говори.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Министър на образованието - Велислава Петрова
Имунолог, доктор по вирусология и представител на страната ни в Глобалния фонд по ваксините. Петрова беше предложена за министър и в първия проектокабинет на ИТН, но на здравеопазването.
ИМУНОЛОГ на образованието !?!?!?! Новото образование - как да се факсаме сутрин обед и вечер
Министър на енергетиката - Александър Николов
Магистър по финанси от УНСС. Водил е лекции по фючърси, опции и управление на инвестиции.
Е тоя ще затрие със сигурност АЕЦ-а и ще краде от соларкиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да, да... Добре....
Линк от 2015 година:
https://www.monitor.bg/bg/a/view/274...-Иванов
Линк от 2017 година:
https://glasove.com/categories/komen...ata-ni-sistema
Линк от 2016 година:
https://tribune.bg/bg/mrezhata/ot-ar...hristo-ivanov/Last edited by d333; 03.08.2021, 20:56.
- 1 like
Коментар
Коментар