IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Македония (+18)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Какво означава МАТО?

    Коментар


    • Русия е отправила предупреждение, че присъединяването на Македония към МАТО ще има последствия...

      Многократно съм изказвал мнението, че България се намира под хибридно колониално робство, което е материализирано чрез договорите за анексиране на страната ни от ЕС и МАТО... Народ оцелял 500г турско робство, е на смъртен одер за нема и 30годин дерьмокрация

      Ако разгледаме България, като Източната българска държава, а Македония като Западната българска държава....Присъединяването на Македония, Северна Македония ми звучи като Северен Кипър, към МАТО означава падането на по-добрата, по-духовната част от народа ни под робство... както преди 10 века.

      Не на Македония в МАТО! Не на окупирането на Македония!


      Коментар


      • КЛАСИКА- Строил Яне Сандански четата. Прави строеви преглед. Гледа на един четник много му стърчи лявото ухо, вади сабята – храс! - и го отсякъл.
        - Боли ли те? – попитал Яне?
        - Не ме боли !
        - Оти не те боли?
        - Оти съм четник на Яне!
        След няколко човека на един му стърчи носът.Пак вади сабята и го отсича.
        - Боли ли те? – попитал Яне?
        - Не ме боли !
        - Оти не те боли?
        - Оти съм четник на Яне!
        След още няколко човека гледо на един му стърч к*ра .И пак процедурата:храс и го отсякъл.
        - Боли ли те – попитал Яне?
        - Не ме боли !
        - Оти не те боли?
        - Оти е на Груйо от заднио ред!....

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Сърбия-Швейцария. В отбора на швейцарците играят деветима шиптари... да подкрепим нашего брата, да бъдем днеска сите срби, живели!
          Досаден си.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

          Коментар


          • Сърбия-Швейцария. В отбора на швейцарците играят деветима шиптари... да подкрепим нашего брата, да бъдем днеска сите срби, живели!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              http://epicenter.bg/article/Zaev--Sb...zik/157270/7/0 Заев: Сбъдваме вековните мечти на предците - да бъдем македонски народ, който говори македонски език


              Boyan Chukov
              ·Само да припомня на тези с по-къса памет. Зоран Заев е стар българофоб. Ами сега... Това, което не успя Коминтерна го реализира НАТО.

              Да припомня, още в средата на 90-те започна вътрешният натиск да се откажем да отстояваме българския характер на "македонския" език. Мисля че зам.-министър по транспорта май към 1992-1993 г. бе отказал да подпише споразумение, в което фигурираше "македонския" език. По-късно ген. Гоцев с публично изказване даде сигнал да се огънем. Все пак имаше дискусия. Опитах се да прокарам през ВМРО-СМД тезата, че крайната отстъпка и компромис, до който може да отстъпим е в междудържавните документи да се ползвам членуване на "македонскиот" език, което ще рече официалният език на Р. Македония, доколкото от Скопие настояваха да бъде споменат "македонскиот" език. Така и не разбрах дали този вариант изобщо е бил разискван, защото във ВМРО има велики капацитети, които освен в огледалото, другаде не гледат. И се докарахме до там сега на Преспа гръчолята да се подиграят върху костите на Самуила и неговите войни като нагласиха поредното българско поражение и бъдещи разпри с бракята ни, де по братски искат да делим общото наследство. Толкова може българската управа, такова представя за успешна политика. Муха без глава..
              Last edited by Trakatrak; 22.06.2018, 16:43.

              Коментар


              • Китай е сила - ходил съм там и споделям мнението ти до голяма степен, но просто няма кой друг, а и те имат пари в излишък, така че спокойно могат да се настанят тук. И го правят вече при маляките, при мамалигите, с шумадийците имат заигравка, а нас пак ни заобикалят, което е тъпо.

                За немците си имам мнение, говорил с много немци - само да ги бъзенш за Хитлер и се насират, свеждат поглед и отклоняват темата (един даже стана и си тръгна), а аз бях съвсем добронамерен. Народ с огромни насадени комплекси, по-комплексиран дори и от нас на тема Матушката. Народ без бъдеще - лично мнение, особено ако задържат още 20-30 години подобни джендъри като яловата бабичка, предполагам, че си чел какви експерименти са си правили с тях съюзниците, направо са ги убили като народ

                Затова само и единствено Китай е спасението, а и си имаме лафове с тях от време оно, така че ще се разберем, колкото и да са на моменти с неособено човешки инстинкти и поведение. Лично мнение, което знам, че няма как да се изпълни, тъй като за нас на Изток има само Матушката...
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                Коментар


                • За Германия не си прав - явно няма да си стиснем ръцете по темата

                  На гърците и сега нищо не им опростиха - разсрочиха (защото те и без това не могат да платят) и разхлабиха надзора (за пред простите гърци, които хващат кухненския нож като чуят "Тройка"). Всичко си е постарому, зрелища за масите и тънки политически сметки, парите остават да се дължат на 100%.

                  Идеята ти за Китай е интересна, но там играта ми се вижда много сложна и опасна. Нямаме дипломатически опит с Азия (малко с Япония, но там няма общо с Китай). Китай са много опасен и непредсказуем играч. Съмнителни ценности и ориентация. Безскрупулност, бруталност и огромни амбиции. Реални финансови и научни ресурси (за разлика от Русия). Много, много опасен играч, с който нямаме допирни точки и чипове за размяна. Ако объркаме стъпките, ще ни размажат (в преносен смисъл). Не ни трябва да каним тази мечка на нашето малко провинциално хоро.

                  Бих заложил на САЩ и Германия.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                    Тук малко сваляме нивото с тези конспиративни теории - ЕС дава милиарди срещу сключване на договор на Гърция с Македония и прочие. Аз не виждам разумна връзка - какво печели Меркел от цялата работа, че нещо изобщо не се вижда? Като човек работещ със западно-европейци и в частност германци знам добре, че без да спечелят нещо те отстъпки не правят. Никакви. Гърция ще плаща много поколения напред, измъкване от немския ботуш няма Та за мен това са димки за пред простите обикновени гърци, да им се повдигне малко духа (но не и дохода).

                    А за нас е успех самото склюване на договор - това беше усърдно блокирано от Гърция, Сърбия и братушките десетилетия наред... Не е перфектен, но в реалния живот перфектни сделки няма - все някой за нещо е недоволен.

                    И не съм гербаджия, даже напротив - това за протокола...
                    Знам, че не си гербаджия, отчаян десен си, като повечето хора във форума, включително аз
                    Обаче тук си в грешка, както беше в грепка и за Маляките, з акоето съм спорил с теб от 2010 насам и не можеш да не признаеш, че бях на 100% прав, докато ти още очакваш маляките да си платят Блажени са вярващите - той и Бай Х едно време рече, че аха и ги задминаваме маляките като стандарт, ама нещо хич не ни се получава.

                    Ще ти го кажа отново и за Германия - колкото и да ги уважавам, не сегашните немци, които са абсолютно шкарто, насиращо се като чуе думите Хитлер и нацисти, а онези, истинксите немци отпреди век, та от Дойчланд и яловата бабичка абсолютно нищо не зависи. Ама хептен нищо - нали до последно реваха срещу отсрочване, разсрочване, да не се дават облекчения и накрая какво стана - платиха са като попове, ама не маляките, а дойчете

                    Спирам, щото не е по темата, да се залага на дойчовете сега е почти толкова пагубно, колкото през април 1945. И то е очеизвадно! Както казах Казаците подкрепят Маляките и Шумадия, Франсетата са с Мамалигите, Ингилизите са с Маляките, та за нас остават САЩ, които грам не им пука за България и Китай. Много ясен и силен курс към Китай и всичко е топ. Виж, с макетата как ще се оправят нещата, идея си нямам, щото те признаха Тайван (Китайско тайпе), а онези дръпнатите са много злопаметни
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                    Коментар


                    • Тук малко сваляме нивото с тези конспиративни теории - ЕС дава милиарди срещу сключване на договор на Гърция с Македония и прочие. Аз не виждам разумна връзка - какво печели Меркел от цялата работа, че нещо изобщо не се вижда? Като човек работещ със западно-европейци и в частност германци знам добре, че без да спечелят нещо те отстъпки не правят. Никакви. Гърция ще плаща много поколения напред, измъкване от немския ботуш няма Та за мен това са димки за пред простите обикновени гърци, да им се повдигне малко духа (но не и дохода).

                      А за нас е успех самото склюване на договор - това беше усърдно блокирано от Гърция, Сърбия и братушките десетилетия наред... Не е перфектен, но в реалния живот перфектни сделки няма - все някой за нещо е недоволен.

                      И не съм гербаджия, даже напротив - това за протокола...

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        Никаква война не е загубена, стига глупости. Тепърва започва сложната битка за отстояване на националния интерес. Има 2 договора за добросъседство (или както там се казва този с гърчолята).
                        Реалността е, че македонците мразят поравно и гърците, и татаро - фашистички - комунистичките (т.е. нас). Което в случая е добре. Ние обаче имаме едно огромно предимство пред гърците - разбираме се с братята без преводач, за разлика от гърците. Като не си кълчат в сръбски танц речта се разбира буквално на 100%.

                        Ето това трябва да използваме - чрез разпространение на наша телевизия, културни прояви, филми и музика. Македонците са същите като нас - един и същ манталитет, култура, разбиране за света, комплекси. Затова и толкова ни мразят - защото дълбоко в себе си усещат истината, но лъжата е много дълбоко набита в сърцата им. А от измислената им история, най-вече античния Дисниленд, тях самите ги е срам...
                        E, тук няма да се съглася с теб! Сефте по тази тема, но какво да се прави. И биткта загубихме, и войната е загубена отсега, освен ако ти не знаеш нещо герберско, дето обикновените шматки като мен не го знаят. Македонците направи отстъпки от името с Малякия, за д аим признаят "македонския" език и съответно да не им пречат за НАТО и ЕС. Маляките направиха отстъпки (обаче как се правят отстъпки за името на чужда държава - велики са в това да се правят на обидени и онеправдани, уникални!) за името, но пък си осигуриха мега милиардна сделка с ЕС - дет се вика нищо за нещо. А наш Бай Хой подписа договор, щото го натиснаха с онзи компромат, за който се говори под сурдинка и за капак ни заобиколиха всякакви потоци, патоци, че и неустойка платихме за Белене. Ми честито - велика победа е това, веднага се сещам за думите на онзи перуански военачалник, които цитирам по памет, от Селитрената война межди Перу и Чили:

                        Бягайте, перуански юнаци, защото плашливите чилийски кучета идват.

                        Та и ние така - велика победа на дипломатическото поле за българския лъв Бай Хой, който подви опашка и избяга победоносно пред плашливото маляшко псе Ципурко и македонската хиенка Зайко - да се смееш ли, да плачеш ли...
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                        Коментар


                        • Оставете ги да си чупат главата. Когато албанския почне да им завлиза по-кораво, ще се сетат, ама късно.

                          Коментар


                          • Никаква война не е загубена, стига глупости. Тепърва започва сложната битка за отстояване на националния интерес. Има 2 договора за добросъседство (или както там се казва този с гърчолята).
                            Реалността е, че македонците мразят поравно и гърците, и татаро - фашистички - комунистичките (т.е. нас). Което в случая е добре. Ние обаче имаме едно огромно предимство пред гърците - разбираме се с братята без преводач, за разлика от гърците. Като не си кълчат в сръбски танц речта се разбира буквално на 100%.

                            Ето това трябва да използваме - чрез разпространение на наша телевизия, културни прояви, филми и музика. Македонците са същите като нас - един и същ манталитет, култура, разбиране за света, комплекси. Затова и толкова ни мразят - защото дълбоко в себе си усещат истината, но лъжата е много дълбоко набита в сърцата им. А от измислената им история, най-вече античния Дисниленд, тях самите ги е срам...

                            Коментар


                            • Оф, Кире, доста нелицеприятни неща казваш, за съжаление истинни А и в Струмица не ни се кефят много - нали сме ги "окупирали" 1912-1918, преди "правите срби" да дойдат и да ги "освободят" от "бугаро-татарите"... ВИж в Ново село ни приемат отлично - толкова пазар им правим, че без нас са загинали - и левчета приемат, и въпроси ти задават, и все нещо бонусче ще ти дадат. Парица е царица, другото е ала-бала
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                              Коментар


                              • МАКЕДОНСКИТЕ НЕВОЛИ НА БОРИСОВ
                                Васил Василев

                                България е водила три войни за Македония. Загубила е и трите. Сега губи и четвъртата, без да я води.
                                Загуби я, като се отдръпна от преговорите по името на държавата, населена от наследници на най-чисти българи. А трябваше, беше длъжна да участва, защото югозападна България е известна като Пиринска Македония. Историята, географията, езикът, религията, нравите, имената дори - всичко ни свързва. И изведнъж- никакъв интерес.
                                Как ще се казва плът от нашата плът, която носи нашата кръв - не ни интересува. Северна Македония - и васалите взеха да ръкопляскат. Колко хубаво е това за ЕС и за НАТО. Ура ! Днес ръкопляскат, но добре е да видим какво е мислил по този въпрос министър-председателят Борисов през 2012 г.:
                                „Когато има думичката Северна Македония – знаем как коментират /македонците – бел. ред./, когато коментират техни теми, - казал съм, че в последствие могат да кажат, че Благоевград е техен. Когато има географско понятие в името, създава прецедент и опасност за националната ни сигурност”.
                                Прав е бил! Днес вече не е!
                                Не бива да имаме никакво съмнение, че от този договор можем да очакваме неприятни изненади, териториални претенции, кражби на история, комбиниран натиск. Опряна на Гърция, Северна Македония може да поднесе различни неприятни изненади. Онзи ден Заев вече посочи Кирил и Методий, Климент Охридски, Наум, Гоце Делчев като техни, северномакедонски гордости. Той каза, че благодарение на договора македонските младежи вече нямало да имат основания да искат паспорти на други европейски държави, т.е. да искат българско гражданство. Каза, че от Северна Гърция някога били гонени не българи, а македонци.
                                Между бъдещите изненади вече се проявява една. Договорът дава допълнителни аргументи на Гърция да иска тръбата с руския газ от турския поток да премине не през България, а през Гърция и Северна Македония. Това ще важи и за други проекти, които ще заобиколят България, която, благодарение на действията или бездействието на кабинета Борисов, ще остане да се утешава с древната максима “Бедността не е порок “.

                                Коментар

                                Working...
                                X