IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
    https://deutsche-wirtschafts-nachric...furt/#cxrecs_s

    Wikileaks: CIA води кибер войни от американското консулство във Франкфурт. Поредната "добра" новина , както би казал Иван'15.
    Мне, не би го казал. Ти от негово име ли се изказваш?
    The strongest stand last.

    Коментар


    • https://deutsche-wirtschafts-nachric...furt/#cxrecs_s

      Wikileaks: CIA води кибер войни от американското консулство във Франкфурт. Поредната "добра" новина , както би казал Иван'15.

      Коментар


      • https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2017/03/08/cia-ist-in-der-lage-deutschland-komplett-auszuspionieren/

        ЦРУ шпионира изцяло Германия . Не може да бъде !

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
          Някои явно не са разбрали, че на предстоящите парламентарни избори в България в листите с кандидати за депутати, издигнати от коалиция "Реформаторски блок - Глас Народен" няма хора от БСП, гласували за Пеевски. Вижте листите на тази коалиция и ще разберете, че аз казвам истината.

          На предстоящите парламентарни избори цялото ми семейство ще гласуваме за "Реформаторски блок - Глас народен". Около половината от моите познати ще гласуват за "Реформаторски блок - Глас народен", а останалите мои познати ще гласуват за ГЕРБ.
          Брей,Иване!Ти взе да се изживяваш,като Исус Христос!

          Аз съм пътят, истината и животът
          ЙОАН 14:1–31

          Коментар


          • Според наскоро публикувани данни от социологическо проучване , проведено от ИМП в България, БСП ще загуби предстоящите парламентарни избори.

            Наскоро една моя позната каза, че на предстоящите парламентарни избори в България хората няма да гласуват за БСП, защото хората са разбрали, че комунистите са богохулници и антихристи и защото по време на управлението на БКП в България са били избити по особено мъчителен начин много невинни ревностни християни.

            https://dveri.bg/3yh3
            http://www.extremecentrepoint.com/archives/14230
            http://www.facebook.com/izmamimpex/
            Last edited by Ivan2015; 08.03.2017, 00:52.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              — Когато се освободи България, за мене не остава вече работа помежду ви, — отговорилъ той. — Тогава азъ ще да отида въ Русия и ще съставямъ комитети, защото ТАМЪ, МАКАРЪ И ДА НЯМА ЧАЛМИ, НАРОДЪТЪ Е ПОТИСНАТЪ ПОВЕЧЕ ОТЪ НАСЪ.
              ... "

              от "Василъ Левски (Дяконътъ). Черти изъ живота му."

              автор: Захари Стояновъ, ПЛОВДИВЪ, 1883 г.
              Брех мама му стара, преди малко от стамболов, сега черти от живота му, как ги правите тези цитати, кога сколасвате да прочетете тези книги- единия в 16,26, другия в 16,50. Нещо прекалено си бърз със цитатите. Имаш ги готови ли, що ли???

              Коментар




              • Държавният департамент на САЩ не препоръчва на американците да посещават Крим, защото „той е неблагополучен регион на Русия”.
                Съответното изявление бе публикувано на официалния сайт на американското външнополитическо ведомство. От една страна, в съобщението се посочва, че интересите на американските граждани по време на визитите им в Крим се защитават от американското посолство в Киев. От друга страна, в рубриката „Влизане, излизане и виза” Крим е включен в списъка с неблагополучните райони на Русия. В Държавния департамент са убедени, че гражданите на САЩ трябва да се въздържат от визити в Крим и редица севернокавказки региони, защото местни групировки „отвличат чужденци с цел получаване на откуп”. Американците, които все пак са се оказали в Крим, Държавният департамент настойчиво съветва незабавно да се върнат в САЩ или да отидат в друга страна, например в Украйна, или в друг, по-спокоен регион на Русия.

                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                Коментар


                • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

                  И кое не е вярно? Едно 80% са такива. Имаме ли някакви инжинери участващи в международни проекти? Имаме ли фирми участващи в международни проекти които да внасят и свежи пари в икономиката ни? Какво имаме? Икономика базирана на аутсорсинг, никаква добавена стойност не създаваме? Кое ни е умното? Едни дупки не могат да закърпят като хората. Е миналата седмица кърпеха дупките по улицата и вчера отново се вижда пропадналост. Карам се едно по път на който е минал танк. Кое не ни е простото? Че търпим да сме роби на разни архонти агенти,ченгета, мутри от разни села довчерашни скъсаняци,а днес точат държавните пари НАШИТЕ ПАРИ. Кой ще си върши работата? Гледаш ги млади симпатични работят в уважвани институции и всяки петък снимки в тоалетните на дискотеките.Това ли ни е елита и работещата класа едни долни пяници и отрепки?
                  Да караме по ред- относно инженерите- племенник на жена ми редовно участва в разни конкурси, някъде печели, другаде не. Последния в който участвува беше на идеал стандарт- 3 място. Фирми участващи в международни проекто- главболгарстрой ми идва на ума сега. Фирма със заводи навън- на собствениците на лудогорец. Обяснява по телевизора защо са направили завод в китай, а не в бг. ОТносно дупките- могат да се запълнят така че след един месец да се правят отново, но може и така да се направят че да изкарат години. Във варна има 2 фирми - собствениците бяха близки на киро гроздето- ами те каквото направеха, след 1 месец пак го ремонтираха. Просто източват общината. Относно робите- да тук си прав, но който не иска да е роб, или поне частично да бъде свободен бяга навън

                  Коментар


                  • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж в България нямало произведена брутна добавена стойност? Истината обаче е съвсем друга. Според предварителни данни на НСИ, през 2016г. в България произведената брутна добавена стойност е била 79 937 000 000 лева, а брутният вътрешен продукт на България през 2016г. е бил на стойност 92 635 000 000 лева.

                    Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж в икономиката на България били заети само
                    1 000 000 души? Истината обаче е съвсем друга. НСИ публикува данни, според които през последното тримесечие на 2016г. заетите лица в икономиката на България са били 3 289 400.

                    Един май познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.
                    Last edited by Ivan2015; 08.03.2017, 00:33.

                    Коментар


                    • Някои явно не са разбрали, че на предстоящите парламентарни избори в България в листите с кандидати за депутати, издигнати от коалиция "Реформаторски блок - Глас Народен" няма хора от БСП, гласували за Пеевски. Вижте листите на тази коалиция и ще разберете, че аз казвам истината.

                      На предстоящите парламентарни избори цялото ми семейство ще гласуваме за "Реформаторски блок - Глас народен". Около половината от моите познати ще гласуват за "Реформаторски блок - Глас народен", а останалите мои познати ще гласуват за ГЕРБ.

                      Коментар


                      • НСИ публикува предварителни данни, според които през 2016г. брутният вътрешен продукт на България се е увеличил с 3,4 % спрямо 2015г.

                        Това е поредната много добра новина за България.

                        Коментар


                        • Според агенция Ройтерс, агенция IRNA е съобщила днес, че министърът на петрола на Иран е казал, че износът на суров петрол от Иран е достигнал 3 000 000 барела дневно.

                          Да ви напомня, че според прогнози на някои анализатори през 2017г. ще се увеличи добивът на суров петрол в Нигерия, Иран, Либия, САЩ, Канада, Норвегия, Бразилия, Казахстан.

                          http://www.reuters.com/article/us-ir...-idUSKBN16E1UG
                          Last edited by Ivan2015; 07.03.2017, 23:46.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Барби посмали малко преди двеста години токът не беше открит
                            ...Именно. Съответно, ток е нямало изобщо, режим 100:1, празно/пълно. Абе, ше разберети вий, дека Балбалонът е Единственият Правилен и Достоверен Източник.
                            - Ъхъ !
                            ;-)

                            Коментар


                            • Барби посмали малко преди двеста години токът не беше открит

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron
                                Кво става с гръмналият френски реактор режим на тока има ли

                                Коментар

                                Working...
                                X