IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Разкарай се от тука бе трол!
    Във високоморалната ти Франция, чиито посланици се утрепаха да ни учат на морал и законност, депутатите могат да назначават непълнолетните си деца за свои сътрудници и да им плащат щедри заплати с държавни пари. ......
    Подкрепям!

Модераторите, или спрете всякакво триене/цензура, или изтрийте трола Иванчо!

С всеки свой пост обижда досегашната, а след изборните резултати и същата досегашна Власт.
    За обида на Управлението ...с "Комонета" - преценете вие какво трябва да е наказанието!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
      Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж на повечето политици в Европейския съюз цялата рода била на държавна издръжка? Това твърдение на ко мо не та та изобщо не е вярно, а просто ко мо не та та за пореден път се опитаха да ви излъжат.
      Ванчоооооо помниш ли как комунетата се опитвах да те излъжат че твоите катили РБ ДайБГ ДБГ и НР ще влязат у парламента.....И приятелите и те те излъгаха и гласуваха за БСП

Коментар

Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж на повечето политици в Европейския съюз цялата рода била на държавна издръжка? Това твърдение на ко мо не та та изобщо не е вярно, а просто ко мо не та та за пореден път се опитаха да ви излъжат.
        О дурачок , а раздуй кво стана тролщините ти на тема:

" че всичките твои приятели ще гласували за реформаторския блок и никои никога нямало да гласува за БСП "

ех мъкаааа
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Честита ви нова цена, само с 30% по-високи газ и топло!
          Наздраве на опиянените от "победата"
          Aз съм на дърва.........

Коментар

• НСИ публикува данни, според които през през януари 2017г. оборотът в търговията на дребно с нехранителни стоки (без търговията с автомобилни горива и смазочни материали) в България се е увеличил с 10 % спрямо януари 2016г. по съпоставими цени.

Това е добра новина за България.

Както казваше един мой познат, някой май не е разбрал, че според данни от НСИ номиналният брутен вътрешен продукт на България (изчислен по производствения метод) се увеличил с около 4,588 % спрямо 2015г., защото според данни от НСИ през 2016г. номиналният БВП на България е бил около 92 635 000 000 лева, а през 2015г. номиналният БВП на България е бил 88 571 000 000 лева.

Да ви напомня, че според данни от НСИ през 2016г. реалният ръст на БВП в България спрямо 2015г. е 3,4 %. Тоест според данни от НСИ номиналният ръст на БВП на България през 2016г. спрямо 2015г. е около 4,588 %, а през 2016г. ръстът на БВП на България спрямо 2015г. в реално изражение е 3,4 %

Коментар

Разкарай се от тука бе трол!
              Във високоморалната ти Франция, чиито посланици се утрепаха да ни учат на морал и законност, депутатите могат да назначават непълнолетните си деца за свои сътрудници и да им плащат щедри заплати с държавни пари. И било "законно"!!! Че как няма да е законно, щом депутатите приемат законите?
              То тази мръсотия и в България е законна! Да ви с.ра на законите!
              При бай Тодор такива неща нямаше. Имаше "връзки", ама щом прекалиш, то ти излизаше през носа. Щом и син на член на Политбюро, най-висша номенклатура, лежа в затвора, какво да говорим за другите.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Честита ви нова цена, само с 30% по-високи газ и топло!
                Наздраве на опиянените от "победата"

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Това е най-кратката и ясна сентенция на изборните ...резултати!
                  За съжаление!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

И аз така мисля. Валери Симеонов е твърдо зад Бойко, каквото и да плещи. Каракачанският иска да е министър, пък кой ще е премиер му е през шлифера, а Болен Лидеров иска да цоца от властта, без значение дали е Боко или Ездачката.
                    Аптекарят си е биз-бизе с Тиквата, така че там няма празно. Далаверата с неплатените акцизи трябва да продължи, човекът е бизнесмен. Да не мислите, че не отчислява за Боко?
                    Това е най-кратката и ясна сентенция на изборните ...резултати!

Коментар

• Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж на повечето политици в Европейския съюз цялата рода била на държавна издръжка? Това твърдение на ко мо не та та изобщо не е вярно, а просто ко мо не та та за пореден път се опитаха да ви излъжат.

Коментар

• хахаха, още един лъжеции, нали беше канадски поданник и фатмак и льотчик. Ех троле, троле, тежка е твоята, трябва да си записваш къде какво си лъгал

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          аз пък си мисля че ше поблъфират малко и накрая Герб и Патриотите ще си направят правителство за следващите 2 години...
                          И аз така мисля. Валери Симеонов е твърдо зад Бойко, каквото и да плещи. Каракачанският иска да е министър, пък кой ще е премиер му е през шлифера, а Болен Лидеров иска да цоца от властта, без значение дали е Боко или Ездачката.
                          Аптекарят си е биз-бизе с Тиквата, така че там няма празно. Далаверата с неплатените акцизи трябва да продължи, човекът е бизнесмен. Да не мислите, че не отчислява за Боко?
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• може да не разбирам и да имам изкривен поглед в/у обстановката, но все ми се струва, че след тези избори при поредно управление на тиквата..... такава дива иеххн на българският народ ще падне, че турските онождания от робството ще са направо софт-еротика ....

няма толкова проста и профанска държава като булгаристан

Коментар

• аз пък си мисля че ше поблъфират малко и накрая Герб и Патриотите ще си направят правителство за следващите 2 години...
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                                като те да са третия член.
                                Всеки иска да е от трите най-голямото!

В момента в света върви безпрецедентна коалиция на здравите сили между християни и мюсюлмани - визирам и днешните преговори между Путин и Рухани.Разбира се,няма спор,че Интереса винаги клати феса или каскета.Ама ние пак дремем и се чудим довечера ще има ли шоу на слави или пак ще е стар запис.....Да,стар запис ще е!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X