Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСамата идея да облагаш този които работи по-вече за да даваш тези пари на не-работещите е тотално грешна.
Това може да работи в едно утопично солидарно общество , но в съвременния свет не се получава. просто се появява една класа от търтей , която със всяко поколение се увеличава докато социалната система не грохне....мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Самата идея да облагаш този които работи по-вече за да даваш тези пари на не-работещите е тотално грешна.
Това може да работи в едно утопично солидарно общество , но в съвременния свет не се получава. просто се появява една класа от търтей , която със всяко поколение се увеличава докато социалната система не грохне....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Аз не съм коментирал добри или лоши, просто казах че ако ги оставят в ъгъла ще трупат позитиви ......
А иначе БСП загубиха моя глас от как взеха да дрънкат как ще въвеждат прогресивно данъчно облагане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБоко+ОП=122 дУпетати, смятат по Нова. ама не вярвам нищо добро да измъдрят тези
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВсички са мотивирани от страховете си. За мен ключовият въпрос е дали РБ ще влязат в парламента. Влязат ли марионетно на Кремъл правителство ще бъде практически невъзможно. Иначе след като мине очаквано събитие с неизвестен резултат борсите скачат защото предварително всеки смята най-лошият за него сценарий а той се случва само за половината. Другата половина стават купувачи. Така стана след брекзит, тръмп, стрес тестовете в България и къде ли не. Ще изчакаме и ще видим.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Всички са мотивирани от страховете си. За мен ключовият въпрос е дали РБ ще влязат в парламента. Влязат ли марионетно на Кремъл правителство ще бъде практически невъзможно. Иначе след като мине очаквано събитие с неизвестен резултат борсите скачат защото предварително всеки смята най-лошият за него сценарий а той се случва само за половината. Другата половина стават купувачи. Така стана след брекзит, тръмп, стрес тестовете в България и къде ли не. Ще изчакаме и ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Няма какво да се чуди. Доста бързо според мен ще се направи правителство. Още днес стана ясно, че Патриотите подкрепят Бойко, Марешки също, Реформаторите, в лицето на Москов, побързаха да подкрепят, въпреки, че още не е ясно дали влизат изобщоА Курнелия пак ще гледа отстрани
За добро или лошо, ще имаме коалиция много подобна на старата.
Левите в парламента крайна опозиция ,десните на жълтите павета пред Парламента гонители на корупцията ....
Падане на Правителството с бунт още другата зима,даже и Председателството няма да го спаси........
Единственото спасява Тиквата , Голяма коалиция...
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
И кат спечелят следващият път какво ще се промени в живота на обикновения човек.Ше си сложат техните номенклатурчици и пак точене и крадене.В тая партия няма един специалист всички са разни комсомолци кухи лейки на връзано куче леб не могат да дадат.Намери ми един човек освен Стефан Данаилов дет да е професионалист в някаква сфера.Това е сбирщина от комсомолци некадърници мераклии за постове.Някой от тях нещо да ес създал или произвел само кражби и далавери
А иначе БСП загубиха моя глас от как взеха да дрънкат как ще въвеждат прогресивно данъчно облагане.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар