If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много са се събрали на перона с тънки куфарчета, за да чакат повторение на имотната криза.
Само, че кризите никога не са едни и същи и всяка има своя специфика и характер, Винаги балонът се оказва някъде другаде, а не там където го чакат от перона
Аз гледах за един приятел който се пресели в Бг и стана българин от азиатска държава коли. Ходих да му помогна. Трошките трета употреба са станали скъпи даже. Та не знам на перона кво чакат. Парен локомотив да се върне, аз не знам дали и в музея има още от тях.
русия е много по-близо до този свят, който описваш, но нали мята по някоя рубла и е ТОП...държава, в която ако наречеш войната война те вкарват ако не в затвора то поне за един хубав бой ... това ли те кефи?
КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА РУСИЯ, КАКВО ОБЩО ИМА РУСИЯ, ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ, СЕРИОЗНО???
Факта е че в Белгия потушиха протестите. Привикаха организаторите на разпит в службата за сигурност, заплашиха ги че ще ги гонят като терористи и цял живот ни кредит, ни пътуване, и вечни данъчни проверки и повече не се чу гък.
Абе разбирам , че имаш мнение. Имай си го , но не създавай факти. Преди малко каза, че протестите били за инфлация , сега с половин уста признаваш , че не били за инфлация , но пък били потушени .... и така да е, само непотушените протести ли сe броят ? При 9% инфлация 70-80,000 излязоха на улицата. Това не е майтап и не може да се игнорира защото следващите няма да са само 80,000. Разбирам , че ти изнася да говориш как принтерите няма да спират, но в един момент ше трябва да дадеш и някакви факти негенерирани от теб. Като начало може ли да пуснеш линк как са привиквани протестираши и заплашвани с обвинения в тероризъм и данъчни проверки или и това е ставало при "закрити врати" и само ти знаеш ?
П.П. Ако може и някой линк как протестите са потушени. Не го оспорвам, не съм проверявал. Но понеже каза , че е факт, може ли линк ?
Нямам търпение за CBDCтата, тогава няма нужда да привикват някого, спират му банковите сметки и свалят социалния кредит и е готов. Може и да му праснат червен код на здравната книжка, да няма право да излиза. Ех рай
русия е много по-близо до този свят, който описваш, но нали мята по някоя рубла и е ТОП...държава, в която ако наречеш войната война те вкарват ако не в затвора то поне за един хубав бой ... това ли те кефи?
Инфлация не може да се бори с протест, а за съжаление се бори с мизерия, безработица и ограничение на доходите. Плановата икономика е обречена на провал (в края на краищата), а икономиката си има възходи и падения искаме не искаме. Популизма прави нещата само по-сериозни, когато музиката спре.
И това при "само" 9% инфлация.
National strike and demonstration of 80,000 people in Brussels against the rise in the cost of living. Inflation in Belgium reached 9%, its highest level for 40 years, with a 57% rise in the price of energy and more than 6% for food - Julien Rensonnet
Сметай какво ше стане ако инфлацията стигне 20% като в България.
Факта е че в Белгия потушиха протестите. Привикаха организаторите на разпит в службата за сигурност, заплашиха ги че ще ги гонят като терористи и цял живот ни кредит, ни пътуване, и вечни данъчни проверки и повече не се чу гък.
Напиши коментар: