IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Хаха...Факушка със синя връзка и бяла риза...
    Е, това със синята връзка мил спомен. Не му го осквернявай. Все пак чавдарче си беше българско, но защо връзката не беше зелена? Като узрееш и хоп, червена връзка.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

И тази истина е неудобна за русофилите от БСП, ДПС, патриоти и т.п.
      "
      Тъй като куцо и сакато у лево плаче за отмяна на санкциите (които повечето хора не знаят дори какви са), реших да направя една кратка справка от НСИ какво и на кого аджеба продаваме. И излязоха едно много весели числа. Оказа се, че изнасяме за Македония повече, отколкото за Русия! А за обема на износа към гейска Европа дори не ми се говори - числата сами го правят."
      За мита чувал ли си- явно не

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ми не е !
        Бил е примерно чавдарче и пионерче, надъхано комсомолче и предано комунистче...

Сега изпитва известна гузност и забегна в америчка...
        И аз почвам така се усъмнявам.

Коментар

Ми не е !

Хаха...Факушка със синя връзка и бяла риза...

Коментар

Факи, генерираш голям безсмислен трафик.....Шъ вземе ФБР да те забележи и Тръмп да ти купи безплатен билет за София....

Хляб и сол има, споко...
            Голяма грешка. билета е до най близкото мексиканско летище

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Май не си бил малък и не си ходил по мазета и тавани където хем скатано, хем тайнствено, хем може забереш нещо ненужно ти. Изживейте си детството, ей!
              П.п. Джанките бяха кокошкарските набези.
              Ми не е !

Коментар

• [QUOTE=majnata;n3173601]
                Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Май не си бил малък и не си ходил по мазета и тавани където хем скатано, хем тайнствено, хем може забереш нещо ненужно ти. Изживейте си детството, ей!

Ходил веднъж , ама го спипали лоши 'ора...
                Какво ли са му направили, че така ангажиран с политическите разпри?

Коментар

• [QUOTE=Trakatrak';n3173598]

Ходил веднъж , ама го спипали лоши 'ора...

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Факт е, че се появяваш само по избори.
                    А по диалозите пък си личи кои сте от една порода.
                    з
                    Нещо пречи ли ти, искаш ли да я банна до изборите

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

А играли ли сте си навремето "обиране на мандри"?
                      Например, понеже наблизо мандри е нямало, обирали ли сте черешите и джанките на комшиите докато ги е нямало?
                      П.п. Джанките бяха кокошкарските набези.
                      Last edited by Trakatrak'; 25.02.2017, 19:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Аз разбирам, че животът ти е тежък и те принуждава да се утешаваш с алкохолни маратони, причиняващи ти още бели петна в главата, ама вече има глупостта да се представиш на всички ... Иначе не мога да допусна, че човек с твоите данни може да се покаже без да очаква да отнесе някоя солена подигравка
                        Може ли да покажеш къде съм се представил и какво съм писал за себе си, че не помня от тези маратони. И представянето по принцип не е нещо лошо, това показва че не се страхуваш да застанеш с лицето си пред всички. Не си спомням ти да си казала ето това съм аз- но и не очаквам

Коментар

• [QUOTE=OMG;n3173589]Президентът Плевнелиев е четвъртата световна личност, на която се връчва приз "Приятел на Израел". Първите трима, удостоени с тази награда, са папа Франциск, президентът Джордж Буш младши и принцът на Монако Албер. На екрана на Таймс Скуер, което е най-скъпото място за реклама и излъчване в света, върви надпис, обясняващ, че това е българският президент Плевнелиев.

Вълна от оргазми !

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                            Не съм чувал за доносници-политици-милионери и концлагери като Белене във Франция, Англия и САЩ
                            Ами и аз не съм чувал, но това не пречи да съществува гуантанамо например, да не говорим че и бг бяха забъркали в далавера с цру-то- незаконните изтезания

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

За повече от 10г тази сума от 13.5 милиярда евро изглежда смешна.
                              Ха-ха-хаа! Все по-весело става.
                              Кажи гросс, колко щяхме да получиме, ако бяхме влезли в евразийския съюз?
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Президентът Плевнелиев е четвъртата световна личност, на която се връчва приз "Приятел на Израел". Първите трима, удостоени с тази награда, са папа Франциск, президентът Джордж Буш младши и принцът на Монако Албер. На екрана на Таймс Скуер, което е най-скъпото място за реклама и излъчване в света, върви надпис, обясняващ, че това е българският президент Плевнелиев.

Yeah

Коментар

Working...
                                X