IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • В България няма леви и десни, а има нормални българи, разбиращи, коя е единствената посока за развитие и интеграция на страната и национални предатели-русороби, отгледани грижливо по време на сАвецкото робство и вечно раболепни на една чужда и вражеска, дива страна, която винаги ни е грабила, потискала и избивала - парашистан.

    Коментар


    • Барби какво ще кажеш за това че руснаците приемат вече паспортите на донбасци като валидни документи

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Браво
        На какво се радваш...три пъти те връщам да си видиш брадатите лъжи дето постваш...по добре се включи и ти като ГМОто и импотеха за най яка лъжа на сайта на външното на Русия...конкуренция нема да имаш , ама без копи паста , сори...
        Last edited by majnata; 23.02.2017, 12:18.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
          Косово е на косоварите и е в следствие на една политика на геноцид, на насилствена депортация, която Милошевич проведе срещу косоварите. Той заплаши ЕС тогава. Миграционната вълна беше с потенциал да стане 1,8 млн. души. Такава вълна щеше да породи само един диктатор, какъвто беше Милошевич. Но това нищо общо с това да влезеш в Крим с войници, да проведеш фалшиви избори и да анексираш територията за себе си“, категоричен е политикът."
          Я пак ...!
          Браво

          Коментар


          • Първоначално изпратено от alex2511 Разгледай мнение
            В една нормална държава на тоя щяха да му изтряскат 358години затвор или да го обесят .
            Най-голямото му наказание ще е да му отнемат всичко и да го превърнат в клошар.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
              Я пак ...!
              Чети какво правят твоите приятели и се радвай
              "6 милиона са изтекли от ПФК Левски в посока Делян Пеевски тези дни! Това е била и единствената задача пред Спас Русев при престоя му в „Подуяне“ – да гарантира с присъствието си, че ДПС-олигархът ще получи крупната сума. Както е известно те са в схема и по препродажбата на „Виваком“.

              Неслучайно веднага, след като парите са стигнали докъдето трябва, бившият шофьор от УБО обяви, че напуска Левски.
              Въпреки това наясно са вече с нещата част от ВИП-феновете на Левски. Точно по тази причина бе провокирано решението на НФК да се спрат всякакви отношения със Спас Русев.

              6-те милиона ще отидат за спонсориране на агресивна ДПС-политика в двата региона на Пеевски, където той е водач на листа – Пиринско и Пазарджишко. Нищо чудно да се използва и за купуване на гласове там, където Пеевски е най-силен – в циганските региони."

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                В българия няма леви и десни, има честни сини и крадливи червени.
                "В[COLOR=#0000FF][B]
                Честни сини лъжи

                Нагледахме се на какви ли не метаморфози, но тази е особено важна. Тя е от националнообществена значимост.
                Не че не знаехме, че Михайлов е завършил в Москва, но вечно го играе русофоб. Не че не знаехме, че истинската му драма с Костов не бяха никакви принципи, а именно фактът, че в последното си заседание на Министерския съвет тогава просто не му разреши да приватизира Киноцентъра. И това развихри неговия антикостовизъм. Беше апологет на ГЕРБ в ущърб на СДС, защото СДС не му платили кредит от 14 000 лв. в банка, който той имал и нагло поискал да се покрие, за да участва в листите...
                Всички тези неща ги знаехме къде повече, къде по-малко.
                Но водаческото място в ДОСТ хвърли друга светлина върху един пореден срамен акт на Михайлов, заради който той спокойно може да бъде наречен национален предател.
                Евгений Михайлов разпрати писмо срещу българския кандидат за поста генерален секретар на ООН Ирина Бокова до всички посланици на страните, членки на Съвета за сигурност на ООН, и до всички посланици в ЮНЕСКО.
                Мнозина си мислиха, че това е някаква висша форма на антикомунизъм и заливаха стената му във фейсбук с ръкопляскания.
                Е, дано днес, неуважаеми псевдодемократи, да сте разбрали горчивата истина.
                Хипотетичното избиране на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН щеше да представлява фатален удар за неоосманизма. Той фактически щеше да бъде спрян в посока на Балканите за следващите 6 години, защото България би получила огромно влияние в международната политика. Държава, която има генерален секретар на ООН, се счита, че има за съюзници всички велики сили. Тя е удобният партньор за всички, такъв, който няма да накланя везните в ничия полза. За срока на мандата на подобен генсек тази държава става практически недосегаема.
                Сами преценете какви са били мотивите на Евгений Михайлов да прати онова писмо, при това до всички посланици на ЮНЕСКО. Дали сам се е осенил от тази идея? Напълно безкористно или...
                Впрочем тези дни забелязах и странна активност в профила на Михайлов срещу служебния вицепремиер Илко Семерджиев. Дали защото д-р Семерджиев атакува сделката с турските ваксини?

                Дали защото се говори, че синът на Местан е бил посредник по нея?
                Нека демократите у нас да си отговорят сами...



                Коментар


                • В една нормална държава на тоя щяха да му изтряскат 358години затвор или да го обесят .

                  Коментар


                  • [QUOTE=barbaron;n3172780]
                    „Косово е на косоварите и е в следствие на една политика на геноцид, на насилствена депортация, която Милошевич проведе срещу косоварите. Той заплаши ЕС тогава. Миграционната вълна беше с потенциал да стане 1,8 млн. души. Такава вълна щеше да породи само един диктатор, какъвто беше Милошевич. Но това нищо общо с това да влезеш в Крим с войници, да проведеш избори и да анексираш територията за себе си“, категоричен е политикът."

                    Я пак ...!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                      Я пак ...!
                      Открийте една грешна мисъл в това интервю и печелите награда ...
                      "Във втората част на интервюто пред Би Ай Ти бившият премиер Иван Костов коментира ситуацията в Крим и санкциите за Русия, картелите в България, промяната в данъчната система и изрази мнение, че политическата криза в България се дължи на това, че не се правят реформи, а държавниците се страхуват от реформи. (първата част на разговора с Костов ТУК)

                      „Санкциите срещу Русия са начин евроатлантическият свят да каже на Русия, че е прекрачила граници, които никоя страна не може да прекрачва, защото по този начин рухва международния правов ред. Русия се позовава на Косово, но там не е влязла нито една европейска страна, нито е станала губерния на ЕС“, заяви Иван Костов.

                      „Косово е на косоварите и е в следствие на една политика на геноцид, на насилствена депортация, която Милошевич проведе срещу косоварите. Той заплаши ЕС тогава. Миграционната вълна беше с потенциал да стане 1,8 млн. души. Такава вълна щеше да породи само един диктатор, какъвто беше Милошевич. Но това нищо общо с това да влезеш в Крим с войници, да проведеш избори и да анексираш територията за себе си“, категоричен е политикът.

                      Той смята, че дори българският президент не разбира какво са санкциите.
                      „Нашият новоизбран президент твърди, че санкциите вредят и на Европа и на Русия. Това е мнение от ресторантски разговор, защото санкциите, които са наречени ограничения в ЕС, са наложени върху лица, които са участвали в анексирането и военните действия. Това са конкретни хора. Те са санкционирани – не им дават възможност да оперират с парите си на запад“, разясни Костов.

                      „Отговорът на Русия не предизвика никакви щети на световната търговия. Качествените стоки си намират пазари веднага. Загубите на българското земеделие са 12-13 милиона“, добави още той.

                      По думите му, има неспособност да бъдат извършени необходимите реформи, а от реформи очевидно се нуждаят много сектори на обществото и институциите, особено териториалните им разпределения. „От голяма реформа се нуждае образованието. Не намираме възможност да интегрираме образователно български граждани от ромски произход в работната си сила поради слабост на системата за образование и отпадане от системата. Това не може да продължава, защото силно се влошава качеството“, коментира Костов.

                      Според него една от причините за всичко това е наложената данъчна система в периода 2005-2009 г. „Тя толерира неравенството. Имам предвид плоския данък, и данък наследство, и акцизите и облагането на корпоративните доходи“, посочи политикът.

                      „Неравенството, ако е цел на политиката, то се атакува по много начини, отвсякъде“, каза Костов. Той направи сравнение с България и САЩ и данъка за наследство. „Нека всеки произведе собственото си благосъстояние. Има много лостове за намаляване на неравенството, които българската държава не е включила“, смята Костов.

                      По думите му, се иска смелост, кураж и много компетентност, за да се направят реформи. Той коментира и темата за картелите на горивата.

                      „Неспособността да се облагат монополите, които злоупотребяват с господстващо положение, транснационалните корпорации, е характерно за африканските неподредени държави. Ако не успее КЗК, ще станем нещо такова. Не само за картела „Лукойл Нефтохим“. Има още 6 и те трябва да бъдат санкционирани“, убеден е Костов.

                      Очаквайте и трета част на интервюто с Иван Костов утре в еМисия България."
                      http://www.bitelevision.com/ivan-kos...kompetentnost/

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Тръмп отменя правото на транссексуалните да избират тоалетна

                        какво ще прави сега египетския клоун- мъка ми е за него
                        Е ...и кво прай са третия пол у НАТО армиите...

                        Коментар


                        • Тръмп отменя правото на транссексуалните да избират тоалетна

                          какво ще прави сега египетския клоун- мъка ми е за него

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Vladimir Karolev

                            12 hrs ·

                            Това е Ралица.
                            Ралица е производител на дини от Любимец. Нейните дини са спечелили два златни медала за България от панаирите за селскостопански стоки в Ню Йорк и Лондон.
                            Ралица заслужава увеличение на доходите си защото....ами ясно се вижда защо...
                            (По идея на Нова Република)

                            17 Comments
                            3 Shares
                            Мдааа ,момичето има отлични ТТ данни .Друг е въпросът дали има акъл да ги осребри?

                            Коментар


                            • „Косово е на косоварите и е в следствие на една политика на геноцид, на насилствена депортация, която Милошевич проведе срещу косоварите. Той заплаши ЕС тогава. Миграционната вълна беше с потенциал да стане 1,8 млн. души. Такава вълна щеше да породи само един диктатор, какъвто беше Милошевич. Но това нищо общо с това да влезеш в Крим с войници, да проведеш избори и да анексираш територията за себе си“, категоричен е политикът."

                              Я пак ...!

                              Коментар


                              • Еврократите се тресат в паника и ужас! Социолозите потвърдиха – Льо Пен е бъдещият държавен глава на Франция!

                                Ново проучване прогнозира увеличена преднина за френския крайнодесен лидер Марин Льо Пен в първия кръг от президентските избори в страната, ако те бяха провеждани днес, съобщава агенция Reuters, цитирана от Блиц. Въпреки това обаче тя отново би загубила с голяма разлика на потенциален балотаж. Председателят на националистическата партия Национален фронт би спечелила 27,5% от гласовете на първия кръг от изборите на 23 април – с 2,5% повече от последното проучване, проведено на 4 февруари.
                                Независимият кандидат Еманюел Макрон би получил 21% подкрепа на първия тур – за него биха гласували един процент по-малко гласоподаватели. След него е консервативният кандидат Франсоа Фийон с прогнозен резултат 19% – отново с един процент по-малко подкрепа в сравнение с последното допитване.

                                Коментар

                                Working...
                                X