IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НДС2 - ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ за БГ икономика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• НДС2 - ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ за БГ икономика

Наивник please има си тема.

Коментар

Терминаторе, съжалявам че не те послушах за TSIX, сега ми е много вътрeшно... Чудя се да бягам ли или да average-вам down???

Коментар

Омръзна ми да чета всеки ден глупости. Коментарите за изборите затапяват от ден на ден и аз започвам направо да се изумявам. Боби, Таня Брисби е работила в Лондонското сити(биографична справка от края на интервюто в Медиамоол). Аз питам като каква? Може да е била чистачка в някоя банка или продавачка на сергия пред някоя застрахователна компания. Интересувам се още, някои от пешещите тук познава ли не българин в Лондон, защото това май е най Българското място на планетата.

Терминаторе, чакам твоя коментар за JDSU в коментара за NASDAQ symbols. Аз съм дълъг там и загубих доста. Не че непременно ще те послушам, но за изборите дори не чета каво пишеш.

С огромно уважение към всички!
        Владо

Коментар

Браво мойто момиче, това наистина ми хареса, а последва и доста дълго мълчание....

Коментар

Влязох в сайта, мислейки че ще намеря интересни коментари. За мое най-голямо разочарование, се оказа че тук пишат само ...

Коментар

Ето още едно мнение в Mediapool, на служител в лондонското Сити Таня Брисби: Екипът на Симеон е крайно неопитен за целите, които си поставя Прочетете го!

Коментар

Терминатор,
                явно имаш достъп до тези платени сайтове. Моляте влез във тях, след това намери изказванията и коментарите, после с мишката минаваш върху тях за да подготвиш цитата за копиране, след това копи, после го слагаш в коментари, пейст и хоп, всички ще можем да ги прочетем. За да се подковеш пишеш, че това е цитат от сайт едикой си, на еди коя си Инвестиционна банка. Така ще звучиш по-убедително.

Коментар

Ами за съжаление тези анализи са платени. Има ги на сайтовте на инв. банки, но услугата е платена. Съжалявам.

Освен това, не мисля, че пазарът се е объркал. Така че очевидно пазарът мисли както ти казах. А това, че ти мислиш друго си е твой проблем, BUDDY.

Коментар

Терминаторе,
                    От вчера чакам да ми цитираш тези коментари на банките и да ми покажеш къде пише нещо добро за НДС и нещо лошо за СДС, ама конкретно! Кажи къде мога да намеря текста на тези анализи, за да ги прочета. А това за брейдитата и СДС, разбира се не е вярно, макар да ми се иска Поздрави!

Коментар

Пак ли да повтарям за коментарите на инв. банки, но това май не ти се слуша, а?
                      Освен това погледни и покачването в цената на нашите брейдита. Пепи казва, че това се дължи на очаквания, че СДС отново ще вземе властта. Последните проучвания обаче не говорят за това. Истината е, че покачването в цента се дължи на позитивните коментари на инв. банки...

Коментар

Колеги,
                        От няколко дни ви посочвам статии и анализи от различни български и чуждестранни източници, които представят НДС2 като заплаха за България и посочват ОДС като най-разумен избор в момента. Вярвам че това не е единствената гледна точка и затова ви помлих да ми цитирате или посочите мнения защитаващи обратната теза. Все още чета само лични коментари, които разбира се дълбоко уважавам, но отново ви моля да се позовете и на чужди мнения по въпроса. Надявам се да откликнете. С уважение.

Коментар

Остави народа да реши все пак кой прав кой крив. Благодаря.

Коментар

Не си спомням да съм хвалил някого. Цитирах думите на Ферхойген, а те са факт. Благодаря на Боби за допълнението, в което и той коментира думите на Каролев за водачката Любка, гаври и т.н.т. Факт е също така и отказа на Симеон да участва в шоуто на Слави. Явно се притеснява човекът от народа, но питам след като е толкова притеснителен и то от народа, защо му е да иска да управлява същият този народ? Защо му е да се притеснява?

Коментар

Ама Петре, ти май наистина ме бъркаш с някой. Аз не съм сляп защитник на НДС2. Напротив казах, че все още са много неориентирани. В тази връзка г-н Каролев какво е казал си е негова работа. На мен това ми звучи смешно. Също така обаче изглежда много смешно и тъжно, когато НАЦИОНАЛНИТЕ медии съвсем очевидно заемат политическа позиция - например г-н Тицин от БНТ. Такова нещо имаше и при Виденов. Така, че г-н Караиванов моля ви се погледнете фактите в очите. А върхът на сладоледа беше, когато и президентът взе позиция и беше използван в предизборна реклама. Ти обаче тези неща не ги виждаш. Вярно е, че НДС2 не са кой знае какво, но пък да ми хвалиш СДС си е просто гавра с българския народ.

Коментар

Терминатор, благодаря ти за "точния и изчерпателен коментар на фактите" изнесени в пресата.

Коментар

Working...
                                X