IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джо Байдън - Президент!!! Как "Синята вълна" ще промени САЩ и света?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Тоя няма връзка с реалността.Светът се управлява от такива нямащи един ден реален живот
    Да им се чудиш на американците как могат да си го изберат за президент, май и те нямат връзка с реалността.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

За отговорността: Носят е всички. Щом ТАКА са си направили страната, че да е базирана на печалбата на всяка цена, значи, виновни са. Ако печалбата е поставена над човешкия живот, виновни са...и ТОВА, нито почва, нито свършва с Тръмпония. Разбира се, че и той също е виновен...наравно с другите. Затуй, нека киртаците се затъкнат и да млъкнат. Нямат морално право.
      Ами колкото и да не ти се вярва спечели...

Но сещам се една статия покрай Харис, добре дошла в клуба - Лидери без деца и бъдеще водят сляпо Европа към катастрофа...

Коментар

• В индийското село Thulasendrapuram вече няколко дни продължават специални тържества.
        Там е роден дядото на Камала Харис по майчина линия П. В. Гопалан.
        С бенгалски огън, цветя, портрети и молитви в местния храм жителите на селото отбелзват факта, че „тяхната“ 56-годишна Камала бе избрана за вицепрезидент на САЩ. Лидерите на селището казват, че ще изпратят делегация до Вашингтон, която да присъства на 20 януари на официалната церемония по встъпване в длъжност.
        Туласендрапурам (може би така се пише на български?) се намира в индийския щат Тамил Наду.
        Справка за щата от Уикипедията: „Тамил Наду (на тамилски: தமிழ்நாடு, „Страната на тамилите“; на английски: Tamil Nadu) е щат в Южна Индия, граничещ с Карнатака, Керала, Андра Прадеш и Пондичери. Тамил Наду е родината на тамилите, чиято култура датира от древността. Тамил Наду е центърът на дравидската политика, доминиран от партиите ДМК и АИАДМК. По общо развитие е на едно от първите места в страната.“

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
          Байдъна - 48 години сенатор, представяте ли си - 48 години !?!?!?!?! Е бати кефа. На народна хранилка цял живот, а сега и президент. Какви качества трябва да имаш за това !!!??? Искам и аз да съм 48 години депутат, дори наполовина бих приел.
          Тоя няма връзка с реалността.Светът се управлява от такива нямащи един ден реален живот

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
            Байдъна - 48 години сенатор, представяте ли си - 48 години !?!?!?!?! Е бати кефа. На народна хранилка цял живот, а сега и президент. Какви качества трябва да имаш за това !!!??? Искам и аз да съм 48 години депутат, дори наполовина бих приел.
            Жална им майка, досега един ги треска - сега друг, професионални обирджии.

Коментар

• Байдъна - 48 години сенатор, представяте ли си - 48 години !?!?!?!?! Е бати кефа. На народна хранилка цял живот, а сега и президент. Какви качества трябва да имаш за това !!!??? Искам и аз да съм 48 години депутат, дори наполовина бих приел.

Коментар

• Промяната върви с всички сили. Короната ще бъде преборена до дни.

Вече има и нови доктори. Те следват новите журналисти и академици.

https://www.thecollegefix.com/pitt-m...isinformation/

Коментар

• Байдън отива напред изглежда ще вземе и Пенсилвания

Тръмп затова започва с номерата и това е единствения му шанс. Според мене е малко вероятно да му минат номерата, но нищо не се знае. Републиканците са абсолютно безпринципна шайка, обиграна в инсинуациите лъжите, обструкциите и т.н. Имат опит и с 2000-та година. Сега разиграват подобен сценарий, на стероиди

Проблемът е, че сега трябва да се борят в много щати и се налага да лъжат много по-брутално, отколкото 2000г. За сметка на това, сега са по-революционно настроени и далеч по-промити мозъци, а имат и водач изградил култ към личността си

През 2000г. републиканците все още бяха доста нормални хора със съвсем леки отклонения. Сега дегенерацията е пълна и са готови на абсолютно всичко

Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                  Аз мисля, че Байдъна отива напред и мисля че можем да го обявим за президент гледам 264/214 електорални гласа, Тръмпа е по атрактивен, но какво да се прави това е живота.... за инвеститорите тук е важно книжата да вървят напред. [ATTACH=CONFIG]n3672709[/ATTACH]

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

По-вероятно една част от шайката да се е преместила вече и при другите кандидат-парламентаристи, без значение как се наричат, Цветан, Христо или Славчо. Така, че все ще влезе част от нея в парламента, който и да изберем
                    Част от шайката е възможно да е при Цветан. При Христо много трудно ще стане, защото там включването на нови е много чувствителна тема, особено с определен бекграунд. Славчо е черна кутия, всичко може да излезе.

Коментар

• Аз мисля, че Байдъна отива напред и мисля че можем да го обявим за президент гледам 264/214 електорални гласа, Тръмпа е по атрактивен, но какво да се прави това е живота.... за инвеститорите тук е важно книжата да вървят напред.
                      Click image for larger version

Name:	Joe_donald.png
Views:	1
Size:	7.3 КБ
ID:	3672709

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                        Тръмп ще спечели и окото му няма да мигне, защото разума ще надделее над умишлено раздухвания страх от всякакви глобалисти и сатанисти. Лошото е, че ние българите сме глупаво стадо и като нищо пак ще си преизберем спящия напреки до шкафчето, а с него и цялата му крадлива и некадърна шайка.
                        По-вероятно една част от шайката да се е преместила вече и при другите кандидат-парламентаристи, без значение как се наричат, Цветан, Христо или Славчо. Така, че все ще влезе част от нея в парламента, който и да изберем

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                          да ама не.
                          Колкото и да са тъпи америкаците напикаващ се деменционист няма да изберат.
                          310 на 238 за тръмпи
                          Ами не. Тъпи са, че и по-по-най. Само не от БГ, доде на власт е едно растение...за жалост.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                            Тръмп ще спечели и окото му няма да мигне, защото разума ще надделее над умишлено раздухвания страх от всякакви глобалисти и сатанисти. Лошото е, че ние българите сме глупаво стадо и като нищо пак ще си преизберем спящия напреки до шкафчето, а с него и цялата му крадлива и некадърна шайка.
                            Ако ти „си го избираш”, повечето българи, НЕ ГО.

Коментар

• Тръмп ще спечели и окото му няма да мигне, защото разума ще надделее над умишлено раздухвания страх от всякакви глобалисти и сатанисти. Лошото е, че ние българите сме глупаво стадо и като нищо пак ще си преизберем спящия напреки до шкафчето, а с него и цялата му крадлива и некадърна шайка.

Коментар

• Браво, купили сте и тези...
                                https://foreignpolicy.com/2020/11/03...like-bulgaria/

Майтапа ще е, ако Перчема забърше И Конгреса

Коментар

Working...
                                X