Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Така е да му се не види....Докато ние се чудим,какво да разрушим,на каква основа да се разделим,че сме най-малко сто милиона българите,те,завалийте ми произвеждат мерцедеси,бмв-та и т.н.,и т.н.,и т.н.Всеки път ,като прескоча до Берлин,се отбивам да погледна дали си стои все още мемориала на РККА,който е на две-триста метра от Бранденбурската врата и Райхстага или вече са му играли краката....Там си е...И..., Т-34-ките са излъскани,сигурно по-добре от танкове в нашата армия,ако са останали такива,де...Как пък един немец не отиде да го понашари малко тоя мемориал...Площ за изява,колкото искаш....Будали...Винаги съм им се чудил....
Aааа не пардон намерих го ние сме били зодия Телец кат Швейцария асцедента бил Козирог а тва значело че населението е доста чепато, като гледам явно са прави .....
https://fakti.bg/world/153098-ot-koa-zodia-sa-darjavite
Телец
България и ШвейцарияLast edited by michaelis12; 28.04.2017, 12:00.
Коментар
-
"Западът и САЩ подготвят серия от улични протести на Балканите. Соросоидните „улични циркове“ стартират от Баня Лука и веднага след това продължават в Скопие и Белград, информира сръбският сайт Informer.
В момента ЦРУ подготвя опасен сценарий за предизвикване на „спирала на насилие“ на Балканите, категорични са от Република Сръбска, като за опасния сценарий вече са предупредили и сънародниците си от Сърбия, както и властите в Македония.
Целта на протестите и сблъсъците е да се вдигне вой в света, че управляващите в Сърбия, Република Сръбска и Македония са кръволаци и проливат кръвта на свободолюбивия си народ. На втория етап ще се пропагандира, че тези три държави се нуждаят от „чужда помощ“ и под такъв предтекст САЩ ще докарат световни наблюдатели, миротворци от ООН и войски на НАТО, уж да охраняват сигурността на Балканите. А всъщност истинската цел е да се пресече влиянието на Русия в тези балкански страни. На трети етап ще се организират нови цветни революции, чиято цел ще е да доведат на власт нови про-американски правителства… които пък ще имат за задача да вкарат държавите си в кошарата на НАТО.
Сценарият е като в страните от Северна Африка, където ЦРУ и Сорос организираха т. нар. „Арабска пролет“. А вместо демократизация и мир, американците донесоха война и предизвикаха миграционна криза."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
и паметниците на Сталин....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеИменно и аз това казвам. Не ги разбирам пустите му германци, австрийци и всякакви други, "дето непременно държат да бъде разрушен" всеки един паметник на Хитлер, NSDAP и т.н.
Вместо да си ги къткат на центъра на Нюрнберг или Мюнхен.....птк и все пак са си техни, родни знаменитости, а не на чужди окупационни сили.
Да им се неначуди човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеКак се става "историческа личност"?
Колкото повече народ избиеш, "по-исторически" ставаш ли?
Ми да взема и аз утре да се разходя до парламента с един автомат....вдругиден може да ми вдигнат паметник до "Коня".
......всъщност неудачен пример, защото за тия в парламента СЪС СИГУРНОСТ хората ще ми вдигнат паметникПървоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
и паметниците на Сталин....
USS George H.W. Bush
https://en.wikipedia.org/wiki/USS_George_H.W._Bush
Last edited by michaelis12; 28.04.2017, 11:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеhttps://deutsche-wirtschafts-nachric...ros-vor/?ls=fp
Polen geht gegen Organisation von George Soros vor.
Полша също се обяви против организациите на Сорос .
The strongest stand last.
Коментар
-
https://deutsche-wirtschafts-nachric...ros-vor/?ls=fp
Polen geht gegen Organisation von George Soros vor.
Полша също се обяви против организациите на Сорос .
Коментар
-
Как се става "историческа личност"?
Колкото повече народ избиеш, "по-исторически" ставаш ли?
Ми да взема и аз утре да се разходя до парламента с един автомат....вдругиден може да ми вдигнат паметник до "Коня".
......всъщност неудачен пример, защото за тия в парламента СЪС СИГУРНОСТ хората ще ми вдигнат паметник
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеИменно и аз това казвам. Не ги разбирам пустите му германци, австрийци и всякакви други, "дето непременно държат да бъде разрушен" всеки един паметник на Хитлер, NSDAP и т.н.
Вместо да си ги къткат на центъра на Нюрнберг или Мюнхен.....птк и все пак са си техни, родни знаменитости, а не на чужди окупационни сили.
Да им се неначуди човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Не беше за паяка, а за "бясното куче".
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Мм-даамм....Тоя паметник верно,че не е много удачен,щото в България,бойни действия от РККА срещу "немските окупатори" не са водени и жертви не е имало ... Но,още по-нелепо ми изглеждат хората,дето непременно държат да бъде разрушен...Присещам се за един разказ на Чудомир-"Българи".
".......Völker-schlachtdenkmal — знаменития гигант-паметник, въздигнат в чест на победата над Наполеона от съюзените армии на 18 октомври 1813 година.
Качихме се на трамвай № 15 и по Augustusplatz пристигнахме там.
Който пръв път има щастието да види това чудо на архитектурата, високо повече от 90 м., от черен гранит, с гигантски фигури и релефи, което е строено цели 10 години и е струвало навремето десет милиона марки, не може да сдържи възторга си и да не извика от учудване.
Из пътя бях разправил историята на боя, та като стигнахме, само им посочих паметника с ръка и понеже исках да ги наблюдавам какво ще правят, оттеглих се две-три крачки настрана.
Хаджи Петър дигна глава, тикна си калпака на тила, кръстоса ръце отзад, поразкрачи се, погледа, погледа, има-няма, половин минута, па без да каже нищо, обърна се гърбом и почна да пали цигара. Бай Танко, и той отиде при него и посегна към кутията му. Не можах да се стърпя и отидох при тях:
— Е, дядо хаджи, как ти се вижда, а? Чудесия, нали? Грандиозно нещо?
— Хм… — промърмори хаджи Петър, метна поглед към него и рече: — Три кила пироксилин му е майката! Сложи го в темеля, запали фитиля и камък върху камък няма да остане!
— Тъй, амчи каак! Татък!… Около три кила… Па може и по-малко — добави бай Танко и си избърса носа с ръкава."
https://chitanka.info/text/14495-bylgari
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Не се правя. Съм!!!
Коментар
-
Да им се неначуди човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАбе мнооооого добре разбираш ти, за какво става въпрос, ама се правиш на улав.
Коментар
Коментар