IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат за Йоханес Хан. Истината обаче е доста по-различна от това, което ви казват ко мо не та та. Според медия, представителството на Европейската комисия в България е съобщило, че Йоханес Хан никога не е правил изявление с негативен характер относно България.

https://www.24chasa.bg/novini/article/6059900

Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.

Коментар

• Росстат публикува данни, според които през февруари 2017г. в Русия производството на кокс и нефтопродукти е намаляло с 2,2 % спрямо февруари 2016г., а през първите 2 месеца на 2017г. производството на кокс и нефтопродукти в Русия е намаляло с 3 % спрямо първите 2 месеца на 2016г..

Едва ли някой анализатор би се учудил от тези данни.

Да ви напомня, че според данни от Росстат през 2016г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял спрямо 2015г., а през 2015г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял спрямо 2014г..

Коментар

• Според данни от НСИ през януари 2017г. производството на дизелово гориво в България се е увеличило с 13,8 % спрямо януари 2016г..

Това е поредната добра новина за България.

Да ви напомня, че според данни от НСИ през 2016г. номиналният брутен вътрешен продукт на България се е увеличил с 4,588 % спрямо 2015г., а реалният ръст на брутния вътрешен продукт на България през 2016г. спрямо 2015г. е бил 3,4 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Разбира се, че пиша без да искам. Затварям очи и почвам ги редя каквито ми на ръка дойдат. Навремето ми се чудеха как така говоря без да мисля.
          Виждам впечатлила си се от "Железната пета". Мрачна книга. Много ми приличаше обстановката на селско-работническия ни полукомунизъм. Полу, полу, колко полу - около 1/100-тна (0.01). Но може да си харесала главния герой. Жени, мож ли ги разбра, харесват това, което мразят.
          Понеже ми прави впечатление, че за пореден път довеждаш разговора си с мен до "жените това, онова", уместно е да те уведомя, че в цивилизацията пол, раса или възраст не могат да дисквалифицират един участник в спора или да омаловажат становището му. И заключенията ти, дължащи се на нездрави фантазии отиват в кофата.
          Yeah

Коментар

• ммммммммммм това е супер казано . хяхяхяхяхяхяххяхя

Ердоган: Опълчете се срещу ”внуците на нацизма”

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Как ще намеквам такова нещо,Trollоlolо ... иначе пък излиза, че си се докарал да пишеш без да искаш

Досега наваксваше дефицитите в стратегическите анализи с романите на Джек Лондон, а че и нас "светкаше", вече си се ориентирал на фалшиви доклади ... не, мерси
              Разбира се, че пиша без да искам. Затварям очи и почвам ги редя каквито ми на ръка дойдат. Навремето ми се чудеха как така говоря без да мисля.
              Виждам впечатлила си се от "Железната пета". Мрачна книга. Много ми приличаше обстановката на селско-работническия ни полукомунизъм. Полу, полу, колко полу - около 1/100-тна (0.01). Но може да си харесала главния герой. Жени, мож ли ги разбра, харесват това, което мразят.

Коментар

Омга, нещо намекваш, че нарочно тролтролски съм пуснал в три теми покъртителната информация, като как гледат на нас в онези по прибраните общества, които не биха си позволили такива думи. Само че действията им понякога са доста по-цинични. Та никак не бих се учудил и помислите им да са в тази предохранителна посока. Щото и те биха искали Европа да остане за европейците. А европейският културно-исторически периметър се простира до Ереван, Бейрут и Йерусалим, а не до Долния Дунав.
                Сухата статистика няма нищо общо с политологичния и стратегическия анализ. На нашата представа за демографската ситуация липсва именно това. Така че докладчето, фалшиво или не, компенсира, наваксва този дефицит.
                Как ще намеквам такова нещо,Trollоlolо ... иначе пък излиза, че си се докарал да пишеш без да искаш

Досега наваксваше дефицитите в стратегическите анализи с романите на Джек Лондон, а че и нас "светкаше", вече си се ориентирал на фалшиви доклади ... не, мерси

Yeah

Коментар

Не съм съгласна. Технологията на фалшивите новини е предназначена точно за да се направят такива изводи "ем фейк, ем истина". Дефинират един всеизвестен проблем, гарнират то с патос, плювки за раздрусване на съзнанието и пропаганда и ето ви сензация. Тамън за понеделник сутрин в три теми, к к к к ... То не е кой знае какъв проблем на кое официално лице са приписали думите, но Хан е особено несполучливо подбран.

Сериозни изследвания на демографския дефицит се публикуват в докладите на ООН и на ЕП, ама сухата статистика и обрания стил не позволяват разгръщане на тролските инвазии.
                  Омга, нещо намекваш, че нарочно тролтролски съм пуснал в три теми покъртителната информация, като как гледат на нас в онези по прибраните общества, които не биха си позволили такива думи. Само че действията им понякога са доста по-цинични. Та никак не бих се учудил и помислите им да са в тази предохранителна посока. Щото и те биха искали Европа да остане за европейците. А европейският културно-исторически периметър се простира до Ереван, Бейрут и Йерусалим, а не до Долния Дунав.
                  Сухата статистика няма нищо общо с политологичния и стратегическия анализ. На нашата представа за демографската ситуация липсва именно това. Така че докладчето, фалшиво или не, компенсира, наваксва този дефицит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Е тва е изфабрикувано то си личи от далеч.

Т.е. написаното вътре си е истина. Ама не е казана от въпросния комисар, нито написана от него или от някои от ЕС.

Такива доклади обикновено са секретни и се пишат от разни разузнавателни служби или разни там институти, фондации, етц. Но при всички случаи официалните лица стоят надалеч от оповестяването им в публичното пространство. Пък камо ли да го е чел някой някъде на някаква конференция.

Не съм съгласна. Технологията на фалшивите новини е предназначена точно за да се направят такива изводи "ем фейк, ем истина". Дефинират един всеизвестен проблем, гарнират то с патос, плювки за раздрусване на съзнанието и пропаганда и ето ви сензация. Тамън за понеделник сутрин в три теми, к к к к ... То не е кой знае какъв проблем на кое официално лице са приписали думите, но Хан е особено несполучливо подбран.

Сериозни изследвания на демографския дефицит се публикуват в докладите на ООН и на ЕП, ама сухата статистика и обрания стил не позволяват разгръщане на тролските инвазии.
                    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Т.е. написаното вътре си е истина. Ама не е казана от въпросния комисар, нито написана от него или от някои от ЕС.

Такива доклади обикновено са секретни и се пишат от разни разузнавателни служби или разни там институти, фондации, етц. Но при всички случаи официалните лица стоят надалеч от оповестяването им в публичното пространство. Пък камо ли да го е чел някой някъде на някаква конференция.

Точно това е съмнителното, защо се появява на различни места и никой разузнавач не се изтъпани да каже, нема такова нещо. Прилича ми на заигравка с няква такава тема, обсъждана на някакво такова ниво и подхвърлена от някакви нашенски заигравачи като пробна уловка в разни посоки. Поне като гледам къде е излязло, та чак пък днес политик да го споменава по Канала. Не си спомням кой беше, но от БСП.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                        Интересно ми е сега, след атентата в Санкт Петербург, червените, които злобееха при атентатите в Западна Европа и обясняваха как "Меркел и германците (Оланд и французите/ белгийците/ англичаните) сами са си виновни" и "така им се пада", дали и сега ще кажат Путин и руснаците сами са си виновни, така им се пада, или ще запеят друга песен?
                        И Саша задава въпроси:
                        Sotnik Alexander:

"Я никоим образом не хочу спекулировать на горячей и кровавой теме, не стану ничего утверждать и комментировать. Не буду даже намекать на репутацию Кремля в связи со случившимся и проводить параллели с историческими событиями...
                        Но...
                        У власти в России 17 лет находятся спецслужбы. Силовики. Семнадцать, мать их, лет. Повсюду рамки, охранники, бесконечные менты и люди в погонах. Ходят, зыркают, останавливают, проверяют документы, шарят-шарят-шарят, прощупывают и просматривают.
                        У них - туева хуча власти. Абсолютная власть. Они всемогущи.
                        И вдруг - бабах! - взрывы в метро.
                        Как так?
                        Как вы могли прошляпить, прохлопать, проморгать? Вы же - всемогущи, перед вами, чертями, весь мир трепещет, по вашему велению Искандеры вот-вот взмоют ввысь и накажут, кого надо...
                        А тут - теракт.
                        Либо вы годитесь только для того, чтобы отжимать бизнес и гонять школоту да студентов, таскать женщин за волосы и фабриковать дела против либеральных очкариков - тогда на кой ляд вы вообще сдались вместе со своей всеобъемлющей властью...
                        Либо...
                        В любом случае, вы - патентованные уроды, и место ваше - на политической свалке, а не в кремлевских спецкабинетах."

Коментар

• Интересно ми е сега, след атентата в Санкт Петербург, червените, които злобееха при атентатите в Западна Европа и обясняваха как "Меркел и германците (Оланд и французите/ белгийците/ англичаните) сами са си виновни" и "така им се пада", дали и сега ще кажат Путин и руснаците сами са си виновни, така им се пада, или ще запеят друга песен?
                          Last edited by X_Y; 03.04.2017, 16:40.
                          Don't work hard, work smart!

Коментар

Бях обещал преди повече от месец да ви го пусна тоя Хан. Но стана скандал покрай него и Нова зора не пусна броя в нета. Тайна велика! България изчезвала поради престъпни и бездарни управници. Че ний си го знаем. Ма друго е чужденец да ти го каже, щото излагацията световна. Пък и на него верват.
                            Днес по Канала май, един от БСП ме подсети го потърся все пак из нета. Та ето, пускам го в три теми:
                            http://bultimes.com/johanes-han-balg...a-ot-darzhava/

Коментар

Като напушени бяха Даже някои още ги държи, но са се скрили
                              Чете ли им стенограмата от юли м. г. ...
                              http://standartnews.com/balgariya-po...ov-352645.html
                              Тези хора никога няма да сбъднат мераците си за политически успех, няма такива аматьори.
                              Чета и мисля Но това е по-важно и страшно - КОЙ, ЗАЩО?
                              "Взрив в метрото в Санкт Петербург. Владимир Путин е бил на посещение в града заради Медияфорума ОНФ."
                              http://standartnews.com/svyat-russia...se-352705.html

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Ето за това си те лайквам аз, въпреки че не успя да вразумиш заблудените овце от ДаБг, НР и РБ(i+1)
                                Като напушени бяха Даже някои още ги държи, но са се скрили
                                Чете ли им стенограмата от юли м. г. ...
                                http://standartnews.com/balgariya-po...ov-352645.html
                                Тези хора никога няма да сбъднат мераците си за политически успех, няма такива аматьори.
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X