Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли място в политико-икономическия живот на България партия ДПС? Анкета
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Това не е етническа партия а шайка крадци и убийци разберете го най сетне.
Те са етническа партия И мафия.
В централната власт ги държат гласовете на турците, а мафия в центъра на властта е много по-ефективна.
Покрай другото мафията в центъра помага на своите местни структури да държи местната власт, с която те лека полека де факто завземат България. На много места говорещият на български език е в изолация и на него се гледа с лошо око.
Това се прави с одобрението на турските избиратели естественно, защото е в тяхна етническа полза. Няма какво да премълчаваме, етническия интерес на българите и турците в България е коренно противоположнен.Last edited by Иван Петкандраганов; 20.12.2020, 09:39.
Коментар
-
Съни, разглеждам старите теми и виж намерих подобна от 2011.
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...5%D0%BD/page10
На тази страница долу са резултатите от анкетата. Почти половината смятат Доган за невинно агънце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеМисля, че масово гласуване на изборите може да сведе депутатите на етническата партия до минимум, който по естествен път да й отнеме мястото на политически "балансьор"
- 1 like
Коментар
-
Тези дни(месеци) премиерът Борисов не се появява из софийските площади, вероятно заради негостприемни протестиращи, за сметка на това смело обикаля селата из Велинградско - крепост на Пеевски и ДПС.
И се радва на нещо повече от радушен прием. От видеата струи любовта и радостта на докосналите се до него, мила картинка, завършваща със селфи за спомен Умната кърджалийска представителка също неотлъчно е в антуража
Но един духовен местен представител е на по-различно мнение
https://www.youtube.com/watch?v=8CLqfsjyaQE
Ходжа Салих Трончов: грозно впечатление ми направи това, че #Борисов се опита да противопостави #мюсюлмани срещу #християни в нашите села в #Родопите. Той управлява чрез диктат, чрез разделение на българското население. Този човек е опасен за #демокрацията както в България, така и в Европейския съюз. Хoджaтa нa Пeщeрa, кoйтo e житeл нa eднo oт тeзи нaceлeни мecтa, ce качи в джипкaтa нa Бoриcoв, за да покаже лошото състояние на пътя до родното му село, а той ухажваше имамите прeз цялoтo врeмe. Премиерът заговори за война между #ГЕРБ и #ДПС в нашия район. Това мен ме зарадва - хората вече не мълчат, започнаха да говорят. Тoвa нa cвoй рeд oзнaчaвa дeтрoнaция нa ДПC в рaйoнa
Коментар
-
Начев , истината е, че не бях и обърнала внимание, че има опция да бъде и с явен вот, не ме е интересувало и съм го подминала. Мисля, че преди време нямаше такава възможност и вероятно са някакви скорошни промени.
Знам, че по подразбиране се приема, че анкетите са анонимни. По аналогия на всякакъв род гласуване в България. Обратното - специално се упоменава.
Нямаше и да ме заинтересува, ако не беше идиотската история с анкетите на Матеев, които обсъждахме преди 2 дни в Политика
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеАнкетата е пусната от самото начало като АНОНИМНА и няма да бъде променяна формата й!!!
Едва сега разбирам, че си пуснала анкета. Вероятно е била на следваща страница от списъка с темите и не съм я забелязал.
Дето се вика, не е необходима да казвам: РЕСПЕКТ! Културният човек от самото начало пуска анкета като АНОНИМНА и не я променя до края.
Това няма нищо общо със суверенното ти лично становище, че в политическите мнения и пристрастия не трябва да има скрито-покрито! Това е твоя лична и етична теза, но тук са намесени трети лица и анонимността е безалтернативна.
Какво правят церебрално увредените идиоти?! Пускат я тайно като явна. Случайно гафът се разкрива и моментално я правят тайно тайна!
След това отново става явна и огласяват на всеослушание - юрош юроди да гледате резултатите, че след това пак ще правим тайна, преди пак да стане явна (временно)
Идиоти, мем, идиоти!
Вероятно и те не са виновни!
По същество!
Писал съм го, ще повторя.
Някога си рекох: Политиката ме отвращава, но тя не се отвращава от мен и ме преследва яростно и неотклонно. Докат о има ДПС, винаги ще ходя и ще гласувам. Надявам се, че някога ще дойде ден, в който няма да е повече наложително да гласувам.
Този ден така и не дойде, пък и по всичко личи, че никога няма да дойде!
- 1 like
Коментар
-
Ходжа Салих Трончов:
хората, които 30 години бяха като крепостни на #ДПС вече няма да позволят това да продължава - защото не само младите, но и техните родители видяха сараите на #Доган в #Росенец, разбраха защо имаше безсрамно използване на #религията и на #страха за политически цели.
https://www.youtube.com/watch?v=w80NHYSUu6E
Българските граждани - Мюсюлмани в България са карани да се кълнат над Корана - да им изсъхнат ръцете, ако не гласуват за ДПС
Има ли ПРОКУРАТУРА в България?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеДа си кажа и моето мнение:
ДПС като партия има място в политиката поради простата причина, че има избиратели, които гласуват за нея. Иначе на анкетата гласувах против, защото предполагам, че става въпрос за Ахмед Доган и Пеевски.
С партията всичко е наред, но не е наред с нейните лидери. Те най-нагло показаха на целия народ как безнаказано може да се краде или по-точно да се осребрява тяхното политическо влияние. Да, изпълняват една много важна функция - съхраняване на етническия мир, но много скъпо взимат за тази тяхна услуга.
Да, хубаво е да ги сменим и да напуснат историческата сцена, но това не зависи от нас, а от техните избиратели. Представете си една алтернатива, при която Гешев окаушва Доган и Пеевски, и на площадите в София се изсипват не 100, а 200 000 човека с искане не за оставка, а за анексиране от страна на Турция на Български територии..
Та това са даденостите към днешна дата, и по всичко изглежда, че те ще останат такива и дълги години напред в бъдещето. Просто ще плащаме за гражданския и етнически мир, и ще си затваряме очите при кого отиват тези пари. Война с Турция не ни трябва, още повече, че не можем да я спечелим. На майтап ще ни анексират 1/3 от България, а останалия свят само ще се тюхка и ще налага санкции на Турция, от които тя няма да се стресне.
Ако някой не е доволен чак толкова от нещо, свързано с някакви етнически неща, прав му път - продава всичко и отива там, където му зачитат етническите глезотии. И защо толкова хора, дето отидоха в Турция си пазят българските паспорти? Нали България е кофти?
И да си дойдем на думата. Правилно е зададен въпроса за политико-икономическия живот. Защото икономически интереси определят политиката, а не обратното. Та, правилна е оная приказка, че каквото и да ти говорят, става въпрос за пари. Включая политико-икономическо-етническите екстри.
Иначе нищо лично против турците, наши съграждани, нямам. Работили сме заедно, яли сме, пили сме, всичко ок. Имам приятел, женен за туркиня. Съгласен съм с казаното от Асо Пика за манталитета им и отношението към религията.
Имам един въпрос - какво ли ще стане в Щатите, ако някви латиноси решат да върнат Калифорния на Мексико?
Или някой да реши да анексира някоя покрайнина на Русия на етнически принцип? Или да вземе територия от Турция да я даде на кюрдите?
Ще му строшат ръчичките и крачетата като за начало. Толкова за етническите борби и държавата (силна или слаба).Last edited by Kildirim_Bei; 31.08.2020, 12:09.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ха ха ха нали не си мислиш че можеш да ни излъжеш...Ти си член на ДПС и стана за посмешище тука
Не може човек да напише някакво мнение, без троловете да го членуват някъде си - ха-ха .....
За да ви успокоя, ще ви кажа, че съм член на всички партии едновременно (50-100 на брой), а с членските книжки зимно време се отоплявам. Така правя икономия на дърва и спомагам за екологията и зеленото бъдеще.
- 1 like
Коментар
Коментар