IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Са не съм длъжен да плащам на никого парното.На който му е скъпо да се откача и кат мен на дръва и с кладенец в двора.Дигали водата ми боли ма фара аз ползвам три четири кубика от веикату и ако реша и тях няма да ползвам
    Я и сапуна спри, да не им пълниш гушите на алчните капиталисти..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Истината лъсна! Лукойл държи монопола в складовете за горива

http://frognews.bg/news_132437/Istin...ete-za-goriva/

Сега разбрахте ли, защо уволниха Трайчо, веднага след като почна да си позволява приказки за партньора на белот?
      омг, да коментираш нещо?
      Еми добрутро .... че лукойл е монополист, е известно на трайчето още от 2011, когато получава информацията от КЗК - акцизните складове са монопол на една фирма, лукойл, която налага такива цени на наемите, че обезсмисля вноса на горива. Последствия няма, като министър трайчо си мълчи. Така или иначе драгалевският вожд е приватизирал нефтохим и огромното му количество активи са преминали отдавна в патримониума на лукойл. Нали от новата республика не очаквате изпълнителната власт да посегне на частната собственост ... МФ няма инструменти да влияе на концентрацията в даден сектор и не му е работа да следи дали един собственик има 1 или няколко склада, но има задължение да издава лицензи на собствениците, които отговарят на определени условия. Само КЗК може да ги принуди да разпродадат част от бизнеса, за да се намали концентрацията в сектора. Или да ги глобява. Та каква толку тайна е открило трайчето днес и за какво е това въодушевление в натежалите ви след несполуките сърца, не разбрах ...

Накратко, уволнението му е за нерегламентиран личен контакт с руската страна в добре изолирана стая. Той сам се изпуска за него, макар и четири години по-късно
      юли 2016
      ТрТр – Руските представители пък са ме питали, след като ме поканиха така в една стая с дебели, заглушени стени „Какво ИСКАШ, за да стане „Белене”?”.
      ЦвР – Най-вероятно са очаквали да поискате това, което искат всички, г-н Трайков?

ТрТр – Тъй като се използва учтивата форма на разговор „Какво ИСКАТЕ, за да стане „Белене”?” аз винаги съм приемал, че имат предвид, какво искаме ние, България, за да стане „Белене” и съм изброявал нашите изисквания, при което разговорът е свършвал до том.
      ЦвР – Грешен отговор, г-н Трайков.

Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Не се знае този път кой ще изкарат "спасителя" Все пак в момента все още е на власт служебното правителство, което е редено от Радев и Нинова. Преди час имаше пресконференция на БСП да се карат на лошите капиталисти и монополисти. Този път може да изпреварят Бойко в борбата кой ще спаси народа

На закрито заседание на 7 април ще бъде взето окончателното решение за повишаването на топлинната енергия. Това заяви председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране, предаде "Фокус". В еднодневен срок всички представители на енергийните дружества, гражданските организации и институциите, които изказаха становищата си в рамките на заседанието, ще получат отговор. Под натиска на протестиращите, КЕВР не са взели решение за увеличаване на цените. Те са отложили решението да повишаване на цената на парното и тока. Така благодарение на десетките събрали пред регулатора за момента повишаване на парното няма да има.

Както си говорихме, има промяна в плановете, БХ се появи като кандидат премиер (за трети път) считано от днес.

И да се извиня на КЗК: наистина в Р България картел няма, монопол обаче явно си има.
        Last edited by Alee; 04.04.2017, 18:20.
        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Истината лъсна! Лукойл държи монопола в складовете за горива

Сега разбрахте ли, защо уволниха Трайчо, веднага след като почна да си позволява приказки за партньора на белот?
          омг, да коментираш нещо?
          Трайчо нещо много съмнително си мълчеше за фотоволтаиците....мое е за тва да са го уволнили

Коментар

• Истината лъсна! Лукойл държи монопола в складовете за горива

омг, да коментираш нещо?

Коментар

Какво шоу се разиграва пред КЕВР. Схемата е ясна. Обявяват планове за огромно увеличение на газ, парно, вода и тн. от 25-30%. Хората изтръпват. После решават да увеличат с 10-15% и всички са доволни. За жалост това сме го гледали много пъти, гледаме го и сега.
              Са не съм длъжен да плащам на никого парното.На който му е скъпо да се откача и кат мен на дръва и с кладенец в двора.Дигали водата ми боли ма фара аз ползвам три четири кубика от веикату и ако реша и тях няма да ползвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение

Преди да има увеличение все пак и БХ ще се появи и ще наругае "гадните капиталисти". След това може и Цацаров да бъде насъскан срещу "мръсните монополисти". А КЗК доволно топли местенцата си за още поне 2 години...
                Не се знае този път кой ще изкарат "спасителя" Все пак в момента все още е на власт служебното правителство, което е редено от Радев и Нинова. Преди час имаше пресконференция на БСП да се карат на лошите капиталисти и монополисти. Този път може да изпреварят Бойко в борбата кой ще спаси народа

Коментар

Какво шоу се разиграва пред КЕВР. Схемата е ясна. Обявяват планове за огромно увеличение на газ, парно, вода и тн. от 25-30%. Хората изтръпват. После решават да увеличат с 10-15% и всички са доволни. За жалост това сме го гледали много пъти, гледаме го и сега.
                  Преди да има увеличение все пак и БХ ще се появи и ще наругае "гадните капиталисти". След това може и Цацаров да бъде насъскан срещу "мръсните монополисти". А КЗК доволно топли местенцата си за още поне 2 години...
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Какво шоу се разиграва пред КЕВР. Схемата е ясна. Обявяват планове за огромно увеличение на газ, парно, вода и тн. от 25-30%. Хората изтръпват. После решават да увеличат с 10-15% и всички са доволни. За жалост това сме го гледали много пъти, гледаме го и сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

оемжитката не е жена тва му е десетия ник в тоя форум.не му се връзвай
                      Нищо, де, нека се вживява в двойнствената си природа. Трябва се подпомагат страдащите. Политиката на двойнствеността има дълга традиция. Уж така, а после се оказва, че било иначе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                        Според данни от НСИ през януари 2017г. производството на дизелово гориво в България се е увеличило с 13,8 % спрямо януари 2016г..

Това е поредната добра новина за България.

Да ви напомня, че според данни от НСИ през 2016г. номиналният брутен вътрешен продукт на България се е увеличил с 4,588 % спрямо 2015г., а реалният ръст на брутния вътрешен продукт на България през 2016г. спрямо 2015г. е бил 3,4 %.
                        Ванчо руснаците в Нефтохима увеличили производството на дизел

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Ами, ти доведе разговора до Джек Лондон, като някакво си твое настроение по мойта скромна личност, та направих аргументирано предположение за някои подбуди за твоите настроения спрямо писателя и негови произведения. Колкото до обвиненията в дискриминационно поведение, признавам, че не мога се сдържам се пошегувам с феминистките, но това само в рамките на естествената противопоставеност и неравнопоставеност на половете. Иначе съм привърженик на правовата равнопоставеност, която обаче няма как да заличи различията. И слава Богу!
                          оемжитката не е жена тва му е десетия ник в тоя форум.не му се връзвай

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                            Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат за Йоханес Хан. Истината обаче е доста по-различна от това, което ви казват ко мо не та та. Според медия, представителството на Европейската комисия в България е съобщило, че Йоханес Хан никога не е правил изявление с негативен характер относно България.

https://www.24chasa.bg/novini/article/6059900

Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.
                            Много лъжат тез комунета, ей, но понякога е интересно те прилъжат с некоя политическа гротеска. Литературно-политически похвати. Ама, ти с наочниците откъде да ги знаеш тези работи. Само се озърташ като младо селанче, току-що дошло в града, те не излъже някой. Но ако на теб ти падне, защо пък не.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Понеже ми прави впечатление, че за пореден път довеждаш разговора си с мен до "жените това, онова", уместно е да те уведомя, че в цивилизацията пол, раса или възраст не могат да дисквалифицират един участник в спора или да омаловажат становището му. И заключенията ти, дължащи се на нездрави фантазии отиват в кофата.
                              Ами, ти доведе разговора до Джек Лондон, като някакво си твое настроение по мойта скромна личност, та направих аргументирано предположение за някои подбуди за твоите настроения спрямо писателя и негови произведения. Колкото до обвиненията в дискриминационно поведение, признавам, че не мога се сдържам се пошегувам с феминистките, но това само в рамките на естествената противопоставеност и неравнопоставеност на половете. Иначе съм привърженик на правовата равнопоставеност, която обаче няма как да заличи различията. И слава Богу!
                              Last edited by Trakatrak'; 04.04.2017, 08:29.

Коментар

• Според медия вчера в резултат на взрива в метрото на град Санкт Петербург, който е в Русия, са загинали 11 души, а други 45 пострадали се намират в болница.

http://www.rosbalt.ru/piter/2017/04/03/1604448.html

Коментар

Working...
                                X