IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
    "Западът и САЩ подготвят серия от улични протести на Балканите. Соросоидните „улични циркове“ стартират от Баня Лука и веднага след това продължават в Скопие и Белград, информира сръбският сайт Informer.
    В момента ЦРУ подготвя опасен сценарий за предизвикване на „спирала на насилие“ на Балканите, категорични са от Република Сръбска, като за опасния сценарий вече са предупредили и сънародниците си от Сърбия, както и властите в Македония.

Целта на протестите и сблъсъците е да се вдигне вой в света, че управляващите в Сърбия, Република Сръбска и Македония са кръволаци и проливат кръвта на свободолюбивия си народ. На втория етап ще се пропагандира, че тези три държави се нуждаят от „чужда помощ“ и под такъв предтекст САЩ ще докарат световни наблюдатели, миротворци от ООН и войски на НАТО, уж да охраняват сигурността на Балканите. А всъщност истинската цел е да се пресече влиянието на Русия в тези балкански страни. На трети етап ще се организират нови цветни революции, чиято цел ще е да доведат на власт нови про-американски правителства… които пък ще имат за задача да вкарат държавите си в кошарата на НАТО.

Сценарият е като в страните от Северна Африка, където ЦРУ и Сорос организираха т. нар. „Арабска пролет“. А вместо демократизация и мир, американците донесоха война и предизвикаха миграционна криза."
    Не е лошо, да се пресече влиянието на Русия в тези страни. Останалото не ти го четох, прекалено хубаво за теб звучи...
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Така е да му се не види....Докато ние се чудим,какво да разрушим,на каква основа да се разделим,че сме най-малко сто милиона българите,те,завалийте ми произвеждат мерцедеси,бмв-та и т.н.,и т.н.,и т.н.Всеки път ,като прескоча до Берлин,се отбивам да погледна дали си стои все още мемориала на РККА,който е на две-триста метра от Бранденбурската врата и Райхстага или вече са му играли краката....Там си е...И..., Т-34-ките са излъскани,сигурно по-добре от танкове в нашата армия,ако са останали такива,де...Как пък един немец не отиде да го понашари малко тоя мемориал...Площ за изява,колкото искаш....Будали...Винаги съм им се чудил....
      тва не моеж го опрайш, народа е такъв щото сме силно изразени индивидуалисти .... зяпах там глупости според някви астролози наща държава е под зодия козел .....

Aааа не пардон намерих го ние сме били зодия Телец кат Швейцария асцедента бил Козирог а тва значело че населението е доста чепато, като гледам явно са прави .....

https://fakti.bg/world/153098-ot-koa-zodia-sa-darjavite
      Телец
      България и Швейцария
      Last edited by michaelis12; 28.04.2017, 12:00.

Коментар

• "Западът и САЩ подготвят серия от улични протести на Балканите. Соросоидните „улични циркове“ стартират от Баня Лука и веднага след това продължават в Скопие и Белград, информира сръбският сайт Informer.
        В момента ЦРУ подготвя опасен сценарий за предизвикване на „спирала на насилие“ на Балканите, категорични са от Република Сръбска, като за опасния сценарий вече са предупредили и сънародниците си от Сърбия, както и властите в Македония.

Целта на протестите и сблъсъците е да се вдигне вой в света, че управляващите в Сърбия, Република Сръбска и Македония са кръволаци и проливат кръвта на свободолюбивия си народ. На втория етап ще се пропагандира, че тези три държави се нуждаят от „чужда помощ“ и под такъв предтекст САЩ ще докарат световни наблюдатели, миротворци от ООН и войски на НАТО, уж да охраняват сигурността на Балканите. А всъщност истинската цел е да се пресече влиянието на Русия в тези балкански страни. На трети етап ще се организират нови цветни революции, чиято цел ще е да доведат на власт нови про-американски правителства… които пък ще имат за задача да вкарат държавите си в кошарата на НАТО.

Сценарият е като в страните от Северна Африка, където ЦРУ и Сорос организираха т. нар. „Арабска пролет“. А вместо демократизация и мир, американците донесоха война и предизвикаха миграционна криза."

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

и паметниците на Сталин....
          Паметниците като паметници не бива да се рушат , това правят само талибаните...а що се касае до Сорос , колкото повече държави го изолират , повече надежда за нормалното човечество ще остане .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            Именно и аз това казвам. Не ги разбирам пустите му германци, австрийци и всякакви други, "дето непременно държат да бъде разрушен" всеки един паметник на Хитлер, NSDAP и т.н.
            Вместо да си ги къткат на центъра на Нюрнберг или Мюнхен.....птк и все пак са си техни, родни знаменитости, а не на чужди окупационни сили.
            Да им се неначуди човек.
            Така е да му се не види....Докато ние се чудим,какво да разрушим,на каква основа да се разделим,че сме най-малко сто милиона българите,те,завалийте ми произвеждат мерцедеси,бмв-та и т.н.,и т.н.,и т.н.Всеки път ,като прескоча до Берлин,се отбивам да погледна дали си стои все още мемориала на РККА,който е на две-триста метра от Бранденбурската врата и Райхстага или вече са му играли краката....Там си е...И..., Т-34-ките са излъскани,сигурно по-добре от танкове в нашата армия,ако са останали такива,де...Как пък един немец не отиде да го понашари малко тоя мемориал...Площ за изява,колкото искаш....Будали...Винаги съм им се чудил....

Коментар

Как се става "историческа личност"?
              Колкото повече народ избиеш, "по-исторически" ставаш ли?
              Ми да взема и аз утре да се разходя до парламента с един автомат....вдругиден може да ми вдигнат паметник до "Коня".
              ......всъщност неудачен пример, защото за тия в парламента СЪС СИГУРНОСТ хората ще ми вдигнат паметник
              Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

ми явно гордеят се с убийците си я виж на тоя какъм плаващ паметник са му дигнали даже и отдолу. Изтепал е 2 млн. човека минимум в Ирак .... Буш (и двамата) също е наравно с Хитлер. Ама как виждаш приживе никой нишо не каа чак после след години евентуално ...

USS George H.W. Bush

https://en.wikipedia.org/wiki/USS_George_H.W._Bush

Last edited by michaelis12; 28.04.2017, 11:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                https://deutsche-wirtschafts-nachric...ros-vor/?ls=fp
                Polen geht gegen Organisation von George Soros vor.

Полша също се обяви против организациите на Сорос .

The strongest stand last.

Коментар

• https://deutsche-wirtschafts-nachric...ros-vor/?ls=fp
                  Polen geht gegen Organisation von George Soros vor.

Полша също се обяви против организациите на Сорос .

Коментар

• Как се става "историческа личност"?
                    Колкото повече народ избиеш, "по-исторически" ставаш ли?
                    Ми да взема и аз утре да се разходя до парламента с един автомат....вдругиден може да ми вдигнат паметник до "Коня".
                    ......всъщност неудачен пример, защото за тия в парламента СЪС СИГУРНОСТ хората ще ми вдигнат паметник

Коментар

Именно и аз това казвам. Не ги разбирам пустите му германци, австрийци и всякакви други, "дето непременно държат да бъде разрушен" всеки един паметник на Хитлер, NSDAP и т.н.
                      Вместо да си ги къткат на центъра на Нюрнберг или Мюнхен.....птк и все пак са си техни, родни знаменитости, а не на чужди окупационни сили.
                      Да им се неначуди човек.
                      и аз незнам що, за мене Хитлер е на равно с Цезар, Наполеон, Сталин, Мусолини, Мао, Ким Ир Сен etc. etc. аз не виждам французите или руснаците или кой и да било друг да се срамуват от "диктаторите си" . Швабите са тъпанари и си е техен проблем. Римските императори също са били диктатори Жабария не се срамува от тях, даже си имат и паметници. Що треа ги бутат или шарят кат тва е история ?! Исторически личности които са съществували, тва нема как да го заличиш .....

Коментар

Не беше за паяка, а за "бясното куче".
                        Нищо де, паякът и той в пистата на улавите, де лаят, а не краднат. Съдба!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Мм-даамм....Тоя паметник верно,че не е много удачен,щото в България,бойни действия от РККА срещу "немските окупатори" не са водени и жертви не е имало ... Но,още по-нелепо ми изглеждат хората,дето непременно държат да бъде разрушен...Присещам се за един разказ на Чудомир-"Българи".

".......Völker-schlachtdenkmal — знаменития гигант-паметник, въздигнат в чест на победата над Наполеона от съюзените армии на 18 октомври 1813 година.

Качихме се на трамвай № 15 и по Augustusplatz пристигнахме там.

Който пръв път има щастието да види това чудо на архитектурата, високо повече от 90 м., от черен гранит, с гигантски фигури и релефи, което е строено цели 10 години и е струвало навремето десет милиона марки, не може да сдържи възторга си и да не извика от учудване.

Из пътя бях разправил историята на боя, та като стигнахме, само им посочих паметника с ръка и понеже исках да ги наблюдавам какво ще правят, оттеглих се две-три крачки настрана.

Хаджи Петър дигна глава, тикна си калпака на тила, кръстоса ръце отзад, поразкрачи се, погледа, погледа, има-няма, половин минута, па без да каже нищо, обърна се гърбом и почна да пали цигара. Бай Танко, и той отиде при него и посегна към кутията му. Не можах да се стърпя и отидох при тях:

— Е, дядо хаджи, как ти се вижда, а? Чудесия, нали? Грандиозно нещо?

— Хм… — промърмори хаджи Петър, метна поглед към него и рече: — Три кила пироксилин му е майката! Сложи го в темеля, запали фитиля и камък върху камък няма да остане!

— Тъй, амчи каак! Татък!… Около три кила… Па може и по-малко — добави бай Танко и си избърса носа с ръкава."

https://chitanka.info/text/14495-bylgari

Разрушаването не е приемливо. Преместване трябва, писал съм тук, на гара Пионер да бъде изтъпанчен. Разрушаването на мавзолея беше културно престъпление, но не в смисъл, че е било културно проведено. Айде, че хамака чака.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Не се правя. Съм!!!
                            Не беше за паяка, а за "бясното куче".

Коментар

Да им се неначуди човек.
                              Част от нацистките паметници са запазени в обществени и частни колекции.

Коментар

Абе мнооооого добре разбираш ти, за какво става въпрос, ама се правиш на улав.
                                Не се правя. Съм!!!

Коментар

Working...
                                X