If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Терминаторе, съжалявам че не те послушах за TSIX, сега ми е много вътрeшно... Чудя се да бягам ли или да average-вам down???
Коментар
Владо Аврамов
НДС2 - ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ за БГ икономика
Омръзна ми да чета всеки ден глупости. Коментарите за изборите затапяват от ден на ден и аз започвам направо да се изумявам. Боби, Таня Брисби е работила в Лондонското сити(биографична справка от края на интервюто в Медиамоол). Аз питам като каква? Може да е била чистачка в някоя банка или продавачка на сергия пред някоя застрахователна компания. Интересувам се още, някои от пешещите тук познава ли не българин в Лондон, защото това май е най Българското място на планетата.
Терминаторе, чакам твоя коментар за JDSU в коментара за NASDAQ symbols. Аз съм дълъг там и загубих доста. Не че непременно ще те послушам, но за изборите дори не чета каво пишеш.
Ето още едно мнение в Mediapool, на служител в лондонското Сити Таня Брисби: Екипът на Симеон е крайно неопитен за целите, които си поставя Прочетете го!
Коментар
АST - Петър Караиванов
Терминатор,
явно имаш достъп до тези платени сайтове. Моляте влез във тях, след това намери изказванията и коментарите, после с мишката минаваш върху тях за да подготвиш цитата за копиране, след това копи, после го слагаш в коментари, пейст и хоп, всички ще можем да ги прочетем. За да се подковеш пишеш, че това е цитат от сайт едикой си, на еди коя си Инвестиционна банка. Така ще звучиш по-убедително.
Терминаторе,
От вчера чакам да ми цитираш тези коментари на банките и да ми покажеш къде пише нещо добро за НДС и нещо лошо за СДС, ама конкретно! Кажи къде мога да намеря текста на тези анализи, за да ги прочета. А това за брейдитата и СДС, разбира се не е вярно, макар да ми се иска Поздрави!
Коментар
Тернинатор
Пак ли да повтарям за коментарите на инв. банки, но това май не ти се слуша, а?
Освен това погледни и покачването в цената на нашите брейдита. Пепи казва, че това се дължи на очаквания, че СДС отново ще вземе властта. Последните проучвания обаче не говорят за това. Истината е, че покачването в цента се дължи на позитивните коментари на инв. банки...
Колеги,
От няколко дни ви посочвам статии и анализи от различни български и чуждестранни източници, които представят НДС2 като заплаха за България и посочват ОДС като най-разумен избор в момента. Вярвам че това не е единствената гледна точка и затова ви помлих да ми цитирате или посочите мнения защитаващи обратната теза. Все още чета само лични коментари, които разбира се дълбоко уважавам, но отново ви моля да се позовете и на чужди мнения по въпроса. Надявам се да откликнете. С уважение.
Коментар
Тернинатор
Остави народа да реши все пак кой прав кой крив. Благодаря.
Коментар
АST - Петър Караиванов
Не си спомням да съм хвалил някого. Цитирах думите на Ферхойген, а те са факт. Благодаря на Боби за допълнението, в което и той коментира думите на Каролев за водачката Любка, гаври и т.н.т. Факт е също така и отказа на Симеон да участва в шоуто на Слави. Явно се притеснява човекът от народа, но питам след като е толкова притеснителен и то от народа, защо му е да иска да управлява същият този народ? Защо му е да се притеснява?
Коментар
Тернинатор
Ама Петре, ти май наистина ме бъркаш с някой. Аз не съм сляп защитник на НДС2. Напротив казах, че все още са много неориентирани. В тази връзка г-н Каролев какво е казал си е негова работа. На мен това ми звучи смешно. Също така обаче изглежда много смешно и тъжно, когато НАЦИОНАЛНИТЕ медии съвсем очевидно заемат политическа позиция - например г-н Тицин от БНТ. Такова нещо имаше и при Виденов. Така, че г-н Караиванов моля ви се погледнете фактите в очите. А върхът на сладоледа беше, когато и президентът взе позиция и беше използван в предизборна реклама. Ти обаче тези неща не ги виждаш. Вярно е, че НДС2 не са кой знае какво, но пък да ми хвалиш СДС си е просто гавра с българския народ.
Коментар
АST - Петър Караиванов
Терминатор, благодаря ти за "точния и изчерпателен коментар на фактите" изнесени в пресата.
Коментар