IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ба си един трилион токсични заеми в ЕС и гейовете искат данъкоплатеца да плати за гешефтите на корумпираните банкери....Сигур Путин ги е теглил тия заеми...Фалита чука на вратата чук чук чук....Казал съм макс до 2022г е сигурен.Ще има зрелище и всичката сороспийска еврогейска паплач ше отиде на бунището заедно с ценностите си.Ха ха ха ха
    http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...i-v-es-237419/

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
      Руска медия съобщи, че в така наречения от някои медии въоръжен конфликт в Северен Кавказ, който е в Русия, на 11 април 2017г., тоест само за 1 един ден, са били убити 3 души.

Без коментар.

http://www.kavkaz-uzel.eu/articles/300869/
      Куханчо, където се пуца, драги, се и мре. Факт, за жалост. Теб защо не те убиват, знаеш ли? Толкова струваш, щото. И, дори всички да наречеш ко мо не та, Твоето отклонение, от това, не намалява. Нито ценността ти расте. Плювало някакво, платено. Точка.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Абе забелязах, че поради масово и тотално отхвърляне и пренебрежение на твоята "компетентност" в една съседна тема, си се докарал да цивриш и се тръшкаш до припадък, та едва ли ще се изненадаш да разбереш, че и мен не ме е грижа какви теории развиваш и дали са по технически или политически въпроси ...
        Вальо много точно ти го рече, мисс. Има разлики. Като запознат, да коментираш бива, дори да не се съгласяваш. Като куха лейка, каквото и да се изцепиш, Хили гаргите. Ти не си вътре с нито една от темите по които опитваш да правиш "паралели" та, хеле па теб, да те вземат насериозно, могат единствено стотинка джагите като Питанката. Как да ти се сърди човек, ако и за това, трябва да имаш съдържание между ушите?
        Last edited by Pyramid; 12.04.2017, 09:52.

Коментар

• Руска медия съобщи, че в така наречения от някои медии въоръжен конфликт в Северен Кавказ, който е в Русия, на 11 април 2017г., тоест само за 1 един ден, са били убити 3 души.

Без коментар.

http://www.kavkaz-uzel.eu/articles/300869/

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Да бе те видеха и как руснаците взеха Крим....или пък гледаха изненадано както гледа три годишно детенце напълнило памперса..
            Тоя Крим е и техния край.

Коментар

• Забелязахте ли, че ко мо не та та се опитаха да излъжат, че уж в България комунизмът имал златен век. Това твърдение на ко мо не та та изобщо не е вярно. Комунизмът никога не е имал златен век. Според историци по време на управлението на комунистите в България са били убити десетки хиляди невинни хора, а освен това по време на управлението на комунистите в България са били репресирани много невинни хора. Да ви напомня, че Народното събрание на България е приело закон, с който комунистическият режим в България е обявен за престъпен.
              http://www.lex.bg/laws/ldoc/2134920192

Един мой познат казваше, че по времето на управлението на комунистите в България българските комунисти са причинили непоправими злини на българския народ. Същият мой познат казваше, че българските комунисти са извършили геноцид над българския народ.

https://www.facebook.com/izmamimpex/
              http://www.extremecentrepoint.com/archives/14230
              http://www.extremecentrepoint.com/archives/6537
              Last edited by Ivan2015; 12.04.2017, 09:29.

Коментар

• Помните ли как ко мо не та се опитаха да ви излъжат, че уж броят на нерегистрираните кражби в България през 2016г. се е увеличил с 30 % спрямо 2015г.? Това твърдение на ко мо не та та изобщо не е вярно, а просто ко мо не та та за пореден път се опитаха да ви излъжат.

Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз съм бил аутист стотинкаджия и че уж аз не съм виждал жена. Тези твърдения на ко мо не та та изобщо не са вярни. Аз не съм аутист и аз не съм стотинкаджия, а през живота си съм виждал десетки хиляди жени.

Един мой познат казваше, че ко мо не та та са най-тъпите същества и че ко мо не та та най-много мразят България и българите.

Коментар

Росстат публикува данни, според които през февруари 2017г. производството на кожи и изделия от кожи е намаляло с 13,6 % спрямо февруари 2016г., а през първите 2 месеца на 2017г. производството на кожи и изделия от кожи в Русия е намаляло с 1,2 % спрямо първите 2 месеца на 2016г.

Да ви напомня, че според оценка на централната банка на Русия през първите 3 месеца на 2017г. чистото (нетното) изтичане на капитали от частния сектор в Русия е било на стойност 15 400 000 000 щатски долара.

Да ви напомня, че според данни от централната банка на Русия от 13 февруари 1991г. до сега в Русия курсът на щатския долар към руската рубла се е увеличил над 100 000 пъти.

Всичко, което съм написал в редактирания ми пост от 23:55 часа на 11 април 2017г. е вярно. Ако прочетете написаното във всички мои постове, ще се уверите, че аз винаги пиша истината. Един мой познат казваше, че ко мо не та та се дразнят от това, че аз винаги пиша истината.
                  Yeah

Коментар

Централната банка на Русия публикува оценка, според която през първите 3 месеца на 2017г. чистото (нетното) изтичане на капитали от частния сектор в Русия е било на стойност 15 400 000 000 щатски долара.

Едва ли някой анализатор би се учудил от тази оценка.

Да ви напомня, че според данни от Росстат през 2016г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял спрямо 2015г., а през 2015г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял спрямо 2014г..
                    Росстат публикува данни, според които през февруари 2017г. в Русия производството на готови метални изделия (без машини и оборудване) е намаляло с 16,6 % спрямо февруари 2016г., а през първите 2 месеца на 2017г. в Русия производството на готови метални изделия (без машини и оборудване) е намаляло с 2,6 % спрямо първите 2 месеца на 2016г.

Да ви напомня, че според оценка на централната банка на Русия през първите 3 месеца на 2017г. чистото (нетното) изтичане на капитали от частния сектор в Русия е било на стойност 15 400 000 000 щатски долара.

Да ви напомня, че според данни от централната банка на Русия от 13 февруари 1991г. до сега в Русия курсът на щатския долар към руската рубла се е увеличил над 100 000 пъти.

Всичко, което съм написал в редактирания ми пост от 23:55 часа на 11 април 2017г. е вярно. Ако прочетете написаното във всички мои постове, ще се уверите, че аз винаги пиша истината. Един мой познат казваше, че ко мо не та та се дразнят от това, че аз винаги пиша истината.
                    Last edited by Ivan2015; 13.04.2017, 01:09.

Коментар

• Проблемът, ватенчо, е че тези теории са родени на третата сесия в Съвета за сигурност на ООН. От Ирак руските пияндурници не е трябвало да се разкарват за 60 минути, както в Шайрат, имали са достатъчно време да обезпечат технически прехвърлянето. Ядрената инсталация неслучайно е останала на границата, не са им стигнали сили на пияндурниците ...

Тук имаш варианти https://www.youtube.com/watch?v=GcB3aghAWco
                      Yeah

Коментар

Централната банка на Русия публикува оценка, според която през първите 3 месеца на 2017г. чистото (нетното) изтичане на капитали от частния сектор в Русия е било на стойност 15 400 000 000 милиарда щатски долара.

Да ви напомня, че според данни от Росстат през 2016г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял спрямо 2015г., а през 2015г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял спрямо 2014г..
                        Написал си сума, която не съществува в целият свят. Ако твоите сметки и информации, дето пускаш тук от край време бяха верни, досега руснаците да са умрели от глад - само Путин да беше останал - а и той да беше изсъхнал като сомалийче. То руската фондова борса (най-растящата на света от началото на 16-а досега) и рубличката (най-поскъпналата валута от началото на 16-а досега) говорят достатъчно. Твоите теории върви да ги развиваш в БГ-мама, може да ти повярват.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Централната банка на Русия публикува оценка, според която през първите 3 месеца на 2017г. чистото (нетното) изтичане на капитали от частния сектор в Русия е било на стойност 15 400 000 000 щатски долара.

Last edited by Ivan2015; 12.04.2017, 00:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Абе забелязах, че поради масово и тотално отхвърляне и пренебрежение на твоята "компетентност" в една съседна тема, си се докарал да цивриш и се тръшкаш до припадък, та едва ли ще се изненадаш да разбереш, че и мен не ме е грижа какви теории развиваш и дали са по технически или политически въпроси ...
                            Проблемът е че твоите теории са несъстоятелни и технически невъзможни. От там нататък всяка дискусия с теб става безмислена- твоето като на малко дете- лежи на земята и рита с крака- искаааааааааамммммммммммммм, искам. Може да си го перефразираш както искаш

Коментар

• Руска медия съобщи, че на 10 април 2017г. централната банка на Русия е отнела лиценза за банкова дейност на още една банка в Русия. По мои сметки от началото на 2017г. до сега 19 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация. По мои сметки през 2016г. 106 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация. Според данни, публикувани от руска медия, от началото на 1991г. до сега няколко хиляди банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.

http://www.banki.ru/news/lenta/?id=9665145
                              http://www.banki.ru/banks/memory/

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Моме, сериозно ли с няколко камиона за два-три дни, са изнесли всичкото химическо оръжие? Ти мАни, ами и "ядрени инсталации"... Знаеш ли колко тежи такъв багаж и как се транспортира, Скъпоценна? На кой свят живееш, изобщо, мис "Компетентност"?
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X