Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Шегаджия!
Волен "патриота" дето работи на ползу роду.
И Валерката честният бизнесме....
Ша ма скъсаш от смях!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПатриотите са незаобиколим фактор,комисионната не играе.
Волен "патриота" дето работи на ползу роду.
И Валерката честният бизнесме....
Ша ма скъсаш от смях!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Не знам за теб как е ,но мен ме кефи факта ,че патриотите влизат в управлението....преди критикуваха Бойко сега
и акъл ще му дават да върши добри нещица ей така за полза роду.
Коментар
-
Не знам за теб как е ,но мен ме кефи факта ,че патриотите влизат в управлението....преди критикуваха Бойко сега
Има още един като него
Така че викаш бг над всичко господ да пази бг и си станал депутатLast edited by v_tin; 25.04.2017, 22:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
хахаха, това ми напомня за вица за кого да се гласува- за бедния- ще почне да краде, за богатия- той е свикнал да краде, поне сме му свикнали и ние
Коментар
-
От къде го знаеш това? Дедо господ ли ти го нашепна?
Опциите са три. Стари F-16 от Португалия, стари F-16 от Италия и нови "Грипен" от Швеция. Решението ще се вземе от новото правителство в зависимост от това, от кого Боко Тиквата ще лапне най-голяма комсионна. А може и каквото Големият рижав брат от Фашингтон нареди.Где нет вопросов - всегда есть ответ.
Коментар
-
Трудно ще се получи щото са трима и един друг се дебнат за полза роду.... но като цяло са за първа
употреба,което е добре щото гърбавите са секънд хенд.
Коментар
-
http://www.blitz.bg/politika/div-ska...ews507484.html
След скандала обаче даде дори почивка, за да покани отново да се върнат на заседанието депутатите от БСП, за да си защитят предложението за замразяването на депутатските заплати. Те отказаха да се завърнат и ГЕРБ, Патриоти и ВОЛЯ отхвърлиха идеята, като приключиха набързо с правилника. Така, безпрецедентно, правилата за работа на 44 Народно събрание бяха приети на първото и единствено заседание на временната комисия.
Имах си аз псевдопатриотите и калинките от ВОЛЯ да замразят дупетатските си заплати.
Има слух,че марешки е влезнал в политиката за да вземе имунитет и тия които са му набрали да не рискуват с депутат от парламента. Само,че Марешки ще стои в тоя парламент само още макс 4 години, след това и аз нз. За него това беше целта не да управлява или да зависи нещо от него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Аз се сещам за един около1,70 висок с голямо шкембе на когото мечтата е да е военен министър. Живее на народното събрание и най вероятно след тази сделка ще си купи още един апартамент там
употреба,което е добре щото гърбавите са секънд хенд.Last edited by Grosss; 25.04.2017, 20:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПатриотите са незаобиколим фактор,комисионната не играе.
Коментар
-
От къде го знаеш това? Дедо господ ли ти го нашепна?
Опциите са три. Стари F-16 от Португалия, стари F-16 от Италия и нови "Грипен" от Швеция. Решението ще се вземе от новото правителство в зависимост от това, от кого Боко Тиквата ще лапне най-голяма комсионна. А може и каквото Големият рижав брат от Фашингтон нареди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеИзглежда България ще изпълни задължението си за 2% от БВП за въоръжение. Новият изтребител на българските ВВС е шведският ”Грипен”
Опциите са три. Стари F-16 от Португалия, стари F-16 от Италия и нови "Грипен" от Швеция. Решението ще се вземе от новото правителство в зависимост от това, от кого Боко Тиквата ще лапне най-голяма комсионна. А може и каквото Големият рижав брат от Фашингтон нареди.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Европейското иго продължава геноцидът на kleta majka bAlgaria другарЕ.
Ето днес падна още една опора на българския (разбирай пеефския) бизнес.
Дадоха последната зелена светлина за падането на роуминга в ЕС от 15 юни
https://offnews.bg/news/Evropa_18764...-i_653854.html
Коментар
Коментар