IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според българска медия лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки е заявил, че позиционирайки се в център-дясното политическо пространство, партия "Воля" ще подкрепи пълен управленски мандат на бъдещия кабинет с министър-председател Бойко Борисов.

Изобщо не се учудвам от това заявление на Веселин Марешки.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Точно преди войната в Ирак руските съветници на саддам хюсеинович се изнасят на бегом към Сирия, натоварили всичкото "оборудване", за което отговарят. Така през 2003 асад се сдобива с иракското химическо оръжие и с ядрена инсталация точно до иракската граница. Последната не просъществува дълго, защото Израел я срина безпардонно през 2007 - 2008 ... Не че преди 2003 в Сирия е нямало химическо оръжие и ядрени инсталации, но новата партида от Ирак при всички случаи е подсилила арсенала им.

Та с разбомбването на Шайрат поне се доказа къде е изчезналото химическо оръжие на саддам, което дълго и безрезултатно търсиха. И моментът отново да се опява, че щом не е намерено, не го е имало, е изключително несполучливо подбран.
      Моме, сериозно ли с няколко камиона за два-три дни, са изнесли всичкото химическо оръжие? Ти мАни, ами и "ядрени инсталации"... Знаеш ли колко тежи такъв багаж и как се транспортира, Скъпоценна? На кой свят живееш, изобщо, мис "Компетентност"?

Коментар

• Наскоро медия публикува статия, в която пише, че министърът на петрола на Ирак е казал, че Ирак планира до края на годината да увеличи добива на петрол до 5 000 000 барела средно на ден.

http://www.libyanexpress.com/iraq-to...minister-says/

Да ви напомня, че според някои анализатори през 2017г. ще се увеличи добивът на петрол в САЩ, Канада, Иран, Либия, Нигерия, Бразилия, Казахстан.
        Last edited by Ivan2015; 12.04.2017, 00:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

Едноклетъчний, в Сирия може да снимат филми за Холивууд Сашовците ама в С. Корея незнам кой ше седи зад камерата ако има такава ......
          Ето по-нови изпълнения по темата боливуд :

https://www.youtube.com/watch?v=VmK5s-R6YPU
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение

Поредната яка издънка на хибридната пропаганда.
            Филмът не бил шведски, а съветски.

Та и тая жалка постановка с възкръсналите трупове не била от Сирия, а била театро на Хамас, от повече от преди 2 години, след една операция на израелската армия по ликвидиране на ракетни гнезда на терористите от Хамас. И арабелите сътвориха тая жалка фалшификация за да залеят пропагандните медии с кадри от "убитите възрастни и деца при израелската атака" Да, ама истината лъсна.

Ето го видеото:

https://www.youtube.com/watch?v=bJFdkX0MGQQ
            Едноклетъчний, в Сирия може да снимат филми за Холивууд Сашовците ама в С. Корея незнам кой ше седи зад камерата ако има такава ......

Коментар

• Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж сега талибаните контролират около 50 % от населените територии в Афганистан? Това твърдение на ко мо не та та изобщо не е вярно, а просто ко мо не та та за пореден път се опитаха да ви излъжат.

Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.
              Същият мой познат казваше, че ко мо не та та са уникални тъпанари и ако те не бяха тъпанари нямаше да са ко мо не та.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Толко са велики САЩ че знаят дори всеки арабин по колко пъти моча на ден
                Да бе те видеха и как руснаците взеха Крим....или пък гледаха изненадано както гледа три годишно детенце напълнило памперса..
                Last edited by markov; 11.04.2017, 23:49.
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

А в 21 век в европейска държава един чичо сричо иска да ме лиши и от глас ...
                  И правилно ако си постоянно живуща в чужбина....
                  ползата ти за РБ е да спамиш по интернета колко сме зле а данъците ние плащаме а ти ни определяш тиквата за премиер...........

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

След кат ни познаваш отдалеч стой си там
                    Няма причина, жалки сте.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                      Сега ние няма как да знаем каде и каква е играта ,а само си гадаем. Една от версиите е,че найстина Садам е разработвал тайно, но унищожено от негови учени и работници. Дали е истина не знам. Дали сега това е двойника на Путин също не се знае. Дали американците сами си бутнаха кулите и така на татак. Ние само си развиваме теориите. Едните русофили бленуват за Расия, а американофилите за щатите. Аз имам по-дбра идея всички които обичат Русия или САЩ ми стегайте куфарите и бегом натам. Едните ще видят какво значат руски мутри и олигарси, а другите негри и мексикански картели и капиталисти. Прав ви път. Нека да си оправим първо нашият бардак защото нито на Русия нито на САЩ им пука за НАС
                      Ей това повтарям от сума ти време. Русофили, американофили навсякъде, ама къде изчезнаха БЪЛГАРОФИЛИТЕ?

Коментар

Така е, официална информация по въпроса за достигането на иракското хим. оръжие в Сирия няма как да се подаде.
                        Обаче днес за всеки е ясно, че САЩ имат постоянен сателитен мониторинг над Близкия Изток и особено на горещите зони. Затова е логично да имат представа за всеки самолет и безпилотник, който излита от военната база. За нас тези подробности са секретни, но информацията е достъпна за американския президент. Така че, за разлика от неоткритото уж оръжие на саддам, сега има пряк мониторинг.
                        Толко са велики САЩ че знаят дори всеки арабин по колко пъти моча на ден

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                          Сега ние няма как да знаем каде и каква е играта ,а само си гадаем. Една от версиите е,че найстина Садам е разработвал тайно, но унищожено от негови учени и работници. Дали е истина не знам. Дали сега това е двойника на Путин също не се знае. Дали американците сами си бутнаха кулите и така на татак. Ние само си развиваме теориите. Едните русофили бленуват за Расия, а американофилите за щатите. Аз имам по-дбра идея всички които обичат Русия или САЩ ми стегайте куфарите и бегом натам. Едните ще видят какво значат руски мутри и олигарси, а другите негри и мексикански картели и капиталисти. Прав ви път. Нека да си оправим първо нашият бардак защото нито на Русия нито на САЩ им пука за НАС
                          Така е, официална информация по въпроса за достигането на иракското хим. оръжие в Сирия няма как да се подаде.
                          Обаче днес за всеки е ясно, че САЩ имат постоянен сателитен мониторинг над Близкия Изток и особено на горещите зони. Затова е логично да имат представа за всеки самолет и безпилотник, който излита от военната база. За нас тези подробности са секретни, но информацията е достъпна за американския президент. Така че, за разлика от неоткритото уж оръжие на саддам, сега има пряк мониторинг.
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

едно време а и сега в саудитска арабия биха те били с камшик че взимаш думата и си казваш мнението без разрешение....
                            Мисля че си разбрала намека .....

А в 21 век в европейска държава един чичо сричо иска да ме лиши и от глас ...
                            Yeah

Коментар

• Тук се говори за сваляне на режима в Саудитска Арабия. Този режим е по-лош от всеки(малко по-мек от северно корейският) ама нали знаете какво ще стане като 25 милиона бесни уахабиста останат без диктатор. Като дойдат тук няма да чукат по вратите,а ще ви резнат главата или изнасилят.

Коментар

• Сега ние няма как да знаем каде и каква е играта ,а само си гадаем. Една от версиите е,че найстина Садам е разработвал тайно, но унищожено от негови учени и работници. Дали е истина не знам. Дали сега това е двойника на Путин също не се знае. Дали американците сами си бутнаха кулите и така на татак. Ние само си развиваме теориите. Едните русофили бленуват за Расия, а американофилите за щатите. Аз имам по-дбра идея всички които обичат Русия или САЩ ми стегайте куфарите и бегом натам. Едните ще видят какво значат руски мутри и олигарси, а другите негри и мексикански картели и капиталисти. Прав ви път. Нека да си оправим първо нашият бардак защото нито на Русия нито на САЩ им пука за НАС

Коментар

Working...
                                X