IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron
    [B]ЗАЩО КОСТОВИСТИТЕ МРАЗЯТ ГЕРБ ?
    Колега, много шарено ми изглежда това. Каквото и да е съдържанието на даден текст, щом е "разкрасен" по този начин, става труден, да не кажа невъзможен за четене. Моля, ако нямате нищо против, да понамалите "визуалните ефекти".

    Коментар


    • В политиката е най-висока концентрацията на предатели, какво се чудиш?
      The Mumy is alive, do not care about it !!!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron


        ЗАЩО КОСТОВИСТИТЕ МРАЗЯТ ГЕРБ?





        Автор: Виктор Кордон

        Забелязали ли сте как костовистите постоянно припяват мантрите, че ГЕРБ не се различавали от БСП и че между двете партии уж имало някакъв таен сговор? Въпреки че тези твърдения са изключително глупави, тъй като противоречат на фактите, обсебените от Мавъра фанатици продължават упорито да ги дъвчат със сектантски инат. Причината за неадекватното им поведение е в това, че костоварите отчаяно се нуждаят от оправдание за необузданата си омраза към Б. Борисов и ГЕРБ. Затова те сами си съчиняват измамната легенда, с която да оправдаят тази своя безумна ненавист, за която няма рационално политическо обяснение. В откровената и долнопробна лъжа, че ГЕРБ са същите, ако не и по-лоши от БСП (и ДПС), те намират своето примитивно основание да ги ненавиждат и то органично и инстинктивно. А корените на тази подсъзнателна и нелогична злоба, която просто струи от костоваците, са далеч по-банални и първични, защото не са свързани с реалната политика, а с мотиви от личен и тясногрупов характер и имат изцяло субективна първопричина.

        Истинските причини за мръсносинята неприязън се коренят във факта, че Б. Борисов и ГЕРБ категорично изместиха Костов и ДСБ от мястото, което заемаха в дясно, и което си позволяваха да смятат за запазено за тях за вечни времена. И не само ги изместиха, но и направо ги изритаха от политическата сцена. Имайки предвид пословичното тщеславие на Командира, което той предостатъчно пъти е демонстрирал, това трябва да е било съкрушителен удар върху неговото самомнение. Той изпадна в ступор, от който никога не можа да се възстанови, и се наложи позорно да се оттегли, но след като вече беше разгромил СДС, превръщайки го в невзрачно и безобидно джудже, и беше раздробил дясното пространство с гнусните си интриги.

        Но това негово отдръпване бе по-скоро скриване в сенките, откъдето продължава да нанася с помощта на вярната си маша Р. Кънев подмолни и вероломни удари върху десните сили, за да не им позволи да се обединят и за да отмъщава на по-достойните от него. Именно поради тези причини фалшивата формула „ГЕРБ = БСП” е нужна на Костов и неговите послушни лакеи и идолопоклонници, за да оправдаят подлата си саботьорска дейност в гърба на десните организации, подхранвана от завист и злоба (а може би и от мръсни червени пари), с която всъщност вършат безценна услуга на комунистите и Държавна сигурност. Достойно за презрение нали?!



        Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron
          На съветската армия осеменителка от признателния български изрод

          Да изредим няколко факта за това, как западните демокрации започнаха да се събуждат и да оказват институционална съпротива на руската хибридна война- макар и със закъснение, но все пак е факт, който предизвиква удовлетворение, както казах неотдавна на един западен кореспондент, интересуващ се от моето мнение.
          • В Германия пускат телевизионен канал на руски, за да противостоят на руската пропаганда сред говорещите този език.
          • В Чехия създадоха звено за борба с руската дезинформация.
          • В Швеция медиите изобличиха руски журналисти, плащали на имигранти да инсценират безредици.
          • В Черна Гора ( много малка, не най-демократича, и много просмукана от руско влияние) обвиниха официално руски шпиони в организарене на опит за преврат.
          • В САЩ темата за руската хибридна война чрез намеса в президентските избори извървя за по-малко от година пътя от признанието за нейното съществвне до тема номер едно в предизборната кампания с всички последици от кризата в екипа на Тръмп, заподозрян като ( волен и неволен) бенефициент на руската намеса в негова полза.
          Така е по света. А у нас? Защо един британски министър два пъти заявява, че Русия се меси в българските избори, а властите ни мълчат, сякаш Британия е длъжна да има своя нов Гладстон в защита на българския интерес, докато руските мекерата в България си налягат парцалите и мълчат?
          Всичко би било прекрасно, наистина, стига останалите, освен руските, служби да не се намесваха къде пряко, къде с помощта на "филантропи" / дали пък не бяха мизантропи?/ като Дьорт Шорош. Да, ама не. Преигравай Нинова. ОК, сигурно е така. Другите да бяха благи душици, тях с мед да намажеш. А то-отвсякъде партийна смрад, ужас. И, ако не гласувам за някого от "ония", да си потроши краката, да вкарвам "тия"?
          - И как да стане?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

            Забрави да изключиш и ядрения му потенциал,с който ,при по-голям зор,могат да украсят всеки един от нас с по едно сияние...Ще сме, като светци... И ореола няма да ни е само около главите....Е,и те ще са на същия хал,ама на тях много,много не им пука...
            А да прав си. Ядрения "потенциал".
            Като подточка в резолюцията на ООН за разформироване, декомунизиране, денацифициране и депутинизиране на мордор, ще бъде записано и безпрекословното отнемане на право на республиките, автономните региони и становете да притежават нещо повече от лък и прашки за в бъдеще.
            С примати се постъпва по този начин.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
              http://epicenter.bg/article/Sluzhbit...RU-/122144/7/0
              Службите в САЩ в паника след разкритията на „Уикилийкс” за ЦРУ
              Чак пък в паника.. Общо взето, казано от теб не ми звучи достоверно.
              The strongest stand last.

              Коментар


              • http://epicenter.bg/article/Sluzhbit...RU-/122144/7/0
                Службите в САЩ в паника след разкритията на „Уикилийкс” за ЦРУ

                Коментар


                • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

                  Там е работата, че не се бяха заели да го унищожават.
                  НАПРОТИВ - целия свободен свят се бе заел да му помага във войната му със...саруман . После разбра грешката си и се огради с високи стени, но късно.
                  Тази грешка повече НИКОГА няма да бъде повторена.
                  Сега мордор е САМ....е като изключим ким3късий и мЪдуро. И всички бивши "помагачи" са срещу него. Край.
                  Забрави да изключиш и ядрения му потенциал,с който ,при по-голям зор,могат да украсят всеки един от нас с по едно сияние...Ще сме, като светци... И ореола няма да ни е само около главите....Е,и те ще са на същия хал,ама на тях много,много не им пука...

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Пламен Пасков

                    Yesterday at 7:24am ·

                    Не обичам опростените картинки, още повече, когато съдържат някои дребни фактологични грешки, и не отчитат доста важни характеристики.
                    Но като общ ориентир сметката е вярна.

                    Like
                    Like
                    Love
                    Haha
                    Wow
                    Sad
                    Angry
                    CommentShare
                    Причина за всичко - комунизъм и последствията от него!

                    Е Л Е М Е Н Т А Р Н О!!!!!!!!!

                    Знае го всяко дете.

                    Само тъмночервените гнусльовци не могат, да го проумеят.
                    Не могат, да проумеят и други неща от живота, за това той им е крив и труден.
                    The strongest stand last.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Manyface God"

                      Всъщност от къде ромския трол би знаел, какво би писал Иванушка? Това е въпроса, ватка..
                      Нали се разбрахме че тролът си ти
                      https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98...80%D0%BE%D0%BB
                      В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор. Определение

                      Троловете се държат, в най-общия смисъл на думата, като хулигани или зле възпитани Интернет потребители. Някои тролове демонстрират такова поведение с цел собствено развлечение, получавайки удоволствие от действията си.

                      Могат да бъдат хора, които искат да привлекат вниманието върху своята персона или фанатично вярващи в нещо (за по-голяма яснота можем да наречем тази група „обикновени тролове“). Троловете от този вид се наслаждават повече от процеса, отколкото от резултата.

                      Троловете могат да бъдат и такива, които са наети от политически партии или конкуренти за извършване на рекламна дейност, която би могла да се съчетае и с тролско поведение (за по-голяма яснота можем да наречем тази група „платени тролове“).

                      Независимо от типа, троловете се делят на два типа – прост и сложен. Простите тролове се разпознават от пръв поглед: поведението им е предизвикателно, отправят директни ругатни, целенасочено нарушават правилата на поведение в онлайн ресурса, директно атакуват опонентите или техните идеи. Сложните тролове отлично познават правилата в сайтовете, където се подвизават, затова и поведението им е на границата на нарушаването им, често карайки авторите на блогове, администраторите на сайтове, собствениците на Фейсбук-страници и др.п. да забравят своето добро възпитание, да нарушат собствените си правила или да превишат нормалните си правомощия.

                      Често троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема и превръщането на конструктивното обсъждане в безкрайни спорове, в размяна на нападки, в дрязга. Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил – агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения, и т.н.

                      Не знам дали путин не е редактирал и уикипедия

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

                        Много филми гледаш!Намали ги!
                        Злото от Мордор надигало глава,ОМГ!
                        Не е чак толкова далече във времето,когато пак се бяха засилили да го унищожават това зло от Мордор,то па взе,че се натресе на половин Европа,включително и на нас...Така че по-лекичко със заканите...Остави го да си вършее из Мордор и не дърпай дявола за опашката..
                        Там е работата, че не се бяха заели да го унищожават.
                        НАПРОТИВ - целия свободен свят се бе заел да му помага във войната му със...саруман . После разбра грешката си и се огради с високи стени, но късно.
                        Тази грешка повече НИКОГА няма да бъде повторена.
                        Сега мордор е САМ....е като изключим ким3късий и мЪдуро. И всички бивши "помагачи" са срещу него. Край.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

                          Ако е истина е супер. Дано не е просто асанджова измишльотина за припечелване на малко внимание.....и долари, че доста време вече кара на пости
                          Но! трябва да се води, не само кибер, а и реална война със злото, което отново надига глава от мордор. Този път до пълното му унищожение и демилитаризиране.
                          Много филми гледаш!Намали ги!
                          Злото от Мордор надигало глава,ОМГ!
                          Не е чак толкова далече във времето,когато пак се бяха засилили да го унищожават това зло от Мордор,то па взе,че се натресе на половин Европа,включително и на нас...Така че по-лекичко със заканите...Остави го да си вършее из Мордор и не дърпай дявола за опашката..

                          Коментар


                          • Пламен Пасков

                            Yesterday at 7:24am ·

                            Не обичам опростените картинки, още повече, когато съдържат някои дребни фактологични грешки, и не отчитат доста важни характеристики.
                            Но като общ ориентир сметката е вярна.

                            Like
                            Like
                            Love
                            Haha
                            Wow
                            Sad
                            Angry
                            CommentShare

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

                              Ако е истина е супер. Дано не е просто асанджова измишльотина за припечелване на малко внимание.....и долари, че доста време вече кара на пости
                              Но! трябва да се води, не само кибер, а и реална война със злото, което отново надига глава от мордор. Този път до пълното му унищожение и демилитаризиране.
                              Успех !

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                                https://deutsche-wirtschafts-nachric...furt/#cxrecs_s

                                Wikileaks: CIA води кибер войни от американското консулство във Франкфурт. Поредната "добра" новина , както би казал Иван'15.
                                Ако е истина е супер. Дано не е просто асанджова измишльотина за припечелване на малко внимание.....и долари, че доста време вече кара на пости
                                Но! трябва да се води, не само кибер, а и реална война със злото, което отново надига глава от мордор. Този път до пълното му унищожение и демилитаризиране.

                                Коментар

                                Working...
                                X