IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 90% от споровете тук се дължат на лошата образованост и грамотност на 5-4 човека, без значение от тематиката.
    Заради 4-5 мързела се пънем тук да обясняваме, колко ъгъла има триъгълника, колко е тъп тъпоъгълника, кога сме били под комунистичесто робство и колко недобре за България е това. Ами да сте учили бе, мам.а ви проста!
    Last edited by Manyface God"; 30.03.2017, 11:01.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Не, у нас просто се изчаква да измрат престъпниците и психопатите от онова време. Дори за тогавашните стандарти те си бяха престъпници. Всъщност така се крепеше режима като масово по-лабилните нравствено бяха въвличани в престъпната далавера и им се даваше власт. Машина за унищожаване на човечността и народностността, която срина нацията след 1989. Но когато дойдоха фалшдемократите, вместо да възстановяват правовия режим, се хвърлиха към реституцията и реститутите станаха жертва на безправовия режим. Сега е подобно. Отявлен крадец на обществена собственост го спрягаха вече за председател на НС. Чадър за престъпленията му и простор зови, щото обслужва мафията.
      П.п. Трябва да се прави разлика между режимите до 1956 и след. При втория престъпленията все повече се обосновават от лична изгода и пресметливост отвъд идеологическите рамки.
      Нали не твърдиш, че мафията и олигарсите не произхождат от комунистическата върхушка и слугинажа и?

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Сериозно ти говоря потърси помощ.Не се заяждам.Резултатуте от изборите показаха колко сте
        Резултатите от изборите показват, колко хора са гласували и за кого.
        Резултатите от изборите не показват, колко сме българите и се замисли 6 000 000 души каква точно полицейска формация ще ги спре, да напоят два стадиона с комунистически телесен сок...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

А тук величаят Газдов и деянията му. Никога няма да се оправи това място.
          Не, у нас просто се изчаква да измрат престъпниците и психопатите от онова време. Дори за тогавашните стандарти те си бяха престъпници. Всъщност така се крепеше режима като масово по-лабилните нравствено бяха въвличани в престъпната далавера и им се даваше власт. Машина за унищожаване на човечността и народностността, която срина нацията след 1989. Но когато дойдоха фалшдемократите, вместо да възстановяват правовия режим, се хвърлиха към реституцията и реститутите станаха жертва на безправовия режим. Сега е подобно. Отявлен крадец на обществена собственост го спрягаха вече за председател на НС. Чадър за престъпленията му и простор зови, щото обслужва мафията.
          П.п. Трябва да се прави разлика между режимите до 1956 и след. При втория престъпленията все повече се обосновават от лична изгода и пресметливост отвъд идеологическите рамки.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Аз не знам кой ще победи. Може и да сте вие, все пак имате перата, динко, барека, шамара, петното и сие. Все проверени момчета на които може да се разчита.
            Просто казвам, че война ЩЕ ИМА.
            А ако победите, после може спокойно пак да си строите живковизъм, комунизъм или каквото си искате. Просто децата ви няма да са при вас.
            Един ден и самите полицай ще застанат сред недоволните... Тогава майка им жална на комонетата.

Коментар

98% от населението сме. Останалите 2% са върхушка наследници на бившите сегашни сатрапи. Останалото сме българите, на които един ден много ще ни писне.
              Сериозно ти говоря потърси помощ.Не се заяждам.Резултатуте от изборите показаха колко сте

Коментар

Аз не знам кой ще победи. Може и да сте вие, все пак имате перата, динко, барека, шамара, петното и сие. Все проверени момчета на които може да се разчита.
                А ако победите, после може спокойно пак да си строите живковизъм, комунизъм или каквото си искате. Просто децата ви няма да са при вас.
                Не война няма да има шото не е война седем милона да се бият с няколко хиляди човека.Просто ше ви посъветваме малко на принципа со кротце со благо и ако не става со малко кютек.Кат ви отржем от нета и сте дотука дори няма да можете да ни развеселявате

Коментар

Ха ха ха ха ха я се вижте че сте два процента от населението.То дори децата ви се гъбаркат с вас????
                  98% от населението сме. Останалите 2% са върхушка наследници на бившите сегашни сатрапи. Останалото сме българите, на които един ден много ще ни писне.

Коментар

И къде ще съберете 6 000 000 компютъра?
                    Къде ще приберете 6 000 000 души, в кой участък точно?

Защо 6 000 000 души ли? Толкова са българите без децата, за това.

Защо българите ли? Защото всички българи мразят комонетата, това че тук се ширите четири объркани човечета, на прави реалността друга.
                    Ха ха ха ха ха я се вижте че сте два процента от населението.То дори децата ви се гъбаркат с вас????

Коментар

Ми нали се виждате че сте два процента от населението.За каква война говориш просто за една вечер ше ви приберем компютрите после в участъка едно солидно количество бой и декларация че после няма да правите простотии...Кой не изпълни Белене.Нещата са много прости и бързи.Кат отнесеш няколко лопати в празната глава в трудовия лаер много бързо ше разбереш за кво става дума.За теб съм сигурен че само едно предупреждение ще свърши работа до бой няма да стигаме
                      И къде ще съберете 6 000 000 компютъра?
                      Къде ще приберете 6 000 000 души, в кой участък точно?

Защо 6 000 000 души ли? Толкова са българите без децата, за това.

Защо българите ли? Защото всички българи мразят комонетата, това че тук се ширите четири объркани човечета, на прави реалността друга.

Коментар

Ми нали се виждате че сте два процента от населението.За каква война говориш просто за една вечер ше ви приберем компютрите после в участъка едно солидно количество бой и декларация че после няма да правите простотии...Кой не изпълни Белене.Нещата са много прости и бързи.Кат отнесеш няколко лопати в празната глава в трудовия лаер много бързо ше разбереш за кво става дума.За теб съм сигурен че само едно предупреждение ще свърши работа до бой няма да стигаме

Коментар

Ми онова търпение дет беше 500г и него ли комунягите насадиха
                          писах ти и за него, не четеш..

то не е само търпение... опира и до вазможности..

Коментар

Предотвратяването на подобни български редовни ежедневни случки е работа на полицията, но тя не си върши работата.
                            Те ги хващат, а другите ги пускат.

Полиция, прокуратура, съд.

Те дестабилизират с мърлявоста си. Не ни трябва Газдов. Трябва всеки търтей в тези системи, да си върши проклетата работа.
                            Колкото и скапани да са ни законите, могат да се прилагат по-качествено в пъти.

Само че стокилограмовия бидон с униформа го мързи "за тия пари" да си върши работата...

Я да започнат да прилагат законите и правилата по пътищата свястно, статистиките ще полудеят...
                            На разгащения ганьо трябва да му се бърка в джоба. Така ще се научи.
                            В Лондон дори и неуките афганци спазват правилата, защото закона се прилага.
                            Ако се правиш на велик - бой по джоба. Ако нямаш пари - в панделата.

С две думи, не ни трябва страшилище (Белене), трябва ни проумяване на проблема, а той е:
                            Много търтеи на държавна хранилка не си вършат работата, защото останалите го позволяваме!

Хайде сега познай, от къде ни е насаден този манталитет на търпение... 20% от турците и 70% от комунягите. 10% са си вродени.
                            Ми онова търпение дет беше 500г и него ли комунягите насадиха

Коментар

А най са ми смешни политиците, като вземат да ми говорят за "обединение", "съгласие' и т.н.
                              Как да се обединиш и съгласиш с бившия си, НЕпокаял се дори палач, който днес отново полага цветя пред паметници на сатрапи, главорези, диктатори и откровени убийци? КАК?
                              В България рано или късно ще има гражданска война.
                              ЩЕ има мноооого, много кръв. Щото момента да минем с малко бе изпуснат.

Коментар

И КОЙ е виновен за това?
                                сорос?
                                соросоидите?
                                седесарите?
                                рептилите?
                                марсианците?
                                ....или
                                окопалите се в съдебната власт бивши ченгета, кадесари, библиотекари и прокурватори?
                                НЕ! Иван Костов персонално и мамка им демократи крадливи....

Коментар

Working...
                                X