IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли място в политико-икономическия живот на България партия ДПС? Анкета

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

    Това не е етническа партия а шайка крадци и убийци разберете го най сетне.Един истински прокурор и тиия са в Белене
    Че к'во му е на Каскетя? Точно толкова и още от същото ще свърши, колкото и всички предшественици негови, от Татарчев до Цацата, досега. ТОЧНО ТОЛКОВА. Може да е мафиот но, както и те, е поставен под строгия поглед на партия-майчица и „бащица” кретен, т.е. и той, е „законен” отвсякъде и, почти толкова умен.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

      Това не е етническа партия а шайка крадци и убийци разберете го най сетне.
      Едното не пречи на другото.
      Те са етническа партия И мафия.

      В централната власт ги държат гласовете на турците, а мафия в центъра на властта е много по-ефективна.
      Покрай другото мафията в центъра помага на своите местни структури да държи местната власт, с която те лека полека де факто завземат България. На много места говорещият на български език е в изолация и на него се гледа с лошо око.

      Това се прави с одобрението на турските избиратели естественно, защото е в тяхна етническа полза. Няма какво да премълчаваме, етническия интерес на българите и турците в България е коренно противоположнен.
      Last edited by Иван Петкандраганов; 20.12.2020, 08:39.

      Коментар


      • Съни, разглеждам старите теми и виж намерих подобна от 2011.
        https://forum.investor.bg/forum/%D0%...5%D0%BD/page10

        На тази страница долу са резултатите от анкетата. Почти половината смятат Доган за невинно агънце.

        Коментар


        • ДеПеСе се оказа прасе

          Коментар


          • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Мисля, че масово гласуване на изборите може да сведе депутатите на етническата партия до минимум, който по естествен път да й отнеме мястото на политически "балансьор"
            Това не е етническа партия а шайка крадци и убийци разберете го най сетне.Един истински прокурор и тиия са в Белене

            Коментар


            • Тези дни(месеци) премиерът Борисов не се появява из софийските площади, вероятно заради негостприемни протестиращи, за сметка на това смело обикаля селата из Велинградско - крепост на Пеевски и ДПС.
              И се радва на нещо повече от радушен прием. От видеата струи любовта и радостта на докосналите се до него, мила картинка, завършваща със селфи за спомен Умната кърджалийска представителка също неотлъчно е в антуража

              Но един духовен местен представител е на по-различно мнение

              https://www.youtube.com/watch?v=8CLqfsjyaQE
              Ходжа Салих Трончов: грозно впечатление ми направи това, че #Борисов се опита да противопостави #мюсюлмани срещу #християни в нашите села в #Родопите. Той управлява чрез диктат, чрез разделение на българското население. Този човек е опасен за #демокрацията както в България, така и в Европейския съюз. Хoджaтa нa Пeщeрa, кoйтo e житeл нa eднo oт тeзи нaceлeни мecтa, ce качи в джипкaтa нa Бoриcoв, за да покаже лошото състояние на пътя до родното му село, а той ухажваше имамите прeз цялoтo врeмe. Премиерът заговори за война между #ГЕРБ и #ДПС в нашия район. Това мен ме зарадва - хората вече не мълчат, започнаха да говорят. Тoвa нa cвoй рeд oзнaчaвa дeтрoнaция нa ДПC в рaйoнa

              Коментар


              • Мисля, че масово гласуване на изборите може да сведе депутатите на етническата партия до минимум, който по естествен път да й отнеме мястото на политически "балансьор"

                Коментар


                • Начев , истината е, че не бях и обърнала внимание, че има опция да бъде и с явен вот, не ме е интересувало и съм го подминала. Мисля, че преди време нямаше такава възможност и вероятно са някакви скорошни промени.
                  Знам, че по подразбиране се приема, че анкетите са анонимни. По аналогия на всякакъв род гласуване в България. Обратното - специално се упоменава.
                  Нямаше и да ме заинтересува, ако не беше идиотската история с анкетите на Матеев, които обсъждахме преди 2 дни в Политика

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    Анкетата е пусната от самото начало като АНОНИМНА и няма да бъде променяна формата й!!!
                    Съни, преди два дни ти спомена за някаква анкета за ДПС. НЕ РАЗБРАХ какво визираш, но съм си изградил някакъв рефлекс - не разпитвам и не ровя ако не съм разбрал нещо. Просто преминавам нататък.

                    Едва сега разбирам, че си пуснала анкета. Вероятно е била на следваща страница от списъка с темите и не съм я забелязал.

                    Дето се вика, не е необходима да казвам: РЕСПЕКТ! Културният човек от самото начало пуска анкета като АНОНИМНА и не я променя до края.
                    Това няма нищо общо със суверенното ти лично становище, че в политическите мнения и пристрастия не трябва да има скрито-покрито! Това е твоя лична и етична теза, но тук са намесени трети лица и анонимността е безалтернативна.

                    Какво правят церебрално увредените идиоти?! Пускат я тайно като явна. Случайно гафът се разкрива и моментално я правят тайно тайна!
                    След това отново става явна и огласяват на всеослушание - юрош юроди да гледате резултатите, че след това пак ще правим тайна, преди пак да стане явна (временно)

                    Идиоти, мем, идиоти!
                    Вероятно и те не са виновни!

                    По същество!
                    Писал съм го, ще повторя.
                    Някога си рекох: Политиката ме отвращава, но тя не се отвращава от мен и ме преследва яростно и неотклонно. Докат о има ДПС, винаги ще ходя и ще гласувам. Надявам се, че някога ще дойде ден, в който няма да е повече наложително да гласувам.
                    Този ден така и не дойде, пък и по всичко личи, че никога няма да дойде!

                    Коментар


                    • Ходжа Салих Трончов:
                      хората, които 30 години бяха като крепостни на #ДПС вече няма да позволят това да продължава - защото не само младите, но и техните родители видяха сараите на #Доган в #Росенец, разбраха защо имаше безсрамно използване на #религията и на #страха за политически цели.

                      https://www.youtube.com/watch?v=w80NHYSUu6E


                      Българските граждани - Мюсюлмани в България са карани да се кълнат над Корана - да им изсъхнат ръцете, ако не гласуват за ДПС

                      Има ли ПРОКУРАТУРА в България?

                      Коментар


                      • Анкетата е пусната от самото начало като АНОНИМНА и няма да бъде променяна формата й!!!

                        Коментар


                        • По-големият проблем е, че масово избирателите му са доволни и щастливи да имат точно такъв "патрон"!

                          Коментар


                          • Вече десетилетия така

                            Ахмед Доган: Аз разпределям финансирането в държавата - Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              Да си кажа и моето мнение:

                              ДПС като партия има място в политиката поради простата причина, че има избиратели, които гласуват за нея. Иначе на анкетата гласувах против, защото предполагам, че става въпрос за Ахмед Доган и Пеевски.

                              С партията всичко е наред, но не е наред с нейните лидери. Те най-нагло показаха на целия народ как безнаказано може да се краде или по-точно да се осребрява тяхното политическо влияние. Да, изпълняват една много важна функция - съхраняване на етническия мир, но много скъпо взимат за тази тяхна услуга.

                              Да, хубаво е да ги сменим и да напуснат историческата сцена, но това не зависи от нас, а от техните избиратели. Представете си една алтернатива, при която Гешев окаушва Доган и Пеевски, и на площадите в София се изсипват не 100, а 200 000 човека с искане не за оставка, а за анексиране от страна на Турция на Български територии..

                              Та това са даденостите към днешна дата, и по всичко изглежда, че те ще останат такива и дълги години напред в бъдещето. Просто ще плащаме за гражданския и етнически мир, и ще си затваряме очите при кого отиват тези пари. Война с Турция не ни трябва, още повече, че не можем да я спечелим. На майтап ще ни анексират 1/3 от България, а останалия свят само ще се тюхка и ще налага санкции на Турция, от които тя няма да се стресне.
                              Партии на етнически принцип са забранени по конституция. ДПС е регистрирана преди приемането на конституцията, но защо не е забранена след това? Правата и свободите са гарантирани в конституцията и борбата за тях става безсмислена. Затова беше изобретена заигравката с етническия мир (печално известна като балансиране). Тя има смисъл само в слаба държава, каквато България зорлем беше направена след началото на прехода.
                              Ако някой не е доволен чак толкова от нещо, свързано с някакви етнически неща, прав му път - продава всичко и отива там, където му зачитат етническите глезотии. И защо толкова хора, дето отидоха в Турция си пазят българските паспорти? Нали България е кофти?
                              И да си дойдем на думата. Правилно е зададен въпроса за политико-икономическия живот. Защото икономически интереси определят политиката, а не обратното. Та, правилна е оная приказка, че каквото и да ти говорят, става въпрос за пари. Включая политико-икономическо-етническите екстри.
                              Иначе нищо лично против турците, наши съграждани, нямам. Работили сме заедно, яли сме, пили сме, всичко ок. Имам приятел, женен за туркиня. Съгласен съм с казаното от Асо Пика за манталитета им и отношението към религията.
                              Имам един въпрос - какво ли ще стане в Щатите, ако някви латиноси решат да върнат Калифорния на Мексико?
                              Или някой да реши да анексира някоя покрайнина на Русия на етнически принцип? Или да вземе територия от Турция да я даде на кюрдите?
                              Ще му строшат ръчичките и крачетата като за начало. Толкова за етническите борби и държавата (силна или слаба).
                              Last edited by Kildirim_Bei; 31.08.2020, 11:09.
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                                Ха ха ха нали не си мислиш че можеш да ни излъжеш...Ти си член на ДПС и стана за посмешище тука
                                Нали довчера бях член на ГЕРБ, а сега и на ДПС - ха-ха ......
                                Не може човек да напише някакво мнение, без троловете да го членуват някъде си - ха-ха .....

                                За да ви успокоя, ще ви кажа, че съм член на всички партии едновременно (50-100 на брой), а с членските книжки зимно време се отоплявам. Така правя икономия на дърва и спомагам за екологията и зеленото бъдеще.

                                Коментар

                                Working...
                                X